Plastické operácie
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak ho to poteší... síce si o ňom niečo pomyslím (nič lichotivé), no je to jeho osobné rozhodnutie. Aspoň sa bude cítiť lepšie a zvýši mu to sebavedomie... a vďaka plastikám u chlapov môžu vznikať skvelé vtipy
A: včera som bol na plastike penisu.
B: a ako? Si spokojný?
A: Môj starý mi odrezali a prišili nový, krásny, veľký...maximálna spokojnosť
B: tak dík, ja to teda skúsim...
po nejakom čase
A: ahoj, tak ako si dopadol?
B: aale, úplne na figu.
A: prečo?
B: ten nový je úplne obyčajný, nič super veľké, hrubé. Proste šedý priemer...
A: ukáž, nech sa pozriem..... jáj, šak to je môj starý
A: včera som bol na plastike penisu.
B: a ako? Si spokojný?
A: Môj starý mi odrezali a prišili nový, krásny, veľký...maximálna spokojnosť
B: tak dík, ja to teda skúsim...
po nejakom čase
A: ahoj, tak ako si dopadol?
B: aale, úplne na figu.
A: prečo?
B: ten nový je úplne obyčajný, nič super veľké, hrubé. Proste šedý priemer...
A: ukáž, nech sa pozriem..... jáj, šak to je môj starý
Môj kamarát potreboval plastickú operáciu, ale to bolo úplne o niečom inom, pretože ako pubertiak z frajeriny liezol na vagón a elektrické napätie si spravilo svoje, takže to bolo treba..
Ale videla som aj situácie kedy si striptér vylepšoval svoju postavu silikonovými implantátmi svoje poprsie, a zadok, vďaka presnému tvaru silikonu, mal "akoby" tvar vypracovaných svalov... pre striptéra je to investícia..ale nepoznám obyčajného chlapa čo by si to dal...
alebo dať si implantáty do brady aby bola mužnejšia..
Ale videla som aj situácie kedy si striptér vylepšoval svoju postavu silikonovými implantátmi svoje poprsie, a zadok, vďaka presnému tvaru silikonu, mal "akoby" tvar vypracovaných svalov... pre striptéra je to investícia..ale nepoznám obyčajného chlapa čo by si to dal...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
No to snáď nemysliš vážnekafiatko napísal: Ale videla som aj situácie kedy si striptér vylepšoval svoju postavu silikonovými implantátmi svoje poprsie, a zadok, vďaka presnému tvaru silikonu, mal "akoby" tvar vypracovaných svalov... pre striptéra je to investícia..ale nepoznám obyčajného chlapa čo by si to dal...![]()
Sorry, ale ako sledujem Tvoje temy sa mi zda, ze ako takym sposobom provokujes Ty... Zalozis temu a ides sa hadat ked ti niekto napise svoj nazor...cuteSTYLE69 napísal:...ale zial vyprovokovali ma
-
Old Dirty Bastard
Guru
tebe niet pomoci.. daj sa liečiť, trpiš bludmicuteSTYLE69 napísal:a okrem toho marne sa snažiš aby som si ťa pridal na FCB
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Čo si myslíš ,že sa začne rozpadať ?

peterxxx napísal:omg:D cutestyle:D typicky pripad sebestredneho buzika..srry za offtopic ale tie jeho temy mi nedaju spat...
Chcela si asi povedat Zuzana Hajdukafiatko napísal:Keby som mala toľko peniažkov koľko mi chýba, dala by som si zväčšiť pery.. prečo nie? dnes sú plastickým operáciam dvere všade otvorené.. samozrejme nie také pery aby som vyzerala ako kačica..ale tak aby to vyzeralo dobre..
Inak ja nikdy nechapem ty si chlap alebo zena? Mas pohlavie chlap ale nick mas Grim-Reaperka???! Ja fakt neviem co si... pomoz miGrim-Reaperka napísal:ale možno by niekto potreboval operáciu...bohužiaľ ale nie plastickú, ale operáciu mozgu...škoda že taká neexistuje, a muži by sa nemuseli báť že si o nich budú všetci niečo myslieť...no teda, myslieť si budú ale nie to čo si teraz myslia
A este im povies: "Ved ste boli pred operaciou varovani ako to moze dopadnut" a nic ti nemozu... Good ideaSRneC napísal:ja ich dufam raz budem robit...pridu ku mne skaredi a prachati ludia a ja im v narkoze rozrezem prsiky a dolamem nosya pozor, oni mi sa to sakramentsky zaplatia
...no co sa komu nepaci ?!
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný