Program čo odhali rovnake subory ?!
Program čo odhali rovnake subory ?!
Zdravim, viem, že tu taka tema asi je ale nenasiel som nic. Potreboval by som program, ktory mi odhali, najde rovnake subory v pocitaci. Napr. ze tu pesncku mam na D a mam ju aj na E. Potreboval by som vymazat rovnake subory ktore mam viac krat na HDD 
Re: Program čo odhali rovnake subory ?!
tusim to vie aj system mechanic aj tune up...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
záleží ale ako spolahlivo to má hľadať. Čo v prípade že máš tie pesničky inač pomenované, majú iný bitrate, dlžku (na jednej je na konci napríklad o sekundu dlhšie ticho) a inač vyplnené id3 tagy? Čím viac takýchto kritérii dokáže zohľadňovať, tým bude cena toho programu vyššia takže od nejakého freewaru zas nemôžeš očakávať divy pokiaľ ti to nestačí iba podľa názvov
-
r3mus
Medium Star
tak to by ma zaujimalo ci vies o niecom takom??audiotrack napísal:záleží ale ako spolahlivo to má hľadať. Čo v prípade že máš tie pesničky inač pomenované, majú iný bitrate, dlžku (na jednej je na konci napríklad o sekundu dlhšie ticho) a inač vyplnené id3 tagy? Čím viac takýchto kritérii dokáže zohľadňovať, tým bude cena toho programu vyššia takže od nejakého freewaru zas nemôžeš očakávať divy pokiaľ ti to nestačí iba podľa názvov
// a ako podotazku nieco na vyrovnanie hlasitosti bez straty kvality?? skusal som mp3gain, ale je zufalo pomaly a mediamonkey nejak strajkuje. diki moc
TuneUp by to mal dokázať, ale vie rozlišovať iba podľa rovnakého názvu a nie je free. Je to konkrétne v prieskumníku miesta na disku.
rovnake subory ti najde aj total comander
ale iba duplicitne.
podla kriviek ... hmmm neviem ale to chcem aj ja!
ale iba duplicitne.
podla kriviek ... hmmm neviem ale to chcem aj ja!
Tak taketo nieco keby si nasiel tak by som velmi pekne podakovalr3mus napísal:tak to by ma zaujimalo ci vies o niecom takom??teda mam okolo 120-130 GB hudby a stavim sa ze takych 20 je duplicitnych.. vies o niecom takom co ti rozanalyzuje song a porovna krivky alebo nieco podobne?? velmi by mi to pomohlo...
-
r3mus
Medium Star
je to genialne diki moc3PO napísal:skuste http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... imilarity/