ja len k tomu ze sa tu v minulosti vyskytli podvodnici, tak aby ste sa nezlakli toho jeho poctu prispevkov, poznam toho chalana a dal to sem na moje odporucanie, takze sa nebojte obchodovat
pýtaš veľa za telefón bez záruky. samozrejme papier o záruke máš. ale ORANGE viaže záruku telefónu priamo k zmluve paušálu, čiže záruka je platná iba vtedy, ak prídeš do ORANGE s telefónom iba ty. hocikoho iného pošlu tam, kde sa mu ani nesnívalo. ak by bola iná cena, porozmýšľal by som o predaji môjho telefónu a kúpe tohto LG.
ano s tou zarukou som si toho vedomy, avsak nebol by problem to ist reklamovat cezomna... priamo aj s tym clovekom co mu to predam... ale to uz zalezi na nom..
btw. za kolko by si bol ochotny ho kupit ? ale pod 150eur by som nerad isiel (mozno casom ked ho nik nebude chciet kupit...)
pozeral som v akých cenách sa pohybujú v bazároch. však pozri sa sám http://www.bazos.sk/search.php?hledat=l ... do=&order= . na cene by sme sa už nejako dohodli. ale je to všetko podmienené predajom môjho terajšieho telefónu. tento telefón ma zaujal už dávnejšie. mal by som predbežný záujem ale ako som spomenul, všetko závisí od predaja môjho mobilu. ak sa ti skorej niekto ozve predaj ho bez problémov. nemôžem ti dať teraz 100% záruku, že ho vezmem.