Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
Mohli by ste tam dohodit mod ktory zobrazuje Meniny ? Dakujem 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, možno som to len zatial nenašiel, ale ako si pozriem moje príspevky? Keď dám zobraziť moje správy, tak mi zobrazí témy do ktorých som reagoval, ale po kliknutí na nejakú tému ma hodí do témy na prvú stranu, nie priamo na môj príspevok, ako to bolo kedysi. Alebo to už takto nefunguje?
Musis kliknut na nadpis v predmete prispevku
(Teda za predpokladu, ze myslime to iste)
Asi som to nepochopil správne. Dám si zobraziť moje príspevky. Vypíše mi všetky témy, kde som dačo napísal. Kliknem napr. na Obrázkové vtipy a hodí ma na prvú stranu. Čo robím zle? 
-
Clean_Up
Professional
Áno, súhlasím. Hodí to na prvú stranu témy, nie na konkrétne môj príspevok ktorý som do danej témy postol.Shwollo napísal:Asi som to nepochopil správne. Dám si zobraziť moje príspevky. Vypíše mi všetky témy, kde som dačo napísal. Kliknem napr. na Obrázkové vtipy a hodí ma na prvú stranu. Čo robím zle?
-
mspeedo
Light Professional
+1. Ked uz chcete oranzovu, tak aspon podstatne tmavsiu.Filipito napísal:Prosim prosim zmente tu oranzovu farbu prosim
aj predtym to fungovalo takto isto 
akurat, ze teraz chyba moznost zobrazit si priamo v teme "moje prispevky"
akurat, ze teraz chyba moznost zobrazit si priamo v teme "moje prispevky"
Mne to funguje takto:Clean_Up napísal:Áno, súhlasím. Hodí to na prvú stranu témy, nie na konkrétne môj príspevok ktorý som do danej témy postol.
-
uplink
VIP
No osobne poprosím hojka o zmenu tej oranžovej farby v nových správach, evidentne tu každému chýba, čo poviete na zelenú?, alebo zelenšiu?. A...ten tmavý skin, okay. Idem to upraviť...potom sa dohodnem s hojkom. Defacto je to na mne, takže všetok hnev a agóniu smerujte na mňa 
GothaR: a k tomu si sa ako dostal? 
-
Clean_Up
Professional
GothaR > Áno, už je to OK.
Pre ostatných, ak si chcete pozrieť výhradne vaše príspevky (ako to bolo aj predtým), tak si kliknite na toho chlapíka v zelenom tričku (vpravo, dole vedla avataru) a potom kliknite na: Hľadať všetky príspevky od užívateľa. 
Na stranke tvojho profilu je link "Hľadať všetky príspevky od užívateľa" 
-
Clean_Up
Professional
Trochu mi chýba tlačidlo Profil (hore, vedla Nastavenia) na ktoré keď by som klikol, zobrazilo by sa mi to iste (čiže môj profil), ako po kliknutí na toho zeleného týpka vedla avataru.
Karma v profile sa už nevyjadruje počtom v číslách? Ako zistím, že mi nejaká karma pribudla? V komentároch sa nezobrazuje či dotyčný dal K
, alebo K
.
uplink > Sekla by tam rovnaká zelená, akú nesie tvoja prezývka.
Karma v profile sa už nevyjadruje počtom v číslách? Ako zistím, že mi nejaká karma pribudla? V komentároch sa nezobrazuje či dotyčný dal K
Ja by som privital vlastne nastavenie farieb fora. Teda kazdy by si upravil farebnost fora ako chce, napr. by bola by moznost nastavitelna farba pozadia, textu a farba na zvyraznenie novych prispevkov vo fore.
-
axxis
Addict
mohli by ste vratit farebne odlisenie prispevkov, ktore nasleduju po sebe tak ako to bolo v starom fore? napr. ze prvy prispevok bol tmavomodry, druhy bledsi, treti opat tmavomodry a takto sa to striedalo.
ehm, neviem ci som to opisal prave dobre
ehm, neviem ci som to opisal prave dobre
-
audiotrack
VIP
tú karmu budem musieť prerobiť, tie komentáre nie sú dobre vymyslené. Neukazuje ani počet bodov. Ale do toho sa pustím asi až po skúškovomClean_Up napísal:Trochu mi chýba tlačidlo Profil (hore, vedla Nastavenia) na ktoré keď by som klikol, zobrazilo by sa mi to iste (čiže môj profil), ako po kliknutí na toho zeleného týpka vedla avataru.
Karma v profile sa už nevyjadruje počtom v číslách? Ako zistím, že mi nejaká karma pribudla? V komentároch sa nezobrazuje či dotyčný dal K, alebo K
.
Pokial viem, tak nadefinovat sa to da, ale bol by problem s tlacidlami, ktore su predstavovane iba obrazkami, takze by velmi neladili. No uplink uz pisal, ze chce pripravit tmavsiu temu a farebne doladit tuto, takze vyber bude aspon nejaky.TheMEMBER napísal:Ja by som privital vlastne nastavenie farieb fora. Teda kazdy by si upravil farebnost fora ako chce, napr. by bola by moznost nastavitelna farba pozadia, textu a farba na zvyraznenie novych prispevkov vo fore.
-
kabul
Expert
dost mi prekaza, ze po kliknuti na link mi reloadne hojka, minule, ked linky otvaralo do novych tabov to bolo lepsie
mohli by ste zmenit tu oranzovu farbu tem lebo sa tazko cita