Africký pohár národov 2010
-
Sagittarius
Guru
Africký pohár národov 2010
Oficiálna stránka: http://www.can-angola2010.com/index.htm
A hneď prvá zlá správa, turnaj bude len 15 účastníkov... http://futbal.sme.sk/c/5184572/smutny-k ... friky.html
A hneď prvá zlá správa, turnaj bude len 15 účastníkov... http://futbal.sme.sk/c/5184572/smutny-k ... friky.html
je to naozaj smutne. to co sa stalo futbalistom Toga je urcite varovanim, aby sa zlepsili bezpecnostne opatrenia. nie je predsa mozne aby sa take nieco stavalo na takychto vyznamnych podujatiach. ozbrojenci strielaju do autobusu, zabijaju pri tom nevinnych ludi.
necudujem sa, ze Togo odstupilo. len aby sa nahodou nieco podobne nezopakovalo. a taktiez je to podla mna varovanie aj pre MS 2010, ktore sa hraju tiez v Afrike. usporiadatelia si musia davat na taketo veci extra pozor
necudujem sa, ze Togo odstupilo. len aby sa nahodou nieco podobne nezopakovalo. a taktiez je to podla mna varovanie aj pre MS 2010, ktore sa hraju tiez v Afrike. usporiadatelia si musia davat na taketo veci extra pozor
Pekná reklama na MS 2010 v Afrike 
mimochodom:
Hráči Toga zmenili rozhodnutie, budú hrať na APN
http://www.profutbal.sk/clanok85955.htm
mimochodom:
Hráči Toga zmenili rozhodnutie, budú hrať na APN
http://www.profutbal.sk/clanok85955.htm
-
nejakymarko
Addict
http://www.profutbal.sk/clanok85969.htm
mm stale sa to meniii, ale Togo podla tejto info asi konci na APN..
Skolacik, vyzera to tak ze jedine na tom Eurosporte
mm stale sa to meniii, ale Togo podla tejto info asi konci na APN..
Skolacik, vyzera to tak ze jedine na tom Eurosporte
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, STV ani ČT to nevysiela. To by si chcel veľa. Ostava ti len počuvať toho nemca.Skolacik napísal:bude APN mozne sledovat na STV 3 alebo CT4 SPORT? lebo na teletexte nevidim zeby to mali v programe jedine co chytam na intraku je nemecky eurosport a to ma znacne irituje...pocuvat nemca komentatora....
-
Sagittarius
Guru
Re: Africký pohár národov 2010
No ak tu je ešte niekto, kto to sleduje, tak si dúfam tiež všimol tých katastrofálnych rozhodcov. Poškodili Pobrežie Slonoviny v zápase 1/4 finále proti Alžírsku (2:3), keď im v predĺžení neuznal regulérny gól.
Naopak, vo včerajšom zápase Egyptu proti Kamerunu, uznal gól, ktorý byť vôbec nemal, lopta bola asi tak 30 cm od bránkovej čiary. To Kamerun položilo, keď dostal na 3:1, tak to aj skončilo.
Ale musím povedať, že túto súťaž sledujem veľmi rád, je to krásny futbal, afričania bojujú, ako draci, viď aj ten prvý zápas Angola s Mali (zo 4:0 na 4:4)
Naopak, vo včerajšom zápase Egyptu proti Kamerunu, uznal gól, ktorý byť vôbec nemal, lopta bola asi tak 30 cm od bránkovej čiary. To Kamerun položilo, keď dostal na 3:1, tak to aj skončilo.
Ale musím povedať, že túto súťaž sledujem veľmi rád, je to krásny futbal, afričania bojujú, ako draci, viď aj ten prvý zápas Angola s Mali (zo 4:0 na 4:4)
Afričania sú dosť bojovní, ale podľa kurzov skoro nič nevychádzalo. Favoritom sa nedarilo, nevedeli sa rozbehnúť či už prísť o vedenie 4:0 za pár minút hovori o kvalite. A čo hviezdy, ktoré pôsobia v Európe? Neukázali dokopy nič a toľko sa od nich očakávalo.
Podľa mňa je celkovo chyba zaoberať sa, resp. sústreďovať sa na nejakého hráča, či už Drogba, Essien, Eto'o, Kalou, Kanoute a pod. Treba pozerať celkovo na ten futbal, africký futbal je ešte stále menej takticky vyspelý (okrem Egyptu), ako v Európe, hráči viac behajú, nechajú tam všetko, potom sa aj na taký futbal dobre pozerá a to nemusia hrať zrovna hráči svetového kalibru. 
Včera som si pozrel zápas Alžírsko - Egypt a musím povedať, že to bol asi najlepší zápas čo som kedy videl - ani nie tak predvedenou hrou, ale hláškami komentátora. Tu je zopár z nich -
"Tak toto bol faul na červenú a dva roky basy!"
Hráč Alžírska strieľal na bránu, no ohrozil skôr rohovú zástavku. "XY strieľa na bránu, no kopol to do... to by som mohol povedať až po 22:00 hodine."
"Alžírčania by sa mali premenovať z púštnych líšok na púštne prasiatka... prasia celkom slušne."
Záber na čiarového rozhodcu, ktorý odmával 3 či 4 ofsajdy (absolútne neprávom). "Niekto by mohol konečne tomuto pánovi zobrať zástavku!"
"Egyptský hráč cítil za sebou adrenalín menom Bougherra (Alžírčan) a tak radšej odohral loptu ... ak nechcel mať prerezané obidve achilovky."
Toto je čo som si zapamätal, bolo toho viac a možno som to aj troška upravil, kto pozeral zápas na Eurosporte ma môže prípadne opraviť.
Inak zápas to bol zaujímavý, 3 červené karty na jednej strane, to sa len tak nevidí.
"Tak toto bol faul na červenú a dva roky basy!"
Hráč Alžírska strieľal na bránu, no ohrozil skôr rohovú zástavku. "XY strieľa na bránu, no kopol to do... to by som mohol povedať až po 22:00 hodine."
"Alžírčania by sa mali premenovať z púštnych líšok na púštne prasiatka... prasia celkom slušne."
Záber na čiarového rozhodcu, ktorý odmával 3 či 4 ofsajdy (absolútne neprávom). "Niekto by mohol konečne tomuto pánovi zobrať zástavku!"
"Egyptský hráč cítil za sebou adrenalín menom Bougherra (Alžírčan) a tak radšej odohral loptu ... ak nechcel mať prerezané obidve achilovky."
Toto je čo som si zapamätal, bolo toho viac a možno som to aj troška upravil, kto pozeral zápas na Eurosporte ma môže prípadne opraviť.
Inak zápas to bol zaujímavý, 3 červené karty na jednej strane, to sa len tak nevidí.
do prveho golu super zapas,najlepsi na turnaji...a k tym hlaskam..komentatori na eurosporte su najlepsi,,vsetci traja...povedia svoj nazor narovinu a nekedy z toho vidu taketo hlasky....neco ako bosák na ct 
Som dnes naozaj veľmi zvedavý, ako dopadne finále, osobne sa na to veľmi teším, hoci to bude stále súbežne sledovať popri Arsenal - Man Utd
Doprial by som to Ghane, ktorá je vo finále po dlhých 20 rokoch, Egypt mi je aj vrcholne nesympatický. Hlavne tréner Egyptu, ktorý do tímu nominoval iba moslimov, šport a náboženstvo, ako aj šport a politika by sa mali veľmi, veľmi separovať...