Necita DVD DL

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
CR34TiV3.svk
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Necita DVD DL

Príspevok od používateľa CR34TiV3.svk »

Zdravim, mam taky problem s napalovackou ktora mi od urciteho casu prestala citat dvojvrstvove dvdcka, skusal som flashnut firmware a teraz mam najnovsi a aj tak ich precitat nedokaze (teda dokaze ale na 1 z 10 pokusov) ostatne dvd a cd precita v pohode. Neviete niekto pomoct ako tento problem vyriesit ? :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ake media si skusal, len take, ktore si ty napaloval??? Mozno nedokaze po sebe precitat a tak by to chcelo skusit media od niekoho ineho. To iste aj so znackou, skusit inu znacku medii. Ak nepojde v ziadnom pripade, tak potom uz len novu napalovacku.
CR34TiV3.svk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CR34TiV3.svk »

Noo praveze som skusil aj napalene ktore este nedavno precitat vedela a aj dvojvrstvove dvdcka z PC Revue ktore islo na 10ty pokus :D
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

DVD z PC Revue 1/2010 mi tiež spúšťa na 10 pokus.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak je v záruke, tak reklamácia.. ak nie je v záruke, skús rozobrať a prečistiť optiku.

Ešte pre istotu skontroluj kábel napájania. Ja mal pred rokom tiež problém s optickou mechanikou, nechcela nič riadne čítať.. kúpil som aj novú a to isté.. nakoniec som zistil, že jej asi šlo málo šťavy (alebočo), keďže bola na spoločnej vetve asi s piatimi 120mm ventilátormi. Dal som ju na vetvu k piatim diskom a šľape bez problémov.
Napísať odpoveď