-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
matmas
Novice
Novice

Re: -Zarastanie na tvári =)

Príspevok od používateľa matmas »

zdravim ja mam 15 som tu novy , chcem sa opitat, kedy je ten spravny sac sa zacat holit , uz mam pod ponom aj po bokoku brade, ako oholit a s čim , dakujem
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Však povedz otcovi, nech Ti ukáže, ako sa máš oholiť a môžeš ísť na to. Pokiaľ máš už nejaké tenké dlhé fúzy, tak to radšej daj dole, lebo to nevyzerá veľmi vábne :D Ale pokiaľ máš k dispozícii strojček, môžeš možno na začiatok použiť aj ten, keďže s ním by si sa nemal na prvýkrát celý dorezať :wink:
matmas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matmas »

no ale prroblem he ten ze nwm co si mam kupit na zaciatok heh :oops:
ja nemam otca ,nasi sa rozisli pre 1 rokom
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak žiletku, penu na holenie a vodu po holení. Alebo holiaci strojček.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Vsadil by som to na nejaké mach 3 turbo alebo potom fusion power.. ak nebudeš moc tlačiť nemáš sa prečo porezať.. je to trošku drahšie ale ja som spokojný :wink: El. strojčeky sú dobré.. Ale až od určitej cenovej kategórie.. A tie "vlásky" by ti to asi nezobralo.. Zaobstaraj si niečo také.. + penu na holenie, prípadne vodu alebo balzam po holení.. :)
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

matmas napísal:zdravim ja mam 15 som tu novy , chcem sa opitat, kedy je ten spravny sac sa zacat holit , uz mam pod ponom aj po bokoku brade, ako oholit a s čim , dakujem
Spravny cas je vtedy, ked si mas co holit! U niekoho v strnastich, u niekoho v dviadsatich.
Budes potrebovat ostre ziletky, penu na holenie a nejaky balzam po holeni ;)

Inak ja osobne nenavidim holenie, vzdy sa mi podrazdi plet a casto sa mi kvoli tomu vyhadzuju vyrazky... :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

kj37 napísal:Spravny cas je vtedy, ked si mas co holit! U niekoho v strnastich, u niekoho v dviadsatich.
Budes potrebovat ostre ziletky, penu na holenie a nejaky balzam po holeni ;)

Inak ja osobne nenavidim holenie, vzdy sa mi podrazdi plet a casto sa mi kvoli tomu vyhadzuju vyrazky... :roll:
kj37 tie vyrážky som síce nemával, ale toto Ti pomôže na 99%

http://www.najnakup.sk/Porovnaj_balzamy ... 34291.html

Je kvalitný, rýchlo sa vstrebáva a ukľudňuje pleť na ciferníku. Treba sa samozrejme aj dobre oholiť, nie moc tlačiť, ale ani nie moc z ľahka. Oboje dráždia pleť. Keď ideš moc z ľahka, doslova "šklbeš" fúzy jeden po druhom, keď moc tlačíš strhávaš vrchnú časť pleti a potom začervenie a vzniknú na nej vyrážky. Ide aj o to akú žiletku používaš. Ja mám nejakú

http://www.wilkinsonsword.co.uk/men/showroom/xtreme3

A je celkom v pohode.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Diki za radu, skusim ten balzam na citlivu pokozku a zapracujem na technike holenia ;)
Co sa tyka ziletky, tak si myslim, ze mam dobru a ostru, tam chyba nebude...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Dúfam že Ti to pomôže :). Ja som mal problém práve s tým holením a nekvalitným balzámom. Voda po holení bola na nič, vysušovala pleť a robila podráždenú tvár, najskôr som mal taký lacný balzám a potom som ho vymenil za tento. Pekne vonia, rýchlo sa vstrebáva [do 30 sekúnd po ňom nie je ani stopy] a rýchlo zregeneruje pleť na tvári.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

popripade skoc ku koznemu..ja som bol.. mohol som sa holit strojcekom (jedno planzetovy, 3 planzetovy)..alebo ziletkou..jednorazovou ziletkou, fusionom.. jemnucko, stredne silno alebo silno.. s takym balzamikom a hentakym.. od nivea az po tesco.. s oplachovanim aj bez oplachovania.. studena voda, tepla voda.. jednoducho som vyskusal co mi hociktoi povedal..hladal som liek uz naozaj vsade a vzdy som bol po holeni vyhadzany.. a casto tak, ze som od bolesti od krku nemohol otacat hlavu lebo to bolelo.. skocil som ku koznemu..bla bla bla.. kozny ekxem.. od detstva mam nejaky zapal ci co... predpisal mi asi 6 masticiek.. k par z nich napisla velkymi pismenami "POUZIVAT LEN 3 DNI, NIE VIAC" a podobne..ked som videl ten recept tak ma skoro prekotilo.. "holim" sa strojcekom na vlasy.. cize si len skracujem strnisko.. na nejaky ten milimeter a konecne mam pokoj :D

edit// popravde.. nad laserovym odtranenim chlpov z tvare som nikdy neuvazoval.. ja svoje strnisko mam rad..paci sa mi to tak.. akurat to asi bude problem v praci..ale to sa uvidi casom
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Point a keď máš takýto problém uvažoval si o tom, že si chlpy necháš odstrániť laserom raz a navždy? :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no ak ma na xichte perma exem tak neviem ci by mu ten laser 2x prospel...
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Na tvár používam elektricky káblový holiaci strojček Philips HQ6940. Otec ho dostal k notebooku zadara a on holiace strojčeky nemá rád tak prečo nie. Problém s ním nemám účel splní.

Na podpazušie a sem-tam iné partie používam starú klasiku Gillete Mach3 + penu Gillete :smt006

Po holení si dám na ksicht buď vodu po holení alebo čistiaci roztok na tvár proti pupákom z AVONu.
Prílohy
philips-hq6940.jpg
gillette_mach_3_razor_incl_2_blades_15882.jpg
gillette_mach_3_razor_incl_2_blades_15882.jpg (13.35 KiB) 2598 zobrazení
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

ja mam fuzy asi cely zivot :( uz v matkinej delohe sa najprv vytvoril fuz a potom sa k nemu vytvoril moj plod =( ma to nebavi stale holit , a moj zadok je tiez fest chlpaty aj ked ho ukazujem ludom v skole sa smeju ze mam viac vlasov tam ako na hlave a holit rit sa mi moc nechce , tak neviem co s tym mam vam ho odfotit ?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ked si to uz tak krasne odprezentoval tak nam ho teda odfot :D ,ani ja nemam zadok ako detsku prdelku ale mam taky pocit ze 80% viac zarastenych chlapov na svete to ma rovnake :wink: moja priatelka je krasna ,stale nechapem co na mne vidi ,zakazuje mi si obcas oholit tvar ked ideme na to najlepsie lebo ju to vzrusuje tak co ? brucho to iste :D ,neboj sa ,nieje len ideal hladka koza vsade, niektorym zenam sa to dokonca aj hnusi
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

skazatoN napísal:ja mam fuzy asi cely zivot :( uz v matkinej delohe sa najprv vytvoril fuz a potom sa k nemu vytvoril moj plod =( ma to nebavi stale holit , a moj zadok je tiez fest chlpaty aj ked ho ukazujem ludom v skole sa smeju ze mam viac vlasov tam ako na hlave a holit rit sa mi moc nechce , tak neviem co s tym mam vam ho odfotit ?
Ty ukazujes ludom v skole rit? :D Akoze podte sa kuknut, aku ju mam chlpatu :lol:
Pozri, ak ti to vadi, tak si ju ohol, ale na to treba vela trpezlivosti - alebo poziadaj niekoho aby ti ju oholil, pretoze holit si rit je dost tazke. Pripadne depilacia ;)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Na to je jednoduche riesenie, neukazuj ho a nebudu sa ti smiat :P
Ochlepenie na zadku je myslim normalna vec, samozrejme ak to nemas nejake extremne.
Vies ako musi boliet depilacia zadku ?:D Nad tym ani neuvazuj :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Hoši, na jednom líci ako aj zospodu pod bradou mám tak 0,5 - 1cm štvorcový flak kde proste nezarastám. Je to nejaká "choroba"? alebo? vyzerá to proste divno...
onedlho mám 21
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nemas tam nejaku jazvu, alebo nejake poranenie 'bibko' z detskych cias?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

určite nie
Napísať odpoveď