K/I:microSD a M2 karty od 1GB
-
barbarossa
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
K/I:microSD a M2 karty od 1GB
Ponuknite aj s cenou. MicroSD od 1GB a M2 bud 2GB alebo 4GB. Dakujem
-
barbarossa
Light Professional
-
barbarossa
Light Professional
Netreba nič pošli mi v SS adresu a keď budem mať cestu tak to pošlem na poštebarbarossa napísal:to by bolo superkolko ti mam poslat na ucet???
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 11:52 )
Sorry ale viac kusov už darovať nemôžemmmm273 napísal:nedarujes aj mne???... alebo za niaku ludovu cenu?? dikes
-
barbarossa
Light Professional
barbarosa niekedy aj maličkosť ako karma môže potešiťbarbarossa napísal:minimalne co ti mozem dat karma+
-
barbarossa
Light Professional
Potvrdzujem, keď pôjdem do mesta všetko pošlem bude toho viac tak počkám kým sa všetko minie aby som nechodil do mesta na 100xbarbarossa napísal:Takze ocakavam tu kartu s kablom od jerryho a ak ma este niekto nejaku tu kartu podla mojich predstav tak ocakavam ponuky...thx
nechodim do tejto sekcie casto a mozno mimo temu, ale M2 je MemoryStick PRO DUO od Sony? ak ano, tak mam jednu 4GB kartu. ak by bol zaujem, staci poslat SS alebo citovat moj prispevok (ozaj sem nahliadnem len obcas). pouzil som ju len raz v pozicanom fotaku na dovolenke. to som este nevedel, ze ine vyuzitie ako v sony fotakoch nema...
-
johny541
King
Ty mas nieco ine. Memory Stick Pro Duo a Memory Stick micro M2 su odlisne. Napriklad M2 idu do teraz novsich Sony Ericssonov a MicroSD zas do novsich Nokii. To co mas ty slo niekedy do starsich Sony Ericssonov ako D750,W810i a pod. a okrem toho sa doteraz pouziva vo vacsine fotakov.turtlak69 napísal:nechodim do tejto sekcie casto a mozno mimo temu, ale M2 je MemoryStick PRO DUO od Sony? ak ano, tak mam jednu 4GB kartu. ak by bol zaujem, staci poslat SS alebo citovat moj prispevok (ozaj sem nahliadnem len obcas). pouzil som ju len raz v pozicanom fotaku na dovolenke. to som este nevedel, ze ine vyuzitie ako v sony fotakoch nema...
-
barbarossa
Light Professional
-
barbarossa
Light Professional
nuz veru, zjavne mas pravdu. nejako extra sa do toho nevyznam.johny541 napísal:Ty mas nieco ine. Memory Stick Pro Duo a Memory Stick micro M2 su odlisne. Napriklad M2 idu do teraz novsich Sony Ericssonov a MicroSD zas do novsich Nokii. To co mas ty slo niekedy do starsich Sony Ericssonov ako D750,W810i a pod. a okrem toho sa doteraz pouziva vo vacsine fotakov.
co sa tyka microSD, tak doma sa mi povaluje jedno microSD-HC 8GB zo nokie. vymenil som za 16GB a tejto 8GB by som sa rad nejako rozumne zbavil. btw class 4 (to je tam napisane. vraj je to rychlost kolko MBps zvlada. je divne, ze ani najdrahsie 16GB class 4 neboli. len class 2).
-
barbarossa
Light Professional
ponukam 10eur...http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm ... 741477f2a3