Takže darujem pre mňa nepotrebné veci (buď ich mam viac kusov alebo sú mi nanič)
Prvý záujemca o danú vec vyhráva
Tak tu sú tie spomínané veci :
1: HDMI kábel 1.8m 2: Redukcia DVI-HDMI 3: Sieťový kábel 10m (s konektormi) 4: Externá CD/RW mechanika 5: USB predlžovačka asi tak 1.8m dlhá 6: Myška značky GENIUS vhodná ku NB
To je asi všetko, no predpokladám, že sa nejaké veci ešte nájdu.
Veci označené zelenou sú aktuálne / červenou už neaktuálne
Pravidlo Jeden užívateľ môže zobrať len jednú vec aby sa ušlo aj iným
tacosi napísal:Veci ktore chce hakker,a kmt,,a este niekto z KE mozes poslat mne.Z kmt sa mozme stretnut,a hakkerovi budem nieco posielat,takze mu to mozem pribalit
Tacosi dohodni sa s nimi ak sa dohodneš napíš mi pre mňa lepšie
zoberiem kabel hdmi ak teda budes taky ochotny a bude volny dik moc, mozes to pribalit k tej m2 karte dik moc ale aspon dake 2-3eura ti musim poslat...
Tacosi ty si z KE nie? Ked tak by som zobral tu USB predlzovacku. S kmt som uz robil obchod.
Jooj, obehli ma uz. Tak neviem. Kebyze by bola mozna ta USB predlzovacka tak v KE si po nu pridem ked by si to poslal tacosi, usetril by si na postovnom.
thiery12 napísal:nejaky kabel na pripojenie tlaciarne miniUSB - USB by sa u teba nenasiel??
inak by som mal zaujem o tu usb predlzovacku, co by si za nu chcel?
Mini USB mam ale ten potrebujem, a tú predlžovačku napíš adresu do SS a pošlem ti ju nič za ňu nechcem
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 20:05 )
johny541 napísal:Tacosi ty si z KE nie? Ked tak by som zobral tu USB predlzovacku. S kmt som uz robil obchod.
Jooj, obehli ma uz. Tak neviem. Kebyze by bola mozna ta USB predlzovacka tak v KE si po nu pridem ked by si to poslal tacosi, usetril by si na postovnom.
barbarossa napísal:zoberiem kabel hdmi ak teda budes taky ochotny a bude volny dik moc, mozes to pribalit k tej m2 karte dik moc ale aspon dake 2-3eura ti musim poslat...
Jasnačka barbarosa HDMI kábel je tvoj a peniaze nechcem čo už som raz taký