Najlepší slovenský seriál na JOJ a MARKÍZA
-
lekoklatik
VIP
Ten kdo nesleduje, behlasuje, ne?Sarger napísal:Chyba mi tam moznost nepozeram slovenske serialy.... -.-
Profesioanáli sa mi páči najviac : )
Mafstory už podľa mňa nie je to čo to bývavalo...
Profesionáli
„Robili sme minimálne chyby v maximálnom množstve.“
Niektoré hlášky fakt nemajú chyby najlepší slovenský sitcom
„Tento mesiac máme na cestách akciu s názvom ´Bezpečnosť na cestách´.“ – „Ty krava sprostá a čo doteraz bolo na cestách nebezpečno?“Peter Batthyany alias Banán z „Mafstory“ a verejnosťou konečne výraznejšie vnímaní: ryšavý maniak Ľuboš Kostelný, papkáč Latinák a výborný Csongor Kassai
Tak čo. Bude dnes čóro móro, bude dnes čóro móro? Či?
P.S. Šaňov PIN je 2451.
Mafsotry
"Ta Milan ta to čo robíš, to čo je s tebou?! To čo ti to mám po anglicky povedať, šak ja po anglicky neviem, chlapec!“Banán,Alinko,Pipina,Krtek,Béla,Márgit,Prco :)Na začiatku to bola prča ale pomaly to upadá...ta nee?
„Robili sme minimálne chyby v maximálnom množstve.“
Niektoré hlášky fakt nemajú chyby najlepší slovenský sitcom
„Tento mesiac máme na cestách akciu s názvom ´Bezpečnosť na cestách´.“ – „Ty krava sprostá a čo doteraz bolo na cestách nebezpečno?“Peter Batthyany alias Banán z „Mafstory“ a verejnosťou konečne výraznejšie vnímaní: ryšavý maniak Ľuboš Kostelný, papkáč Latinák a výborný Csongor Kassai
Tak čo. Bude dnes čóro móro, bude dnes čóro móro? Či?
P.S. Šaňov PIN je 2451.
Mafsotry
"Ta Milan ta to čo robíš, to čo je s tebou?! To čo ti to mám po anglicky povedať, šak ja po anglicky neviem, chlapec!“Banán,Alinko,Pipina,Krtek,Béla,Márgit,Prco :)Na začiatku to bola prča ale pomaly to upadá...ta nee?
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Úplne súhlasím, len by som to trošku upravil, že je to najlepší seriál aký mohlo Slovensko a slovenský herci natočiť.DeJF napísal:Keby bolo keby - Podla mna najlepší serial aký mohla jojka urobiť
-
Hossa1881
Medium Professional
Re: Najlepší slovenský seriál na JOJ a MARKÍZA
kedysi mafstory(uz im podla mna trocha dochadza dych a mozno by si mali dat pauzu sak tolko rokov to uz robia je to pochopitelne...) a teraz profesionali
-
Kamilgxk
Medium Expert
nepozeram vobec tie seriali ale ked tak raz za cas si pozriem nejaky urivok z profesionalov
-
onetwothree
Nesledujem pravidelne ani jeden z uvedenych (to ale nesledujem ziadny, nechcem si cas riadit podla toho kedy mi bezi v TV serial, chcem to na DVD alebo v PC a mozem pozerat kedy mi chuti a kolko mi chuti), ale najradsej Profesionali hlavne koli Boborovskemu (keby tam nebol tak nepozeram). Mafstory ma podla mna taku premenlivu kvalitu, raz lepsiu raz horsiu, ale uz davno som si nepovedal "tak toto bol super diel", skor sa smejem na jednotlivych hlaskach. Keby bolo keby nepoznam a ostatne mi pridu srackove.
//Este tusim niektore stare diely susedov boli fajn, ale uz si nepamatam az tak.
//Este tusim niektore stare diely susedov boli fajn, ale uz si nepamatam az tak.
-
Wonderwall
Medium Expert
na Markíze sa tie bludy ala Ordinácia v ružovej záhrade ani nedajú pozerať, u mňa jednoznačne vedie Mafstory, za ním Profesionáli(hlavne kvôli Hurkovi:)), takisto aj Odsúdené sú podľa mňa super, už sa neviem dočkať nových sérií:), pozerám aj Panelák, ale ten už mi príde len umelo naťahovaný, mali by ho ukončiť po tejto sérii..
-
lacijawa
Star
Panelák ale dlho to ide je to nudné už niekedy
Odsúdené to je super
toto sa podarilo
Odsúdené to je super
-
The Calvin
Star
Ako som prezil ..
A k tomu panelaku.Minimalne stvta seria bolo uz velke hovno a nebolo sa tam naco pozerat lebo to bolo stale to iste nic nove zaujimave aj ked v tejto piatej to ties nieje vyhra ale da sa nato viac pozerat
A k tomu panelaku.Minimalne stvta seria bolo uz velke hovno a nebolo sa tam naco pozerat lebo to bolo stale to iste nic nove zaujimave aj ked v tejto piatej to ties nieje vyhra ale da sa nato viac pozerat
-
WonderKakajda
Medium Expert
MafStory ale dajú sa aj Profesionáli