Caute, mam taky problem ze moja mys ako keby dostávala lagy ale ...
Stáva sa to iba keď hrám Counter-strike(steam) pri iných hrách mi to nerobí
Je to čudné dosť pretože sa stráva že keď ňou pohnem bud ona zareaguje neskoro alebo nezareaguje vobec co mi poradíte novú myš alebo ?
No ja mám taký problém u klávesnici a tiež pri CS stlačil som W a o cca 1 sec sa pohlo alebo držal som W a pustím a išlo to ďalej no ja som to vyriešil Max_Fps 20
Nwm čo stým je predtým všetko šlapalo ako malo fakt teraz totálne neviem tuším že to ide dole vodou odkedy som si nainštaloval do kompu nový ATi Driver na moju grafiku a potom to všetko začalo
No ja som inštaloval ten novśí hlavne kvoli moviemakingu v CS aby som si mohol nastavi´t kvlaitu 3D na max ... potom to začalo blbnúť teraz som nainštaloval ten pôvodný s CD čo som dostal ku grafike no idem práve vyskúšať ...
Ty myslíš plávanie myšky. Skús nanono nainštalovať hru, ak nepomôže, potom tie drivery. Ak nie, tak Windows znovu nainštalovať Ale keď vravíš, že si menil drivery, tak to bude zrejme nimi.
nenapisal si aka to je mys, skontroluj ci v senzore neni vlas,chlp,susen...
ak trvas ze je to sw chyba cihni ci si v nastaveniach neprepol na d3d namiesto open gl popripade poexperimentuj s nastaveniami grafiky vo win. neviem ci sa nastavenia nezmenia po instalacii ati driverov, ale po instalacii nvidia sa pomenia urcite.
ak hlasis lag aj na klavesnici, aj na mysi, pride mi to skor ako celkovy lag..., ci uz sposobeny vykonom PC (neseka hra? predsalen FPS 20 na CS?!?!), alebo internetovym pripojenim (moze to by aj serverom)