Pôjdu na Notebooku?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
janko5893
Novice
Novice

Pôjdu na Notebooku?

Príspevok od používateľa janko5893 »

Chcem si kupit repra Genius 5050 http://pc-centrum.ekatalog.biz/zbozi/sp ... p=z:164603&
ale mam mensi problem..neviem ci by sli aj na NB teda aka tam je koncovka..najlepsie by bolo keby tam bol 3,5 jack....o tom vsak pochybujem...nemate s nimy niekto skusenosti...za odpovede vopred dakujem
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

A čo iné ako jack by tam malo byť? Možno tam bude RCA (cinch), ale ten sa dá redukciou premeniť na jack. Otázkou je však, či máš na notebooku 5.1 zvukovú kartu. Osobne by som ti tieto reproduktory neodporúčal a obrátil by som sa po inej značke...
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

no urcite ti pojdu ale nie plnohodnotne lebo ako viem malo bookov ma 5.1 zvuk vo vystupe. Tieto repraky by ti mali ist len ako 2.1 lebo 3,5jack das do vystupu na booku a ktory ti pojde zo subwoferu a na nom su este dva satelitne ostatne sa pripajaju do dalsich vystupov na zvukovke co ty asi mat nebudes
janko5893
Novice
Novice

http://pc-centrum.ekatalog.biz/zbozi/a- ... p=z:127105 vyriesilo by to mj problem s 5.1 zvukom? a ake repro by ste mi teda odporucili?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Áno, tvoj problém by to vyriešiť mohlo. Aký je tvoj cenový strop pre reproduktory? Je podmienkou 5.1? Na čo prevažne ich chceš používať?
janko5893
Novice
Novice

chcel by som 5.1 mal som doteraz 2.1 a nebolo to ono...cenovy strop je 100 eur..a potom este naskrabem a tu zvukovku... prikladam este jednu ktora je podla teba lepsia http://www.alza.sk/sweex-sc016-7-1-externi-d133794.htm neslo by mi ani tak o 5.1 zvuk ...stacilo by nieco take ako u logitechov X-540...voal sa to tusim nieco ako "Matrix mode" ze sa ten zvuk sdupliuje a hraju vsetky to iste...ale keby sa dalo tak 5.1 by ma potesil ide len oto ci by to realne tak fungovalo ako som si to predstavoval. ze kartu zapojim cez USB a do toho reproduktory cez jack alebo uz cinch to je jedno...do tohoto sa moc nerozumiem....tak prosim po slovensky:D:D:D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Áno, dá sa to tak, že kartu zapojíš do USB a do nej reproduktory pomocou jacku. Ja by som ti odporúčal skôr túto zvukovku. Je síce trochu drahšia, ale o to kvalitnejšia. Medzi reproduktormi by som nebral tie, čo majú najväčší "bass", lebo ťa to možno časom omrzí pri počúvaní niečoho iného. Niečo ako Creative Inspire T6160 by ti výkonom nestačilo? Síce má Genius vyšši výkon, ale kvalitou sú tieto reproduktory lepšie. Môžeš sa pozrieť aj po niečom takomto. Myslím, že značkou Sony nič nepokazíš. Síce máš z Geniusov najväčší výber, ohurujú ťa parametrami, designom, ale zďaleka nebudeš mať taký pôžitok z hudby ako pri niečom kvalitnejšom, napr od Creative. Ja osobne by som radšej išiel do nejakých kvalitnejších 2.0/2.1 reproduktorov.
janko5893
Novice
Novice

uz asi posledna otazka ......rozhodujem sa medzi tymi X-530 a X -540 ide mi len o to ze ci mi budu hrat vsetky bolo by dost neprijemne keby boli 3 repra ticho..nevadi mi ze hraju to iste ..a este k tej zvukovke ta creative je strasne draha to je cez rozpocet:D
Napísať odpoveď