Ako sa dostat do zlozky?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Písal si, že keď sa snažíš spustiť ten druhý Win, tak ti nenabehne užívateľské prostredie. Myslíš tým, že nenabehne absolútne nič (čierna obrazovka) alebo ti nabehne plocha ale bez ikon a bez taskbaru?
Teraz neviem či je vôbec možné, meniť prístupové práva adresára v jednom Windowse z druhého Windowsu.
Takisto nepíšeš, aké su to systémy Windows č,1 a č.2 (XP, Vista, 7).
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Obidva su XP. Dostanem sa do toho menu, kde si volim uzivatelske ucty - ale ani vyber uctov sa mi nezobrazi, proste len modra obrazovka s logom xp......
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Tak skús na tej obrazovke s logom XP, stláčať CTRL+ALT+DELETE. Pokiaľ to bude fungovať, tak by sa ti malo zobraziť okno, kde musíš napísať užívateľské meno a heslo pre prihlásenie.
Predpokladám, že keď sa potrebuješ do toho adresára dostať, tak ten Win bol predtým funkčný. Kedy sa to "posralo",keď si nainštaloval druhé XP? To "posraté" XP bolo inštalované ako prvé či druhé? Načo ti vlastne sú dva Windows XP na PC?
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

najjednoduchsi navod podla mna. co tak opravit to xp cez instal cd a normalne si to tak skopirovat?

(ehm a nazov temy ktoru tam mas?)
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Ked sa mi to prve xp posralo, nahodil som druhe. Opravenie instalacnym cd bolo neuspesne, nic sa nestalo, do toho spravcu sa tiez nedostanem ctrl,alt,del.......
gm4n
Medium Star
Medium Star

ono teoreticky sa da uplne ten win preinstalovat tam kde to mas ale bez formatovania.. ono to tie subory zachova ale pravdepodobne to otvorit aj tak nepojde. este ma napada prejst to jednym programom ktory sa pouziva na obnovu stratenych dat. ale najde to aj tie ulozene a zoradi pod zlozkami. GETDATABACK for NTFS sa to vola tusim. podarilo sa mi s nim obnovit odpisany disk po formatovani. skusit to mozes. ak to nepomoze skus to naformatovat potom to pojde urcite. :)
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

gm4n napísal:ono teoreticky sa da uplne ten win preinstalovat tam kde to mas ale bez formatovania.. ono to tie subory zachova ale pravdepodobne to otvorit aj tak nepojde. este ma napada prejst to jednym programom ktory sa pouziva na obnovu stratenych dat. ale najde to aj tie ulozene a zoradi pod zlozkami. GETDATABACK for NTFS sa to vola tusim. podarilo sa mi s nim obnovit odpisany disk po formatovani. skusit to mozes. ak to nepomoze skus to naformatovat potom to pojde urcite. :)
Formatovat nic nechcem, chcem sa do tej zlozky dostat, nie ju zmazat....
gm4n
Medium Star
Medium Star

Re: Ako sa dostat do zlozky?

precital si si poriadne co som napisal? ziadne fomatovanie, ale ak nechces riskovat skus ten program
Napísať odpoveď