loga na stranke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DeeJay3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeeJay3 »

odkaz funguje iba menim strukturu stranky aby sa zobrazovala v jednom subore a aby prehliadač netahal zbytocne vela suborov

http://www.oskbudkovce.xf.cz

a tie nazvy r3mus slovenské sa mi nepacia neviem preco.....v tom menu som zmenil niektore podnadpisi...preto iba niektoré celkovo menim trocha vzhlad aby to bolo jednotnejsie a rovnake na kazdej stranke..

BX naschval som tam dal ten krizik a nedaval som to do menu....tak som to proste chcel :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Aky krizik? Co? To bolo mne? :D Nejako som nepochopil...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

DeeJay3 no us je to trosku lepsie :DDD ale sme dost OT :? zmen nazov alebo to locknite... problem bol vyrieseny :wink:
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

BX aks i vsimnes tak na kazdej stranke okrem prvej indexu je krizik asi 6-7 cm nad logami nike atď. a to je akoby zatvorit okno a vrati ta to na zakladnu stranku
BX
Addict
Addict

jaj aha ty koxo tak to som si vera ze nevsimol :D Velmi neviditelne, mne by sa tam aj tak pacilo ak by somv edel kliknut bud na ronaldovu hlavu, alebo na ten velky napis. No ako chces, je to tvoja stranka :)
Este by som sa na nu rad pozrel ked uz bude cela hotova. Kedy to asi bude? (Teda myslim po technickej stranke)

r3mus: Nie, nie sme OT, autor vlakna si vyziadal "ocenenie" stranky :) (Aj ked by sa do nazvu temu mohlo nieco doplnit, myslim ale ze nepachame az take zlo)

// cuteSTYLE69 diki uz som si vsimol skor :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

BX napísal:Aky krizik? Co? To bolo mne? :D Nejako som nepochopil...
DeeJay3
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

BX: keďže mam v pondelok skusku a este som sa nic neucil :D tak to bude mosno tak o 6 dni pretoze este ju potrebujem prepisat pretoze mi ju celu hadze do laveho horneho rohu..ty to mosno nevidis ale na sirokouhlych monitoroch chcem aby bola v strede a ty j uvidis tak isto ako ju vidis teras...nazov temy moze zmenit asi len moderator nie? ale ano cel som aj hodnotenie :wink: :wink:

cuteSTYLE69: pekne ukazane :wink:
BX
Addict
Addict

No tak potom ak budes este nieco potrebovat, napis :)
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

r3mus: Nie, nie sme OT, autor vlakna si vyziadal "ocenenie" stranky :) (Aj ked by sa do nazvu temu mohlo nieco doplnit, myslim ale ze nepachame az take zlo)
vsak ja s tym nemam problem... pre mna za mna... myslim ale ze sa na zaciatku pytal ci je legalne pouzitie log co tam ma a ze ci za to nie su postihy...

a potom niekde som mu napisal ze by som ho chcel vidiet ako to vyzera.. priznavam moja chyba :D osobne us nvm co by som k tomu povedal..

a navyse to ani neni moja praca starat sa o forum, o tom nech rozhodne moderator :) majte sa tu pekne :P
Napísať odpoveď