stiahol som z torrentu adobe photoshop cs4 master colection 7,43 Gb iso subor, dal do daemoon tools a ked sa zacina instalacia vyhodi mi aby som do jednotky vlozil dvd s programom, ale ono tam je cez daemon, tak tomu nerozumiem... pomoze niekto? pls
Problem s mechanikou
Problem s mechanikou
| Včera v 22:27
stiahol som z torrentu adobe photoshop cs4 master colection 7,43 Gb iso subor, dal do daemoon tools a ked sa zacina instalacia vyhodi mi aby som do jednotky vlozil dvd s programom, ale ono tam je cez daemon, tak tomu nerozumiem... pomoze niekto? pls

Re: daemon tools ...
skopíruj si to normálne na disk, celú inštalačku a inštaluj to z disku. potom sa nebude pýtať na DVD
Re: daemon tools ...
Curuj napísal:skopíruj si to normálne na disk, celú inštalačku a inštaluj to z disku. potom sa nebude pýtať na DVD
dal som to normalne na C - éčko ale aj tak stale vyhodi tu hlasku, aby som vlozil dvd s instalackou
a este mam napaleny photoshop CS 3 tak som skusil ten ale aj ked vlozim cd do mechaniky mi vyhodi, aby som vlozil CD do mechaniky, tak tomu uz vobec nechapem
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 16:41)
Ludia uz som zufaly a navyse, ked dam hocijake cd , dvd do mechaniky, tak sa to tvari ze nacitava - vrči ale po kliknuti na pocitac je ta jednotka prazdna a ked na to kliknem vypise ze jednotka je prazdna, okrem toho ma nazov BD-ROM a nie cd ani dvd- rom, tak ja uz neviem... nevie niekto nejaku radu?
ovladace som kontroloval, su aktualne
Re: Problem s mechanikou
Kamaratovi robilo tiez nejake taketo veci s mechanikou na but je to nejaky skodlivi software alebo je to mechanika kamarat ma 2 horne sloty nad mech. Otvorene aby po nej mohol tresnut vzdi ked tresne nacita cd dakedy na 2 krat ale funguje to stalo sa mi to viac krat proste skus po nej rukou tresnut ale z mierou a dost silno ale z mierou fakt neze zeberes kladivo:D
nepochopili sme sa .. alebo som to blbo napisal, ono ta dvd romka to nacita, ale ked spustim z cd, ktore je v nej instalacku programu, tak mi vyhodi, aby som do nej vlozil disk aby sa mohol program nainstalovat...
Skús si nainštalovať najnovší Alcohol 120% a vytvor si Alcohol-ovú virtuálnu mechaniku. Pozapínaj si v ňom emulácie ...
To sme sa nerozumali sry
Tak skus tu mechaniku zapojit na iny pc alebo do tvojho pc zapoj inu mechaniku a uvidis
A ked instalujes win tak ide normalne??
Tak skus tu mechaniku zapojit na iny pc alebo do tvojho pc zapoj inu mechaniku a uvidis
A ked instalujes win tak ide normalne??
zajtra skusim preinstalovat windows. ozvem sa ako som dopadol