Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Sorry, ze do toho vstupujem, ale : http://www.lge.com/us/appliances/refrig ... /index.jsp
:D
Pomoc pri vybere telefonu
Cawte zachvilu mi konci v t-mobile program fix, prosim poradte ktory mob. by som si mal zobrat z aktualnej ponuky fix 16 alebo ci si mam nechat tento stary, predtym som mal Nokiu 6120 rozmyslal som nad Nokiou 6303 ale odradza ma na nej ze nema prehliadac suborov a symbiana ale hlavne to ze mi neotvori pdf.
Vopred dakujem za kazdy nazor.
Vopred dakujem za kazdy nazor.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nechápem čo mate všetci s tým perom je to taká blbost že ho vytiahneš len keď ta svrbí v nose nič iné....typek61 napísal:aj mne kamos radil ze samsung ale mne sa paci aj lg tym perom a ze tam ma usb tak neviem
ak ide o novy foncikork napísal:potrebujem poradit chcem si kupim mobil nemusi byt novy rozpocet do 300 eur chcem ho na hranie, pocuvanie hudbu, internet dik za odpovede
N5800 XM, N5730 XM, SE Yari
ak pouzivany
N 97 mini,SE W995i,SE Aino U10,HTC HERO, IPhone 3G 8GB mozno 16GB
-
makaveli
King
HTC Magic + Android OS
Rozmyslam nad kupou noveho telefonu a rozmyslam nad HTC Magic.
Mate niekto blizsie skusenosti ako s tymto telefonom tak s Androidom?
Mate niekto blizsie skusenosti ako s tymto telefonom tak s Androidom?
No, ja mám HTC Hero, s telefónom som spokojný, nevravím, že je dokonalý, ale to nie je žiaden, že
Dotykový displej bez výhrad, reaguje presne a rýchlo. Použité materiály tiež spokojnosť.
Android s HTC Sense je super, ale rátaj s tým, že je na trhu stále veľmi málo aplikácií... Takže to ma trochu štve... Na taký WM / Symbian zoženieš tisíce ("ošetrených") programov, tu je to zatiaľ s odretými ušami... Navigácie nejaké sú, aj Office, messengery... Ale napr. čisto ICQ klienta som ešte schopného nenašiel. Síce mám teraz nejakého, ale k dokonalosti má ďaleko. Neviem, či má Magic HTC Sense, ale ak hej, je naozaj veľké plus (všetko si nastrkáš na obrazovky) a dostaneš sa všade veľmi rýchlo... Občas som síce rýchlejší než stíha Android, ale napr. browsovanie je úplne plynulé... Prepojenie s Google aplikáciami je tiež veľmi užitočné.
Android s HTC Sense je super, ale rátaj s tým, že je na trhu stále veľmi málo aplikácií... Takže to ma trochu štve... Na taký WM / Symbian zoženieš tisíce ("ošetrených") programov, tu je to zatiaľ s odretými ušami... Navigácie nejaké sú, aj Office, messengery... Ale napr. čisto ICQ klienta som ešte schopného nenašiel. Síce mám teraz nejakého, ale k dokonalosti má ďaleko. Neviem, či má Magic HTC Sense, ale ak hej, je naozaj veľké plus (všetko si nastrkáš na obrazovky) a dostaneš sa všade veľmi rýchlo... Občas som síce rýchlejší než stíha Android, ale napr. browsovanie je úplne plynulé... Prepojenie s Google aplikáciami je tiež veľmi užitočné.
-
makaveli
King
HTC sense na to original neni, ale HTC oficialne vydalo rom pre magic, ktory sense obsahuje, takze sa to bude dat upgradnut, inak by som do toho asi nesiel.. multitouch to nema, ale nemyslim ze by mi to chybalo, povazujes to za velku vyhodu?
//prave pozeram, ze HTC ma tu ROM k dispozicii na stranke len ked sa zvoli krajina Hong Kong English a na stiahnutie pozaduju zadat S/N, bohvie ci to teda bude mozne stiahnut pre kazdy magic :-/
//prave pozeram, ze HTC ma tu ROM k dispozicii na stranke len ked sa zvoli krajina Hong Kong English a na stiahnutie pozaduju zadat S/N, bohvie ci to teda bude mozne stiahnut pre kazdy magic :-/
nic nebrani tomu aby si taku rom zohnal. Naco predsa mame XDA?
Kód: Vybrať všetko
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=493-
makaveli
King
aha, o tomto som nevedel.. neprides ale tym, ked si tam hodis nejaku romku odtialto o zaruku?STomko napísal:nic nebrani tomu aby si taku rom zohnal. Naco predsa mame XDA?Kód: Vybrať všetko
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=493
-
makaveli
King
Re:
na ICQ pouzivam aplikaciu Meebo IM, vyskusal si? (aj ked to sme uz asi trochu OT v teme poradenie s kupou :-/ )whisper napísal:Ale napr. čisto ICQ klienta som ešte schopného nenašiel. Síce mám teraz nejakého, ale k dokonalosti má ďaleko.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Nazdar
Rozmyslam nad kupou samsungu star a chcem sa spytat ci je to dobry telefon.
Momentalne mam lg shine a vadi mi tam par veci ako slaba baterka, pomalost, blbe ovladanie a okrem
toho ze je pekny tak je cely nedorobeny.
Takze mal by som na ten star tieto poziadavky:
Kvalita spracovania, vydrz baterky, pohodlie ovladania...
S telefonom minimalne smskujem, ak tak volam, ale od toho staru by som mal aj poziadavky ako:
funkcny mp3 prehravac (tzn. dobre ovladatelny), internet, video prehravac.
proste chcem pekny a spolahlivy telefon a ten touchscreen sa mi jednoducho paci, tak isto aj cena.
Co od vas chcem? odpoved na otazku ci to je dobry telefon.
Diky.
ps: chcel by som ho pripadne pouzit aj na citanie ebooks.
Rozmyslam nad kupou samsungu star a chcem sa spytat ci je to dobry telefon.
Momentalne mam lg shine a vadi mi tam par veci ako slaba baterka, pomalost, blbe ovladanie a okrem
toho ze je pekny tak je cely nedorobeny.
Takze mal by som na ten star tieto poziadavky:
Kvalita spracovania, vydrz baterky, pohodlie ovladania...
S telefonom minimalne smskujem, ak tak volam, ale od toho staru by som mal aj poziadavky ako:
funkcny mp3 prehravac (tzn. dobre ovladatelny), internet, video prehravac.
proste chcem pekny a spolahlivy telefon a ten touchscreen sa mi jednoducho paci, tak isto aj cena.
Co od vas chcem? odpoved na otazku ci to je dobry telefon.
Diky.
ps: chcel by som ho pripadne pouzit aj na citanie ebooks.
-
Grim
Darca
dobrá voľba? Poznáte niečo lepšie? Prípadne tento istý len lacnejší?
Podmienky: DUALSIM, IMAGE DESIGN, MAX 200 - 300 €
http://www.mp3.sk/mivvy-dual-tv-touch-p ... medium=cpc
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2010, 22:20)
UP
Podmienky: DUALSIM, IMAGE DESIGN, MAX 200 - 300 €
http://www.mp3.sk/mivvy-dual-tv-touch-p ... medium=cpc
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2010, 22:20)
UP
zdravím, znáňam mobil tak max cca 300€, nemusí byť nový, s wifi, na hudbu a aby vedel aj foto spraviť, os preferovaný..