Jaky pouzivate prohlizec?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Ktory???

Internet Explorer
42
5%
Maxthon / MyIE
28
3%
Mozilla
74
9%
FireFox
300
37%
Opera
299
37%
Netscape
3
0%
Avant Browser
2
0%
Iny
15
2%
Google Chrome
40
5%
Safari
4
0%

Celkom hlasov: 807

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Podľa najnovších štatistík Google Chrome už používa viac userov ako Safari.

http://marketshare.hitslink.com/report.aspx?qprid=0

Spyware z dielne Google sa rozširuje. :D

Opera je príliš jednoduchý, obyčajný browser ešte aj so strašným dizajnom, nečudujem sa, že to nikto nepoužíva. Chrome zase zožerie strašne veľa pamäte, 300 MB bez problémov. Safari je najrýchlejší prehliadač ale aj najviac točí procesor.

Záver: Jedine Firefox. :wink:

Už vyšla aj RC verzia 3.6: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3. ... easenotes/
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Cesar napísal: Opera je príliš jednoduchý, obyčajný browser ešte aj so strašným dizajnom, nečudujem sa, že to nikto nepoužíva.
:lol: :lol:
1) opera má najlepší dizajn zo všetkých browserov
2) opera je jednoduchá pre počítačového analfabeta ktorý okrem tabov nevie nič iné využiť
3) wake up :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja pouzivam operu ,vzdy v najnovsej verzii ,firefox neznasam ,tych veci je skratka viac ,ie len ak nejaka stranka skratka nevie dobre slapat na opere ,no ako sekundarny browser je u mna google chrome :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Opera ma obrovsku databazu skinov, urcite si vyberies. Ja som clovek dost zatazeny na design, a tento, co mam teraz je uplne dokonaly a ucelny.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

daj skrín, néé? :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nech sa paci.

Skin:

z1-ten-v2-03
Enable special effects [X]
Icon size [40%]
Color scheme [None]

//karmu uz zopar mesiacov neriesim, ale tu by som rad vedel, ze preco som dostal minusko... lebo Firefox je lepsi? LOL.
Prílohy
operaskin.jpg
Cesar
Addict
Addict

Skin tam ešte dáš nejaký ale tisíce rôznych doplnkov skoro na všetko možné aj nemožné, to už tak ľahko nenapodobní nikto. :D Veľký + je, že je to aj Free Open Source Software, takže keď sa v tom chceš až tak hrabať, tak si môžeš spraviť z toho aj vlastný prehliadač.

Opera nič moc, keď už, tak potom Safari, ten je v súčasnosti najrýchlejší prehliadač, no len dovtedy, kým nevyjde Firefox 3.6. :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

firefox ? to nie :D opera powa
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Cesar: opera open source? firefox a najrýchlejší? safari najnaročnejši na procesor? kde berieš tie informacie bracho? :lol:
Cesar
Addict
Addict

Firefox je opensource, opera, safari samozrejme nie. :wink:

Čo tak čítať či skúsiť nejaký test prehliadačov? :D
Prílohy
01.png
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dlhe roky som primarne pouzival operu - do verzie 9.64 - v rozpati verzi 9.5-9.64 mi opera neskutocnym sposobom blbla a zatazovala ramku, tak som presiel na FF(momentalne 3.5.7), nahodil par pluginov a som spokojny doteraz... kazdopadne tu tak vychvalovanu verziu 10.10 asi odtestujem po skuskovom
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Cesar napísal:Firefox je opensource, opera, safari samozrejme nie. :wink:

Čo tak čítať či skúsiť nejaký test prehliadačov? :D
LOL, to ako sa robi benchmark browseru? :smt046
Cesar
Addict
Addict

moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No sak to viem ze nejaky program na to musi byt, pretoze si tu dal screen, ale akym sposobom, podla akch kriterii.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Rom1
Light Expert
Light Expert

Re: Jaky pouzivate prohlizec?

Príspevok od používateľa Rom1 »

Opera
Operu pouzivam ete od doby ked tam bol reklamny banner a za poplatok zmizol toto vidim ako najvacsiu chybu v marketingu Operi sice stacil antibanner ale chciet poplatok za browser ked vsetky ostatne boli free. Nebyt tohoto mozno by Opera mala vacsiu popularitu.
Na toto som zvedavy http://www.zive.cz/UploadedFiles/thumbs ... 62_100.jpg Nova verzia 10.5 je v alpha verzii a ako taka poraza aj najrychlejsi Chrome. Konecne spravili nove vykreslovcie a javascriptove jadro ktore ma byt az 7x rychlejsie nez povodne v Opere
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

to tu zas porovnávame... win je platený a ostatné OS sú free... a ajstak je najrozšírenejší... Proste to stym vôbec nesúvisí...
A na skúšku som nahodil tú 10.50 je to fakt šupa proti 10.10... už sa teším na stable
Okrem toho, popularita opery stúpa viac a viac... Ja ju používam od 2005 a odvtedy spravili orovský pokrok, a ludia to evidentne ocenujú :)
Rom1
Light Expert
Light Expert

Sorry nesuhlasim urcite Opera mala zly marketing myslis ze preco je teraz asi free vela ludom reklamny banner prekazal tak radsej presli na konkurenciu. Som zvedavy kolko ludi vobec malo ete tu staru Operu s bannerom.
Ostatne os su free asi si zabudol na Mac OS.
To ze win je plateny a je nojrozisrenejsi je asi preco lebo uz je tu od roku 1985 co vtedy ine bolo? Ludia si zvykli to stym vobec nic nema ale ked vsetky browseri su dost podobne a vacsina uzivatelov je dost jednoduchych tak radsej si da free a nebude tam mat reklamu. Inac samotna Opera to priznava ze to bol ich najhorsi krok cize asi tak :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

v dobe ked opera mala baner, tak vela ludi ani nevedelo že je dačo ine než IE... je to už sakra davno, takže zamyšlat sa teraz či to bol zly marketing je jedno... dnešok to neovplivnilo, alebo uplne minimalne...
A windows možno je od 85, ale medzi ludmi sa začala používať vo väčšom počete 95, masovejšie 98... a aj to je fuj, bo vtedy malo na svk počítač minimum ludí. a linux tu je od 91, takže neviem čo to má so zvykom spoločné :) mac neberiem do úvahy pretože sa nedá používať ako alternatívny os...
Každopádne e to fuk, opera aj s firefoxom su na čele, chrome sa dotahuje... takže mame troch kralov, a je na každom kto bude čo používať. :)
Rom1
Light Expert
Light Expert

Je pravda ze mozno nie zvyk aj to ze vo velkom sa zacal pouzivat az 95 ale ide o to ze uz to bol od 85 a to je dovod preco vsetka podpora bola robena na windows a windows 95 je strasne jednoduchy aj pre neskuseneho uzivatela kdezto linux v nejakom 95 neviem jak vyzeral ale urcite to muselo byt uplne niekde inde narocnostou na uzivatela. Ale to uz sme uplne inde ide o to ze sa neda zrovnavat OS a Browser to som tym chcel.
Neviem skade beries tie statistiky asi len z hojka ale celkovo je stale najpouzivanejsim browserom IE potom FF a dokonca Chrome uz ma 3 miesto a je tu uplnu chvilu neviem vobec ci Operu zo 4 miesta nezosadilo aj Safari ale asi aj hej neviem. Pritom Opera je fakt skvely browser ale co sa tyka statistik Opera je na tom biedne.
Aktualizacia nasiel som toto http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_shar ... b_browsers alebo toto http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp. Cize Opera ma az 5 Miesto ak berieme celkovo statistiky
Neber to ako utok len proste mi to neda ked viem ako to je
Napísať odpoveď