Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Jednoduchý a ľahko pochopitelný návod ako vylevelovať z 1 na 450. Všetko je tam vysvetlené. Neviem čo iné by človek potreboval za addon k vareniu. Veď čo chcem, to si uvarím.cZaR napísal:Ja takéto tiež niečo hladám ale na Fishing a Cooking
http://www.thenoobschool.com/worldofwar ... uide-1-375
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kto by sa zaujimal o fishing detailnejsie vrelo doporucujem http://www.elsanglin.com/ . 
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Ake talenty by ste odporucily na expenie pre huntera Vopred dakujem 
Marksmanship a na 60 prehodit na Survival ... aspon tak som to robil ja a vyhovovalo mi to.
hovadina odjakziva na expenie boli naj Beast mastery talenty a chyt si gorilu zo stranglethorn vale nechaj ju nabrat 4-6 mobov a zaoeckujes gorila je lvl 35 a na 40tke bucha do zeme a tym naagruje velmi vela a tazke je jej to utrhnut- eXo - napísal:Marksmanship a na 60 prehodit na Survival ... aspon tak som to robil ja a vyhovovalo mi to.
-
Hotwire
Addict
ja si teraz expim huntera a BM bolo na mna dost nudne, respecol som na MM aj e to super, ovela vacsi dmg davam a je to aj zabavnejsie
No ja keď som mal huntera do cca 40 lvlu som mal Beast potom som si dal MM ,beast je nudne ale na Pve stvorené som si poslal peta na 5-tich mobov a ešte mu ostalo 50% života a Keď som mal MM tak sa mi zle Expilo no aj keď to bolo možno trochu rýchlejšie tak ten čas som zabral jedením na HP
asi tak
-
Hotwire
Addict
heh ja ako MM zabijem moba skor nez ku mne stihne prist...a ak stihne tak ho spomalim a odskocim dalej, nevidim v tom ziadnu vedu
-
Royalflush
Guru wannabe
Uz mnohokrat mi dosiel email, ze mi niekdo zmenil heslo cez password recovery - ignoroval som to.
A teraz som si vsimol ze to doslo z emailu "[email protected]" ... scam?
A teraz som si vsimol ze to doslo z emailu "[email protected]" ... scam?
-
Hotwire
Addict
daktori scammeri su riadne stupidni, minule mi v hre napisal jeden a vyzeralo to takto
[dfsgsfgf]: [Game Master]: your account has been suspended, visit *******.com to see more information
to len retard si nevsimne ze to nepise GM
[dfsgsfgf]: [Game Master]: your account has been suspended, visit *******.com to see more information
to len retard si nevsimne ze to nepise GM
Ešte keď som hrával, tak denodenne mi písali, že sú spustené nové WOW fóra, keďže staré boli napadnuté hackerom... Po čase som len odpovedal "Oh, thx very much. I'm glad that you informed me about that... I'll log there in a while. Thx alot m8" Mal som nastavené makro 
tj blbost odjakziva na expenie aj tak je BM samozrejme ked si na ofiku, na neofiku to moze byt jedno ked 3/4 veci nejdu... a ako som uz napisal BM preto lebo pet je na expenie najvacsia pomoc ja si pobijem 5mobov naraz i ked viem ze MM je na rychle killi ale ked pride ku tebe mob a kym ho dosekas tak tj sux tj lepsie mat survival...SchYzo napísal:heh ja ako MM zabijem moba skor nez ku mne stihne prist...a ak stihne tak ho spomalim a odskocim dalej, nevidim v tom ziadnu vedu
A preco by si ho musel sekat ked uz sa k tebe dostane? Freezing trap, disengage, concussive shot neexistuju? MM levelenie vobec nie je take zle ako to maju vsetci zakorenene. Ano BM je stale pravdepodobne najrychlejsi a najlahsi sposob. Ale az taky neskutocne velky rozdiel to nie je. Solovat group questy vie aj MM, MM nema take problemy s manou ako to byvalo davnejsie, a mob sa da zabit aj ked bezi k tebe. V konecnom dosledku je podla mna MM aj zabavnejsi spec. A zabava pri leveleni je podla mna dolezitejsia ako byt o par hodin played skor 80.
chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s postavou DEATH KNIGHT. hram na offiku, mam pala lvl 55 a rozmyslam ci s nim pokracovat alebo zacnem za DK.
ide mi hlavne o to ci moze healovat a napiste ci je lepsi ako paladin podla vasich skusenosti a mohli by ste napisat ktore talenty su pre neho najlepsie
ide mi hlavne o to ci moze healovat a napiste ci je lepsi ako paladin podla vasich skusenosti a mohli by ste napisat ktore talenty su pre neho najlepsie