uz by som sem nesiel
Priprava na STU BA Fakulta architektury
-
nejakymarko
Addict
ja som presne pripad ako ty...prijata aj na urbanizmus aj na KAKP:)...ale nvm kam ist...ako sa da skoncit zahradna?lebo som nasla nieco take ze sa tam da spraivt iba bc a ako potom dokoncis ing.???budeme musiet z nej robit po bc. prijimacky na nejaky iny odbor kde si spravme Ing.???Frikso napísal:Prijatý! KAKPKedy to ideme zapiť?
![]()
![]()
![]()
A co vy?
...nie si ani zdaleka sam, dokonca aj my flakaci na FA zazivame prebdene noci nad ateliermi a pod... nechcem si ani predstavit ako vyzera zivot tych pracovitych studentovi-cube napísal:hehe
to nie, ale na ostatnych skolach mi to prijde ako flakarina, stale chodia chlastat von, ucia sa chvilu, skoncia so skuskami skor, maju viac opravnych, atd ... ja si to moc neuzivam, aj ked sa snazim
ale to sa moze zda iba mne. nemusi to byt tvoj pripad...mozno mam k tomu zly pristup
Zdravim vas...akosi chodim po nete a akurat som natrafila na toto forum...zavidim vam ze uz mate po tom...mna talentovky cakaju o dva mesiace,jaaaj,a trocha sa aj bojim...sice chodim na kurz co je na fakulte,ale ako sa pozeram,zda sa mi,ze poniektori vedia omnoho lepsie kreslit,a este viac sa bojim tej sance na prijatie...neviete mi poradit,ze na co si mam davat pozor,pravdaze okrem tych veci,kt. tu uz boli spominane...vopred dik za vasu odpoved:P...
a kedy mas skusky? ja mam 13.1 a chcel by som vediet co tam bolo. Alebo hocikto kto bude mat skusky pred tym terminom nemohli by ste napisat co ste mali? velmi by ste mi tym pomohli.GirlBA napísal:Zdravim vas...akosi chodim po nete a akurat som natrafila na toto forum...zavidim vam ze uz mate po tom...mna talentovky cakaju o dva mesiace,jaaaj,a trocha sa aj bojim...sice chodim na kurz co je na fakulte,ale ako sa pozeram,zda sa mi,ze poniektori vedia omnoho lepsie kreslit,a este viac sa bojim tej sance na prijatie...neviete mi poradit,ze na co si mam davat pozor,pravdaze okrem tych veci,kt. tu uz boli spominane...vopred dik za vasu odpoved:P...
dakujem
//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2010, 20:34 )
tak co...mate uz niekto po skuskach? nemohli by ste sa podelit o skusenosti, co tam bolo a co cakat? velmi by ste mi pomohli.
dakujem velmi pekne
Re: Priprava na STU BA Fakulta architektury
Ahojte:) ja by som sa chcela opytat, ci nevie niekto o nejakom pripravnom kurze na talentovky na FA, ktore su aj niekde tuna na vychode Slovenska...a ci je to takmer to iste akoby som chodila do klasickej umeleckej skoly na vytvarnu
.... dakujeem ::)
na Vychode kde konkretne? v Kosiciach mas na Technickej Univerzite pripravu na talentove skusky.
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ďakujeme za hodnotnú odpoveď, slečna je už medzičasom bakalárka
: