Savy sa na server neukladajú..uplink napísal:Keď máš Live Account, ktorý je slovenský, tak Ťa neprihlási na Live server. Tvoj profil na x-boxe, musíš mať nastavenú inú krajinu, alebo na PC, ináč Ti neukladá trofeje na microsoftácke serveri, tým pádom prichádzaš o body a výhody, ktoré majú iný hráči. Môžem hrať len na offlinových accountoch a to je dosť na nič, vzhľadom na to že sú neprenosné a po formáte sa stratia. Live account sa Ti po formáte nestratí, všetko je uložené na MS serveroch. Savy, dáta, trofeje, všetko.
X-box 360
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mám Locale Česko a možem hrať pekne aj cez interneteuplink napísal:Keď máš Live Account, ktorý je slovenský, tak Ťa neprihlási na Live server. Tvoj profil na x-boxe, musíš mať nastavenú inú krajinu, alebo na PC, ináč Ti neukladá trofeje na microsoftácke serveri, tým pádom prichádzaš o body a výhody, ktoré majú iný hráči. Môžem hrať len na offlinových accountoch a to je dosť na nič, vzhľadom na to že sú neprenosné a po formáte sa stratia. Live account sa Ti po formáte nestratí, všetko je uložené na MS serveroch. Savy, dáta, trofeje, všetko.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
DeJF: Redeemovanie bodov, za rôzne vylepšenia do hier, skiny, addony, levely, atď.
hmm to je zvláštne. Z Fable II som sa nalogoval u známeho a boli tam moje savy, divné.lol4 napísal:Savy sa na server neukladajú..
Re: X-box 360
Neviem ako to je s Fable 2, ale písal som na support Microsoftu a tam mi mimo iného napísali aj toto: You can use the Xbox Live account recovery feature to recover an Xbox Live enabled profile that was deleted. The account recovery feature lets you download your profile information from the Xbox Live servers. Sťahujú sa teda len údaje o profile (achievementy, zakúpený obasah atď..). Keby sa savy ukladali na server, ľudia by v takom množstve nekupovali memory karty, resp. nevýrabali by sa nové revízie už s inregrovanou pamäťou (nemysím Elite).
-
Royalflush
Guru wannabe
Co je pravdy na tom, ze ked mam Xbox postaveny, tak nefunguje na nom live?
Čo to je za volovinu? 
Totálna blbosť
Jedine, ak je zlomený LAN kábel 
xbox je v podstate pocitac - aj ten si mozes postavit hocijak len chces... ja ho mam na lezato kedze niekde som cital tusim ze ked je nastojato tak mechanika tazsie citava dvdcka - zas neviem ci je to pravdaRoyalflush napísal:Co je pravdy na tom, ze ked mam Xbox postaveny, tak nefunguje na nom live?
-
Royalflush
Guru wannabe
Omg, ako sa hraju hry na xku cez live??? sak spustim napr. Skate, vyberem Xbox Live, dam ze join public server a pripoji ma na server ktory som ako keby vytvoril ja... v gta 4 som sa vzdy dostal len k vytvoreniu serveru... v gow tiez... ako sa sakra pripojim na nejaky server???
kedze v liveku velky prehlad nemam snad len tolko k tomu ze mozno ked sa pripajas - join by malo pripojit a nie vytvarat, tak ked som hral smackdown vs raw cez liveko tak ked som dal join a nebol nijaky server tak ma to hodilo na host - tam pri niektorych hrach je problem najst nejaky server - skus take hry ktore su popularne, a uvidis ze join musi fungovat - a ked ani vtedy tak mozno ze mas nieco s pripojenim - potom daj vediet ze ci sa to pohlo
-
Royalflush
Guru wannabe
Ako vymazem hru z achievementov? Proste ze tam mam ulozene achievementy k jednej hre ale hru som uz vymazal (to bola nejaka mini hra) a chcel by som to dat prec.
Len tie hry si mozes vymazat ktore maju 0G - cize nemas z nich ziskane ziadne achievementy...Opravte ma ak je to zle ale tusim ze to takto funguje
Nie som si istý, či Ťa dobre chápem, ale ak si v danej hre nahral nejaké achievementy, už ich nezmažeš. Sú uložené priamo do tvojho profilu a ak si pripojený na Live, rovnako sa to synchronizovalo aj tam.Royalflush napísal:Ako vymazem hru z achievementov? Proste ze tam mam ulozene achievementy k jednej hre ale hru som uz vymazal (to bola nejaka mini hra) a chcel by som to dat prec.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ked si kupim nejaku hru cez XBL myslim co bola na Xbox classic (to prve xko), v tomto pripade je to GTA:SA, tak tam budu achievementy?
Na prvom Xboxe hry ešte achievementy nemali, takže ich v SA nebudeš mať. ..aj napriek tomu, že hra bude zakúpená cez XBL 
-
Royalflush
Guru wannabe
Aha, tak to je skoda - v GTA SA by som spravil vsetky, lebo to uz na PC hravam vyse 2,5 roka aj s multiplayerom. 
A inak, nepredavaju sa normalne hry (myslim co su v games on demand) za MS Body? Ci len za peniaze?
A inak, nepredavaju sa normalne hry (myslim co su v games on demand) za MS Body? Ci len za peniaze?
Keď spúštali Games on Demand, niekde bola informácia, že sa bude dať nakupovať aj za body, no zatiaľ tomu tak nie je.. A myslím, že kupovanie hier sa z tade ani neoplatí, kedže na nete ich zoženieš lacnejšie a hlavne, hru na dvd môžes následne predať/požičať 
Fúha, pekne sa tá téma rozvinula, keď som ju zakladal tak som o xboxe nevedel nič, ale aj vďaka Hojkovi
som dospel k názoru že to bude dobrá kúpa a po roku ma ešte nesklamal tak dúfam, že ani vy nemáte s ním problémy. X-box 360 môžem len doporučit aj keď som bol čistý PC-čkár
tak som si zvykol a na PC som nehral hru už pekne dlho (naposledy som na PC hral tuším Mafiu to je srdcovka
). Mám X-box 360 Elite red edition FW 1,51 a dobré na xboxe je aj to, že tam nie je problém z napálenými hrami (keď máte ten správny program a dobrú napalovačku
)
prosim vas mam x box prepojeny na PC monitor 21" cez kabel ako je tento
http://www.alza.sk/propojovaci-kabel-xb ... d69329.htm
ale neviem ako napojit cez neho zvuk su tam sice konektory na zvuk viem ze treba kupit redukciu na reproduktory ale neviem ako to napojit diki ,,,
http://www.alza.sk/propojovaci-kabel-xb ... d69329.htm
ale neviem ako napojit cez neho zvuk su tam sice konektory na zvuk viem ze treba kupit redukciu na reproduktory ale neviem ako to napojit diki ,,,
Ak to chceš napojiť na PC repráky odporúčam Ti toto + toto, prípadne takéto niečo. Nanašiel som totiž redukciu, ktorá by mala samicu na 3,5 jack a aj samice pre cinch (zrejme sa to ani nevyrába). Potom už len pripojíš červený a biely cinch kábel cez spojky do reduckie a do jack konektora pripojíš kábel od PC reprákov
Prípadne si zaobstaraj reproduktory, ktoré by mali priamo vstup na cinch.