nakupovanie v edsystem
nakupovanie v edsystem
Dobry vecer vsetkym, chcel by som sa opytat, ci aj ja ako bezny smrtelnik mozem nakupovat z tohto e-shopu
http://www.edsystem.sk/
Dakujem
http://www.edsystem.sk/
Dakujem
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
1. Všeobecné charakteristiky
Definícia vymedzení vzťahov a pojmov
Všeobecné obchodné podmienky popisujú bežnú obchodnú spoluprácu medzi kupujúcim (dealer) a predávajúcim (distribútor).
Dealer
Dealerom sa môže stať každá fyzická alebo právnická osoba, ktorá spĺňa nasledujúce podmienky:
je vlastníkom platného živnostenského listu s povolením činnosti "nákup a predaj výpočtovej techniky"
OMG, sak je to hned vo obchodnych podmienkach uplne hore

Definícia vymedzení vzťahov a pojmov
Všeobecné obchodné podmienky popisujú bežnú obchodnú spoluprácu medzi kupujúcim (dealer) a predávajúcim (distribútor).
Dealer
Dealerom sa môže stať každá fyzická alebo právnická osoba, ktorá spĺňa nasledujúce podmienky:
je vlastníkom platného živnostenského listu s povolením činnosti "nákup a predaj výpočtovej techniky"
OMG, sak je to hned vo obchodnych podmienkach uplne hore
sorry, nenapadlo ma pozriet si to, dik za odpoved 
edit: a este by som sa chcel spytat jednu vec, kupoval som si v normalno kamennom obchode LCD a ten predajca objednava prave z toho shopu. Ked mam fakuturu, mozem to priamo poslat do autorizovaneho servisu? Alebo to musim ist do toho obchodu? Ci potom nebudu nejake problemy a tak.
edit: a este by som sa chcel spytat jednu vec, kupoval som si v normalno kamennom obchode LCD a ten predajca objednava prave z toho shopu. Ked mam fakuturu, mozem to priamo poslat do autorizovaneho servisu? Alebo to musim ist do toho obchodu? Ci potom nebudu nejake problemy a tak.
Plati europska zaruka, cize ak mas potvrdeny zarucny list a blocek, tak ti to zoberu v kazdom servise. Len neviem, ci nieje problem s eshopmi..... Aka je to znacka monitoru ? Lebo napriklad TVAV Žilina robi aj PC monitori, tak si tam zavolaj, ako mas postupovat. A inac, ked mas monitor v zaruke a trvas na reklamacii, tak ti ho predajca musi zobrat. Ale v pripade, ze by sa chyba nezistila, tak si platis postovne + diagnostiku chyby v servise....
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ak ma moznost s tym skocit do autorizovaneho servisu, nevidim absolutne dovod, preco by sa s tym mal ondiet k predajcovi? Ak si z BA, tak v BA je servisnym strediskom pre HPcko swiss (www.swisshp.sk)
ok dakujem velmi pekne, a este mam jednu otazku, chcem si kupit od toho typka aj ntb(lenovo G550) hlavne preto, lebo ma to tam lacnejsie + nemusim platit kuriera etc. lenze v zozname autorizovanych predajcov je k tomuto notebooku lenovo napisane toto
Kebyze sa nahodou nedajboze nieco pokazilo, takisto by s tym nebol problem? Dakujem.
reklamácie rady Ideapad (S10e, S10–2, S12, G550, U350, ),
Tel.: 0 800 606 040 (9:00 – 18:00).
Je potrebné vedieť Serial number a MachineType number produktu.
Notebook bude vyzdvihnutý kuriérom a bude aj naspäť doručený.
Reklamácie neriešia servisné strediská na Slovensku.
Re: nakupovanie v edsystem
NTB IBM a Lenovo robila firma x pectrum, odkazuju uz piamo na centralu ibm /p. Božoň-servisne oddelenie/
ak zavolas na hociake ibm cislo, snad ta dokazu prepojit na toho pana.. je tam nejaky sef, takze ho isto poznaju..
ak zavolas na hociake ibm cislo, snad ta dokazu prepojit na toho pana.. je tam nejaky sef, takze ho isto poznaju..