Johny,,predlzovacku na usb mam aj ja niekde doma.Ak ju potrebujes,mozem Ti ju dat. Davam aj ja K+,,,+ poslem nejake €johny541 napísal:Tacosi ty si z KE nie? Ked tak by som zobral tu USB predlzovacku. S kmt som uz robil obchod.
Jooj, obehli ma uz. Tak neviem. Kebyze by bola mozna ta USB predlzovacka tak v KE si po nu pridem ked by si to poslal tacosi, usetril by si na postovnom.
DARUJEM Kable redukcie adt.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Dobre, môžeš ju dať ak chceš užívateľovi KMT ako darček na vianoce od Jeryhotacosi napísal:Mozes prihodit aj tu redukciu ? ak nie,,neva
// Takže všetko sa minulo, no modov poprosím aby túto tému nezamykali, lebo ešte sa nájdu určite mne nepotrebné veci
// Musím počkať kým mi Thiery pošle adresu a tak to pôjdem poslať
-
Hellboy248
Guru wannabe
Keď myslíš ten HDMI kábel tak nieHellboy248 napísal:ten HDMI este mas?
-
tacosi
Moderátor
Re: DARUJEM Kable redukcie adt.
Vsetko prislo ako malo
este raz diky 
Nieje zač
Ak niekomu ešte niečo neprišlo je možnosť, že sa to zaplietlo medzi veci ktoré budem posielať na ďalší pondelok čiže majte strpenie
Ak niekomu ešte niečo neprišlo je možnosť, že sa to zaplietlo medzi veci ktoré budem posielať na ďalší pondelok čiže majte strpenie
-
pablo64
Medium Star
<j3RrY> si priamo z BJ ? Ja som , byvam pri stanici, ty na akej ulici ?
Keby si daco este mal mozme vymenit osobne, mam aj ja nejake veci nepotrebne , mozno sa daco najde
Keby si daco este mal mozme vymenit osobne, mam aj ja nejake veci nepotrebne , mozno sa daco najde
No áno som priamo z Bj ulicu tu nebudem zverejnovať
Dobre ak niečo budem mať tak ti dám vedieť a už sa nejako dohodneme