čo znamená ked sú 3 z 4och lediek červené? je mrtva?
Na doske svietia tri dody na červeno, jedna na zeleno
Na doske svietia tri dody na červeno, jedna na zeleno
Mám staručkú, chcel som ju vyskúšať...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vytiahni
manual od 10ročnej dosky doma ťažko najdem
a čo som pozrel na nete, bohužial nič... 
Re: Na doske svietia tri dody na červeno, jedna na zeleno
nechcem klamat, ale ak sa dobre pametam, tak farba na aku svietia tie ledky ta informuje, ake napetie ide do kompomentov ram cpu nb. cervena je, ze viac ako by malo, samozrejme nemusi to byt defekt, ale moze to byt efekt 
moje ramky sa napriklad na nizsom napeti ako 2.1 ani nerozbehnu a to je specifikacia na ddr2 tusim 1.9V
a ked si na stranke vyrobcu dosku najdes, na 98 percent byt tam mal k nej byt aj manual v pdf
//
ma napadlo tie ledky su na doske? alebo na plechu zozadu usporiadane do stvorca? ak to druhe, tak to je system msi, co pouzival na detekciu chyb namiesto piskania spikera. a ten kod co ti to vykuzli je pre vsetky msi.
moje ramky sa napriklad na nizsom napeti ako 2.1 ani nerozbehnu a to je specifikacia na ddr2 tusim 1.9V
a ked si na stranke vyrobcu dosku najdes, na 98 percent byt tam mal k nej byt aj manual v pdf
//
ma napadlo tie ledky su na doske? alebo na plechu zozadu usporiadane do stvorca? ak to druhe, tak to je system msi, co pouzival na detekciu chyb namiesto piskania spikera. a ten kod co ti to vykuzli je pre vsetky msi.
Kód: Vybrať všetko
http://en.wikipedia.org/wiki/D-Bracket-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://eu.msi.com/index.php?func=prodar ... incat_no=1
Si si istý že si mal otvorené oči keď si hľadal? Tých K7T tam je viac, tak si vyber tú svoju a preštuduj manuál.
Si si istý že si mal otvorené oči keď si hľadal? Tých K7T tam je viac, tak si vyber tú svoju a preštuduj manuál.
Dík, už vtedy som našiel čo znamenajú jednotlivé signály, a ten môj znamenal že proste úvodné štartovanie a kontrolovanie komponentov... a pri tom to bolo zamrznuté...
Avšak sa mi ju podarilo rozchodiť, popravde ani neviem ako... niekolkokrat som jumperom vymazal cmos a nakoniec šla...
Ale sranda, že zase sa našiel iny problem a to, že nechcela butovať z HDD.. vopchal som tam tri rôzne HDD, všetky detekovala, no vždy napísala že zlyhalo bootovanie z disketovky... pritom som disketovku ani medzi bootovacími zariadeniami nemal nastavenu...

Avšak sa mi ju podarilo rozchodiť, popravde ani neviem ako... niekolkokrat som jumperom vymazal cmos a nakoniec šla...
Ale sranda, že zase sa našiel iny problem a to, že nechcela butovať z HDD.. vopchal som tam tri rôzne HDD, všetky detekovala, no vždy napísala že zlyhalo bootovanie z disketovky... pritom som disketovku ani medzi bootovacími zariadeniami nemal nastavenu...