3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...tak to si vyskúšam...a dávam sem tie žiarovky, mala to byť animácia ale som v tom nejaký ľavý a tak dávam len obrázok...
...a ten lampášik...toto je len taká maličkosť, dochádzajú mi nápady tak som skúsil lampášik, vyskúšal som si funkciu ProBoolean, takže torzo lampášika je z jedného dielu. Plamienok som skúšal klasickou cestou cez gizmo lenže mi žiadny plamienok nevytvorilo a tak som si pomohol zdeformovanou guľou s 0,2 priesvitným žltým materiálom a dovnútra vsadeným svetlom...
...a ten lampášik...toto je len taká maličkosť, dochádzajú mi nápady tak som skúsil lampášik, vyskúšal som si funkciu ProBoolean, takže torzo lampášika je z jedného dielu. Plamienok som skúšal klasickou cestou cez gizmo lenže mi žiadny plamienok nevytvorilo a tak som si pomohol zdeformovanou guľou s 0,2 priesvitným žltým materiálom a dovnútra vsadeným svetlom...
-
Grim
Darca
...tutoriály a pohýbať s každým posuvníkom, príp. prepísať na extrémy každé číslo aby som zistil čo to robí...a keď robím z tutorialu tak nejdem presne podľa neho ale robím si čiastočne podľa seba. Napr. tie disky som si robil podľa svojej predstavy a sem tam som kukol do tutorialu. Tie pneu som si najskôr spravil presne podľa tutorialu ale druhé som už robil bez pozerania do tutorialu a podľa seba...
Re: 3D Studio Max :) výtvory rozrobené práce komentáre :)
Ten prvy je super... to rozmazanie si robil dodatocne v nejakom editore, alebo si pouzil tie video efekty priamo v maxe (Ci co to je, nerobil som v tom velmi)? 
diky. je to vray kamera
A vo Vray kamere sa da nastavit aj zaostrenie a rozmazanie?
pokial rozumies nastaveniam fotoaparatu, tak to nebude problem a nastavis si tam co chces
Noo... to moze byt problem
No niekedy v blizkej dobre si to urcite vyskusam
To ale nic nemeni na to, ze je to fakt pekne nasvietene. Mne nasvecovanie daako nejde
To ale nic nemeni na to, ze je to fakt pekne nasvietene. Mne nasvecovanie daako nejde
-
Grim
Darca
...potom mi ten V-Ray pošli nejako...akurát dnes som stiahol demo z oficiálnej stránky, ale majú tam iba na 2009, no tak skúsil som a nenainštalovalo...sekne pri konci inštalácie...to fakt na 2010 nieje V-Ray?
Ach si daj 2009, alebo deviatku... davat hned 2010 je hovadina kedze tam nebudu este taketo vylepsenia
Zozen si 2009 a VRay si v pohode nainstalujes.
-
Grim
Darca
...už som si ho našiel, trvalo to síce 3 hodiny ale našiel som ho. Lenže to aj vám ostatným tak dlho trvá kým to vyrenderuje? Ja som zvyknutý pri nasvietovaní scény renderovať po každej malej zmene. To si teraz asi nebudem môcť dovoliť
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 11:52)
...rád by som niekoho poprosil o pomoc. Potrebujem aby mi niekto toto vyrenderoval. Vraj mám slabý PC...pritom som už renderoval aj oveľa zložitejšie veci...stačí len kliknúť na render a hodiť mi sem ten obrázok...ďakujem...nejde mi to upnúť, tak ak by sa našiel nejaký dobrovoľník tak pošlem link cez SS. Robil som to v 3ds max 2010 SP1 bez pluginov...
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 11:52)
...rád by som niekoho poprosil o pomoc. Potrebujem aby mi niekto toto vyrenderoval. Vraj mám slabý PC...pritom som už renderoval aj oveľa zložitejšie veci...stačí len kliknúť na render a hodiť mi sem ten obrázok...ďakujem...nejde mi to upnúť, tak ak by sa našiel nejaký dobrovoľník tak pošlem link cez SS. Robil som to v 3ds max 2010 SP1 bez pluginov...
No daj, co to spravi
Do raru a do prilohy ti to musi ist 
-
Grim
Darca
má to 31 MB...link máš v SS
/budeš mať....sekundu
/budeš mať....sekundu
Jaaaj zas som si myslel, ze mam 2010 a ja mam len 2009
No nic, sorry...
-
Grim
Darca
...no smola
...a po dlhej dobe pridávam ešte jeden obrázok (to nieje ten čo som chcel vyrendrovať)...
...ani som si nevšimol, že tam chýbajú tiene...
...a pridávam ďaľšiu prácu, hrajkal som sa s tým celý deň, až doteraz, asi 10 hodín čistej práce...
...a ešte druhá strana...
...a po dlhej dobe pridávam ešte jeden obrázok (to nieje ten čo som chcel vyrendrovať)...
...ani som si nevšimol, že tam chýbajú tiene...
...a pridávam ďaľšiu prácu, hrajkal som sa s tým celý deň, až doteraz, asi 10 hodín čistej práce...
...a ešte druhá strana...
-
mikkimikki
Medium Professional
nazdar lidi pocujte mam problem s nahravanim materialu do maxa z vray-materials.de ... normalne som si stiahol material rozbalil ale ked ho dam importovat do maxu napise to: Error Loading ParamBlock2 a hned potom Invalid file - only patrially loaded
nevie niekto kde by mohol byt problem ? ...
mam 3DSMAX 9 a VRAY 1.5 ... DIKY
nevie niekto kde by mohol byt problem ? ...
mam 3DSMAX 9 a VRAY 1.5 ... DIKY
-
lekoklatik
VIP
a material ktory nie je z tej strnaky ti naimportovat ide?
-
mikkimikki
Medium Professional
niektore mi aj s tej stranky idu ale vacsina nie, a to mam aj pozadovane parametre cize verzia maxu aj vrayu ... achhh : - /lekoklatik napísal:a material ktory nie je z tej strnaky ti naimportovat ide?
-
TUCERO_SVK
Star
Podla mna toto najviac vystihuje Half Life 2 /Klimatizacie, klimatizacie a este vetracie sachty
/
sice som tam este chcel dat vodu ale z neznamich pricin mi nechce otvorit subor
sice som tam este chcel dat vodu ale z neznamich pricin mi nechce otvorit subor