Dakujem za informacie.
Pausal snov 100 - ORANGE
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pausal snov 100 - ORANGE
Ahojte, chcel by som sa spytat, chcem si dat tento pousal 100 (prechadzam z kreditneho) a chcel by som vediet aky mate na neho nazor. Dalej co hovorite na tu 25 perc. zlavu, tu by som skor vzal. Ale bol by to iba cisto ten 100-ka. Ked neprehovorim tie minuty za mesiac, tak sa mi toto uz prenasa do dalsieho mesiaca vsak? A dalsia vec oni tam ponukaju automaticky ten Orange TV world ci co toje a zadarmo. A potom kedy sa to konci a ako sa to pouziva? Potom sa budem musiet odhlasit sam, alebo to automaticky, aby mi to nepredlzilo tu sluzbu ...
Dakujem za informacie.
Dakujem za informacie.
-
Clean_Up
Professional
Takže...
Paušál snov je super (teda aspoň pre mňa áno). Môžeš si tam zvoliť čo a kolko budeš využívať na ostatné kašleš. Nárok na 25% zlavu máš len vtedy, ak si nevezmeš telefón. Ale brať čisto len 100-vku je hlúposť, lebo ak si vezmeš ešte volania svojim (napr. víkend, večer + víkend, deň, nonstop), tak teraz je akcia, že budeš mať (na 3, 6, alebo 12 mesiacov, záleži to podla toho čo si vyberieš s tých štyroch) volania úplne zadarmo, pondelok až nedela, nonstop. Orange TV máš zadarmo na 3 mesiaca potom musíš zájsť do Orange-u a zrušiť si to ináč ti to automaticky nechajú aktívne, ale po tých 3 mesiacoch čo si to mal zadarmo bude ti mesačne k paušálu prirátané 1€. Za prenášanie minút sa pripláca. SMS nepotrebuješ?
Paušál snov je super (teda aspoň pre mňa áno). Môžeš si tam zvoliť čo a kolko budeš využívať na ostatné kašleš. Nárok na 25% zlavu máš len vtedy, ak si nevezmeš telefón. Ale brať čisto len 100-vku je hlúposť, lebo ak si vezmeš ešte volania svojim (napr. víkend, večer + víkend, deň, nonstop), tak teraz je akcia, že budeš mať (na 3, 6, alebo 12 mesiacov, záleži to podla toho čo si vyberieš s tých štyroch) volania úplne zadarmo, pondelok až nedela, nonstop. Orange TV máš zadarmo na 3 mesiaca potom musíš zájsť do Orange-u a zrušiť si to ináč ti to automaticky nechajú aktívne, ale po tých 3 mesiacoch čo si to mal zadarmo bude ti mesačne k paušálu prirátané 1€. Za prenášanie minút sa pripláca. SMS nepotrebuješ?
-
D4vid
Medium Star
Jo cez vikendy zadarmo... ale ono je to dost take... vikendy a vecer... ked nikdy nikomu nevola...
My sme teraz zobrali https://www.orange.sk/eshop/tlacPausal. ... ageId=6567 a k tomu N97mini...
Ak telefonujete viac oplati sa to...
Len si teraz nie som isty ci z tych 300 minut sa odratava aj pri volani na orange? a ak sa pretelefonuju tak mozem cerpat z tych 6000?
My sme teraz zobrali https://www.orange.sk/eshop/tlacPausal. ... ageId=6567 a k tomu N97mini...
Ak telefonujete viac oplati sa to...
Len si teraz nie som isty ci z tych 300 minut sa odratava aj pri volani na orange? a ak sa pretelefonuju tak mozem cerpat z tych 6000?
-
Clean_Up
Professional
mar10 > 100 + Večer a víkend = Pon až Pia od 18:00 do 08:00, víkendy a sviatky, ale všetko je to "neobmedzené", obmedzené na 2000 min. mesačne. Ak ich prevoláš, tak ti začne uberať z tých 100 min.
D4vid > Do Orange-u máš na mesiac tých 6000 min., nonstop, čiže od pondelka do piatku v ktorúkolvek hodinu. Tých 300 min. máš na mesiac do ostatných sietí (TM, O2, pevná). Ak prevoláš 6000 min. čerpáš s tých 300 min. ak už nebudeš mať ani tie, tak to ide nad rámec.
D4vid > Do Orange-u máš na mesiac tých 6000 min., nonstop, čiže od pondelka do piatku v ktorúkolvek hodinu. Tých 300 min. máš na mesiac do ostatných sietí (TM, O2, pevná). Ak prevoláš 6000 min. čerpáš s tých 300 min. ak už nebudeš mať ani tie, tak to ide nad rámec.
Re: Pausal snov 100 - ORANGE
Vaše fakturačné obdobie začína vždy 22. deň v mesiaci a končí 21. deň v nasledujúcom mesiaci.
Aktuálny paušál: Volania všetkým 100+Večer a víkend-Nonstop zdarma
Voľné predplatené minúty a sekundy: 23 minút 3 sekundy
Na Volania svojim: 5151 minút 40 sekúnd
Volne volania v Orange: 6000 minút 0 sekúnd
Orange world TV - volne: 180 MB 0 kB.
Mimo predplatené: 1.99 EUR s DPH
Aktualizované dňa: 06.06.2010 14:34
Údaje môžu byť neaktuálne najviac 24 hodín od dátumu aktualizácie. Počas prípravy faktúry je informácia po dobu 48 hodín nedostupná.
Toto je môj výpis z Môj Orange na nete .......... kto mi to vysvetlí , vyššie ste mi hovorili že mám 2000 minút a potom tých 100 ... ale ja už som z toho dosť dlho jeleň ................
Aktuálny paušál: Volania všetkým 100+Večer a víkend-Nonstop zdarma
Voľné predplatené minúty a sekundy: 23 minút 3 sekundy
Na Volania svojim: 5151 minút 40 sekúnd
Volne volania v Orange: 6000 minút 0 sekúnd
Orange world TV - volne: 180 MB 0 kB.
Mimo predplatené: 1.99 EUR s DPH
Aktualizované dňa: 06.06.2010 14:34
Údaje môžu byť neaktuálne najviac 24 hodín od dátumu aktualizácie. Počas prípravy faktúry je informácia po dobu 48 hodín nedostupná.
Toto je môj výpis z Môj Orange na nete .......... kto mi to vysvetlí , vyššie ste mi hovorili že mám 2000 minút a potom tých 100 ... ale ja už som z toho dosť dlho jeleň ................