rychlost wifi
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
rychlost wifi
cauko mam problem,pripajam sa na ntb cez wifi na net. Wifi mam na stolovom pc ,kde internet ide uplne v pohode,rychlost,konettivity vsetko v poriadku.Ale na ntb ide net strasne pomaly, stranky sa velmi dlho nacitavaju atd. Router mam dve izby od NTB je to takmer cez vzduch kedze signal ide minimalne cez steny, dvere ma vsade otovorene.Do administracie som pozeral, na net sa mi nik nepripaja. Len dlbo ide ten net.Neviem ci ako to mam riesit,ci nebude treba silnjesiu antenu, router ma d-link Di 524.
dakujem,za rady..
dakujem,za rady..
-
easton
Professional
podla
Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 17 ms.
Kód: Vybrať všetko
dsl.skPriemerný nameraný ping predstavoval 17 ms.
-
jason007x
Light Professional
Ja mam wi-fi cez fibernet, presne ten isty router D-link di 524, som dokonca dve izby dalej, medzi ktorymi je hruba panelova stena, a ide mi to maximalne co router povoli - t.j. okolo 16mbitov, takze v tom problem nebude, skus sa pohrat v routerovych nastaveniach, ak mas fibernet tiez, do IE zadaj: 192.168.0.1..... ak iny net, tak si to musis zistit... odporucam skusit zmenit v nastaveniach aj Channel.
-
easton
Professional
borci signal mam dve paličky, a ano do tych nastaveni chodim, ale neviem co tam mam nastavit ...ano bol som v izbe pri routeri a signal je potom plny aj net ide rychlejsie ale nie velmi...
hlasi:
Rychlost připojení k internetu: 6,23 kbit/s
Rychlost stahování dat: 779,2 Byte/s
Rychlost odezvy (ping): min 13,803 ms
max 13,899 ms
Ø 13,850 ms
Kód: Vybrať všetko
dsl.czRychlost připojení k internetu: 6,23 kbit/s
Rychlost stahování dat: 779,2 Byte/s
Rychlost odezvy (ping): min 13,803 ms
max 13,899 ms
Ø 13,850 ms
-
easton
Professional
este skusim ,ze domeram rychlost na na mobile a porovnam z pc...uvidime ake vyslekdy
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 13:34)
toto nieje normalne vcera siel net na oboch pc perfektne, no dnes zasa na stolovom pc full na ntb jak u debilov.Zmenil som channel na 9 myslel som ze pomohlo bo isiel perfektne. Minule som robil test meral som na mobile rychlost bola 1.8mB/s a na ntb a stolovom pc dakych 70kB/s rychlost stahovania dat. Myslel som,ze to bude bookom ,ale prisiel bratranec taktiez s bookom a uneho to iste. Pozeram do administracie nikto s ami tam nepripaja..ja uz fakt neviem velmi to kolisa.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 13:34)
toto nieje normalne vcera siel net na oboch pc perfektne, no dnes zasa na stolovom pc full na ntb jak u debilov.Zmenil som channel na 9 myslel som ze pomohlo bo isiel perfektne. Minule som robil test meral som na mobile rychlost bola 1.8mB/s a na ntb a stolovom pc dakych 70kB/s rychlost stahovania dat. Myslel som,ze to bude bookom ,ale prisiel bratranec taktiez s bookom a uneho to iste. Pozeram do administracie nikto s ami tam nepripaja..ja uz fakt neviem velmi to kolisa.