Partička
-
lekoklatik
VIP
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No takze k particke... Napad podla mna super, ale ide hlavne o to akych hercov tam pozvu.
Napriklad:
Petra Polnisova - podla mna strasne prehrava, dost casto sa vie dobre chytit na temu ale MEGAPREHRAVA, a ja to nemam rad ked sa niekto az nasilu moc snazi, niekedy sa nasilu tlaci aj do scenky aleob dabingu kde ani nema byt a takych ludi nemusim
Latinak - ten je good, len niekedy ho nenapadne rychla reakcia (pri slovnych hrach)
Robert Jakab - podla mna najlepsi ucinkujuci co tam bol, inteligentny, vtipny a dokaze na vsetko rychle zareagovat
Peter Sklar - tiez dobry ucinkujuci (oprava ROMAN POMAJBO, mena tychto dvoch si casto mylim)
Hinten z Paneláku - vzdy zabudam ako sa vola
podla mna druhy najlepsi ucinkujuci tam, mozno zdiela prve miesto s Jakabom
Hintá chudá - bola tam len raz ale nepresvecila ma
Dano Dangl - smeje sa jak blazon a ked ta relacia zacinala mal som aj pocit ze si pred nou šňupol yaya
Neviem no, videl som vsetky casti zabudol som niekoho? Inak niektore diely su good a niektore slabe, zalezi to aj na tych "disciplinach" co im tam daju, najslabsie podla mna su tie co musia nieco spievat alebo ta chvilka poezie (ale mozno tiez zapricinene hercami) a najviac cenim tie Nalady, Zanre, Vety na zemi, Otazky, Dabing a tie Ruky.
Dufam ze relacia dlho vydrzi a dufam ze sa dockam konecne dielu kde nebude Petra Polnisova (podla mna ma od Dangla aj protekciu kedze je v kazdej casti).
Napriklad:
Petra Polnisova - podla mna strasne prehrava, dost casto sa vie dobre chytit na temu ale MEGAPREHRAVA, a ja to nemam rad ked sa niekto az nasilu moc snazi, niekedy sa nasilu tlaci aj do scenky aleob dabingu kde ani nema byt a takych ludi nemusim
Latinak - ten je good, len niekedy ho nenapadne rychla reakcia (pri slovnych hrach)
Robert Jakab - podla mna najlepsi ucinkujuci co tam bol, inteligentny, vtipny a dokaze na vsetko rychle zareagovat
Peter Sklar - tiez dobry ucinkujuci (oprava ROMAN POMAJBO, mena tychto dvoch si casto mylim)
Hinten z Paneláku - vzdy zabudam ako sa vola
Hintá chudá - bola tam len raz ale nepresvecila ma
Dano Dangl - smeje sa jak blazon a ked ta relacia zacinala mal som aj pocit ze si pred nou šňupol yaya
Neviem no, videl som vsetky casti zabudol som niekoho? Inak niektore diely su good a niektore slabe, zalezi to aj na tych "disciplinach" co im tam daju, najslabsie podla mna su tie co musia nieco spievat alebo ta chvilka poezie (ale mozno tiez zapricinene hercami) a najviac cenim tie Nalady, Zanre, Vety na zemi, Otazky, Dabing a tie Ruky.
Dufam ze relacia dlho vydrzi a dufam ze sa dockam konecne dielu kde nebude Petra Polnisova (podla mna ma od Dangla aj protekciu kedze je v kazdej casti).
Kemka a najlepsi? No neviem, u mna patri k najslabsim, najmenej univerzalny. Jemu najviac sadne rola nejakeho postiha - ale to zahra aj male dieta.
Najviac ma oslovili: Latinak, Miezga, Polnisova
Stredne: Jakab, Tothova
Najmenej: Kemka, Pomajbo
Velky potencial vidim v tothovej, ktora na to, ze tam bola len jeden jediny raz medzi elitami, tak to velmi pekne rozbalila. jakab - niekedy sadne priam uchvatne, niekedy nechapem co tam robi.
Ale pomajba a Kemku by som tam ani nepustal, ich sposob podania humoru, vynaliezavost a pohotova reakcia je zo vsetkych najslabsia.
Najviac ma oslovili: Latinak, Miezga, Polnisova
Stredne: Jakab, Tothova
Najmenej: Kemka, Pomajbo
Velky potencial vidim v tothovej, ktora na to, ze tam bola len jeden jediny raz medzi elitami, tak to velmi pekne rozbalila. jakab - niekedy sadne priam uchvatne, niekedy nechapem co tam robi.
Ale pomajba a Kemku by som tam ani nepustal, ich sposob podania humoru, vynaliezavost a pohotova reakcia je zo vsetkych najslabsia.
Re: Partička
dnes som bol na tom v divadle l+s a musim povedat, ze je to este lepsie nez v telke
viac vtiahnu do deja a trosku ma boli sanka od smiechu.
ked to pojde v televizii, vsimnite si kúriča na zelezniciach Maxa. strasny lolo
ked to pojde v televizii, vsimnite si kúriča na zelezniciach Maxa. strasny lolo
-
onetwothree
Mna to teda moc nebavi. Nevidel som to velakrat, ale maju improvizovat a casto mi to pripada take nasilu a ze by to zahrali aj decka na ZS podobne, pretoze je jasne, ze nie vzdy sa chytia na danu temu. Navyse nidky som nemal rad Dangla a Pomajba, takze pre mna dalsie minus.
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Celkom originalne , "V slovenských TV" , vie pobavit
Obcasne suchoty , ale inak fajn ...
Obcasne suchoty , ale inak fajn ...
S Gentznerom a Suchánkom to nemalo chybu!
cesky herci v slovenskej sou 
Nemalo chybu? Vsak to bolo slabe jak ovocny cajMr.Henky napísal:S Gentznerom a Suchánkom to nemalo chybu!
No mne to pripadalo teda zivsie ako casti kde bola klasicka zostava.
Presne, ešte aj hercami prskali od smiechu, čo len utužovalo atmosféru.
No ja sa už teším na 13.6. vtedy je Partička v našom meste
a fest sa teším