CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

fotí to čo ty vidíš na monitore...čiže ako keby si stlačil F5...a tam je vidno wh, mieritko na awe atď...
lenže obísť sa dá všetko...napr ak vypína a zapína WH, t.j. nemá ho zapnuté stále iba keď potrebuje kuknúť kde kto je tak vtedy, takže tento SnapShot systém je dosť low...ale na pub to úplne stačí
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

???

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

chcem sa opytat, da sa spravit vlastny spray aj ked mam vistu? ked som mal stary komp a v nom XP tak mi to islo bez problenov, teraz ked mam vistu tak mi nejde nech robim co robim...
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dá sa to takisto ako aj na XPčku...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

chapem ako to funguje, ale taktiez ten hack moze tu ziadost o Screenshot zachytit a v tom momente sa vypat, cvakne to, a zapne sa znova.. ale fakt netusim ze ci su tieto cheaty uz tak prefikane...

arkan, sprej nefunguje ani mne.. ale nie kvoli viste alebo seven.. nejde mi to kvoli patchu.. mam 23B, avsak som neotestoval hodit novy patch (som lenivy kvoli spreju to robit) tak to nemam este overene...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

zle som sa vyjadril

ten decalconverter mi nechce ist, a skusal com ne druhem compe s XP si spravit ten tempdecal ci jak sa to vola, dat ho do mojho s vistou do CSka tak jak sa to ma a zacalo mi blbnut CSko, musel som ho preinstaluvat...tak teraz netusim...jedna cec je ista, ze ten decalconverter mi v XP ide a vo viste nejde(ta ista instalacka), ale moze byt ze mam aj nejake blbe cs
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

sharky-no napísal:chapem ako to funguje, ale taktiez ten hack moze tu ziadost o Screenshot zachytit a v tom momente sa vypat, cvakne to, a zapne sa znova.. ale fakt netusim ze ci su tieto cheaty uz tak prefikane...
kazdy lepsi multihack ma funkciu AntiSnapshot, to znamena, ze pri pouziti prikazu snapshot sa vizualna stranka multihacku deaktivuje .. je jedno, ci to hrac napise sam alebo ten prikaz posle server cez nejaky plugin .. mal to uz aj 3 roky stary multihack .. neviem preco nechcete prejst na ten novy protokol, 80% tychto sraciek tam nejde, akurat jednoduche stenovidy a aimboty .. okrem toho uz nie su vydavane nove cheaty s takou frekvenciou ako boli na starom protokole a vacsina z nich aj tak nie su free
sharky-no
King
King

:roll: tak to ma fakt super vyznam robit tie screeny, ked to je uz tak davno prelomene...

pekne sa len vratit k videam, a nie kickovat spectatorov za to ze si chcu niekoho overit a natocit :aasmile2:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

to vase overovanie a tocenie pekne zneuzivate na to ze sa chodite napapat ci vykadit ci fajcit...
sharky-no
King
King

nebud smiesny.. 10s pred tym nez si ma vyhodil som napisal do chatu "hmm" potom ako chlapec "idu" zavesil zaujimavu hlavu... a bol si dead a videl si to :roll: a teda si si mohol domysliet ze sedim za pc a pozeram sa na niekoho... pretoze nikdy nehovorim na niekoho ze je cheater bez toho aby som si pozrel ako hra...

a dostal som kick bez toho aby si ma upozornil, tak isto aj ten ban za swearing si mi dal bez upozornenia.. co povazujem za dost nestandartny postup...

nikdy som spec nezneuzil kvoli tomu aby som sa siel vys*at (btw aj za toto mozem dostat basu? :shock:) najest abo tak, vzdy ked som siel nieco tak som o tom oboznamil admina... a ci ma uz kickol alebo nie to bola jeho starost, a predstav si ze sa najdu aj taki, ktorym to problem nerobilo a vydrzali tie 2minutky...

k tomu banu:
aj tu na fore je strasne vela prispevkov kde sa hviezdickuje jedno pismenko - pi*a, ko*ot, je*nute.... cs server, je vlastne sucas hojka, tak nechapem ako je mozne, ze za "je.nuta"(pri tom som neurazal nikoho na serveri) je na serveri ban a tutok sa to berie v pohode.. (staci sa pozret do sekcie vtipov.)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

ludia, ktori idu do spec a oznamia mi kam idu a kolko sa zdrzia, nemam problem im vyhoviet ak to teda v tom spece neprezenu. Ak sa hodi do spec bez udania dovodu, neviem co tam robi, tak kickujem bez upozornenia.

Co sa tyka banov bez upozornenia- isiel som zahrat na server s inym nickom, hrac zacal nadavat, povedal som mu cez chat nech sa ukludni, no neprestal, tak som si zmenil nick a banol. Ked mu vyprsal ban prisiel na server a hovori mi, preco som mu dal ban bez upozornenia, ked som mal iny nick. Ako, prosim, aby si hraci uvedomili, ze admini niesu na to,aby hracov upozornovali co maju a co nie. Na to su pravidla a ak nevedia ako sa maju na serveri spravat, nech tam radsej nechodia.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

asi myslíš Janciho :D
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

tm_a.s. napísal:asi myslíš Janciho :D
ano :)
lekoklatik
VIP
VIP

sharky. Dostal si kick, lebo som toho idu-ho nahraval a tym ze si sa dal do spec si spravil akurat tak to ze sa mozno zacal davat vacsi pozor. Takze si mi to kazil. Nie som slepy, vidim jake ma skore tak som si ho preveroval. Ako som si ho preveroval, to ta uz trapit nemusi.
K tym nadavkam asi len tolko, ze na ktoru pi*u tam teda pises nadavku??? Napis ju bud kur*a normalne, nech sa na minutu ukludnis /kedze ta to gagne/ alebo to nepis vobec. nikoho nezaujima ze si k.rva v problemoch. Odnaucte sa to. ku rva, ku.rva, ku*rva je obchadzanie cenzury. za ku rva, ku.rva a ku*rva davam ban vzdy. Za ku.va a ku*va ban nedavam. Ked chces nadavat, povedz to mame. Naco to vypisujes do chatu? Mrte hracov je s tymto uz v pohode, ze vedia ze sa to nema. ked tam nie je admin tak sry ale to neustrazime.

btw nechytaj ma za slovicka
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Yos napísal:ludia, ktori idu do spec a oznamia mi kam idu a kolko sa zdrzia, nemam problem im vyhoviet ak to teda v tom spece neprezenu. Ak sa hodi do spec bez udania dovodu, neviem co tam robi, tak kickujem bez upozornenia.

Co sa tyka banov bez upozornenia- isiel som zahrat na server s inym nickom, hrac zacal nadavat, povedal som mu cez chat nech sa ukludni, no neprestal, tak som si zmenil nick a banol. Ked mu vyprsal ban prisiel na server a hovori mi, preco som mu dal ban bez upozornenia, ked som mal iny nick. Ako, prosim, aby si hraci uvedomili, ze admini niesu na to,aby hracov upozornovali co maju a co nie. Na to su pravidla a ak nevedia ako sa maju na serveri spravat, nech tam radsej nechodia.
Keby nebolo policie tiez by sa tu kradlo rabovalo znasilnovalo ovela viac... a keby boli prezleceni za civilov detto. Takze yos, na to si musis zvyknut ludia bez toho aby boli pod neustalou hrozobu pravidla dodrziavat nebudu, prave naopak. :)

//

To leko: Takze nehorzi ze ked dam nadavku a dostanem trest date mi kick alebo ban, porozumel som? (Pytam sa preto lebo uz aj toto sa tu raz riesilo nejake bany/kicky aj ked to cloveka potrestalo)

//

K tomu radovanovi - neverim. Hral na serveri dlhsie ale hral ovela horsie ako teraz, od isteho momentu zacal davat neuveritelne fragy a la dOoM... Tymto sa myslim prezradil.
sharky-no
King
King

lekoklatik napísal:Za ku.va a ku*va ban nedavam.
posledna vec a uz ti dam pokoj...

preco som teda dostal ban za "je*nuta"?
ziadny flame, len nechapem co si teraz napisal... neziadam ani o unban, len o diskusiu.

//btw. musel si rypnut s tou matkou ze?? nie som 13 rocny zasran, ku ktoremu sa "mozes" spravat s takym tonom.. podla mna je omnoho horsie vytahovanie rodicov do "diskusii" ako samotne nadavanie.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

zaveďte za tie nadávky tvrdšie tresty a nebude sa to tu potom takto stále riešiť, kto zanadáva kick, kto 2x ban a hotovo a bude pokoj, proste je to hra a keď ju neviete hrať s kľudom tak ju nehrajte alebo si nadávajte doma...už ma nebaví stále počúvať aký je kto **** lucker, akých má kto **** spoluhráčov atd...sa vám nepáči nehrajte :wink:

// Toto píšem aj z toho hľadiska aby som sa to aj ja odnaučil :D
lekoklatik
VIP
VIP

sharky napamatam sa co presne si napisal, akurat viem ze si mal vslove bodku nieco na styl je.bnuta ci je.nuta. kazdopadne ak to bolo je.nuta tak pardon, ale do buducna budes vediet.
trsty su dost tvrde. ked mam naladu, dam kick za nadavku ke naladu nemam, dam ban na den. ban na den za nadavku davam viac nez kick. Tiez rozlisujem pri akych ludoch davam ban ci kick. Sry. Vyberam si ja. vy si mozete tiez vybrat. nenadavajte, alebo nadavjte tak ako sa ma. cize to chyti cenzura :P
sharky-no
King
King

a potom sa cuduj preco sa citim ukrivdeny... ked ten ban v podstate mam nepravom
:(
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dať BAN na 1440 min je podľa mňa dosť kruté za nejakú somarinu...

//aspoň sa sharky môžeš učiť, veď je skúškové, on ti chcel len dobre :lol: :lol:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Kapt Michal

"K tomu radovanovi - neverim. Hral na serveri dlhsie ale hral ovela horsie ako teraz, od isteho momentu zacal davat neuveritelne fragy a la dOoM... Tymto sa myslim prezradil."
ja som si nevsimol te by som daval nieco neuveritelne od isteho momentu.
dost casto mam skore napr. 4:12, preco som ho mal? blbly cheaty? alebo som ich mal vypate? tak preco som ich nezapal? alebo preco neresetujem skore? lebo mi absolutne nejde o skore a rank
a la doom? bodaj by ale ja tam podobnost nevidim, alebo chces povedat ze doom je cheater a ja som tiez?
podla mna ta s.re skor to ze si mal skore 30:5, a s tich 5 smrti som ta dal 3 krat ja
a mozes robit co chces, jedno ti povim, skoda casu, u mna nic nenajdes
Zamknuté