Patjo: uz to tu bolo spomenute x krat
Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
O tom vieme a bude to po starom 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zazlozky su momentalne velmi neperhladne. Bude mozne spravit opatovne kategorizaciu, ako bolo na starom vzhlade?
Diki moc
Taktiez sa pripajam k zmene tej oranzovej..
Diki moc
Taktiez sa pripajam k zmene tej oranzovej..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zmente prosím farby ! Najlepšie vrátiť sa späť na staré
.
+ nejde podpis ?
+ nejde podpis ?
Farby sa budu menit, musis poriadne citat 
Podpisy nebudu, iba zneprehladnuju forum. Podpis bol v nastaveniach aj v starej verzii, ale tiez sa nepouzival.
Podpisy nebudu, iba zneprehladnuju forum. Podpis bol v nastaveniach aj v starej verzii, ale tiez sa nepouzival.
-
audiotrack
VIP
podpis bol vypnutý aj na starom a neplánujeme ho zapínať ani teraz. K farbám sa už nemienime vyjadrovať, už sme velakrát písali že sa budú upravovať
omg... je na fore 2 mesiace aj s cestou a place za starymi farbami....
inak len pre zaujimavost... neda sa vyhodit z nastaveni ten podpis celkovo? viem ze tam je vsade zakazane, ale clovek je obcas slepy(ako ja o druhej v noci)
inak len pre zaujimavost... neda sa vyhodit z nastaveni ten podpis celkovo? viem ze tam je vsade zakazane, ale clovek je obcas slepy(ako ja o druhej v noci)
toto forum podporuje uz aj vkladanie videa rovno do postu ak si dobre pamatam (nieco s flashom to ma)
(videa by boli zobrazene podobne ako su prilohy, nemuseli by ste otvarat samotnu stranku napr. Utube, ale prehralo by sa to rovno v prispevku)
planujete pridat tuto moznost?
(videa by boli zobrazene podobne ako su prilohy, nemuseli by ste otvarat samotnu stranku napr. Utube, ale prehralo by sa to rovno v prispevku)
V testovacej verzii to bolo funkcne, ale z nejakeho dovodu to hojko vyhodil, mozno to este rozbeha 
Pokiaľ myslíš na napr. youtube bbcode, tak to som navrhoval v predošlej verzií fóra. Vznikli však pripomienky, že to bude zaťažovať server, tak neviem ako sa to doriešilo. Takéto vkladanie, sa da urobiť už v phpbb2. Lenže zrealizovať to je oveľa pracnejšie v phpbb2 ako v phpbb3.sharky-no napísal:toto forum podporuje uz aj vkladanie videa rovno do postu ak si dobre pamatam (nieco s flashom to ma)
Kto by si to chcel vyskúšať na svojom phpbb3 fóre tu je odkaz s návodom.
-
Clean_Up
Professional
Akože čo sa ti na tom nepáči? Je o ovela lepšie, krajšie, modernejšie premyslené. Keď sa vychytajú všetky muchy, tak to budecuteSTYLE69 napísal:Zmente prosím farby ! Najlepšie vrátiť sa späť na staré.
+ nejde podpis ?
Snáď by tí smajlíci mohli byť na jednej strane, nie na štyroch.
ak si uplink nájde čas, mohol by spraviť aj druhý, tmavší vzhľad. Teda nie nový, ale len ztmaviť tento, a odosť... Mám totiž pocit že mi vypáli jak monitor, tak aj oči 
/ a zelené ikony novej správy na hlavnej stránke mi tam vôbec nesedia k celkovému vzhľadu... čo tak tmavo modré?
/ a zelené ikony novej správy na hlavnej stránke mi tam vôbec nesedia k celkovému vzhľadu... čo tak tmavo modré?
-
Soviet
Darca
Este ak mozem dodat, tak by som upravil ikonku, ktora oznacuje neprecitane posty v teme.
Tato mala gulicka je fakt mala a neviditelna..V noci clovek bude cumiet nato ako packan
Dunlop, precitaj si clanok od hojka a zistis ze sa planuje
Tato mala gulicka je fakt mala a neviditelna..V noci clovek bude cumiet nato ako packan
Dunlop, precitaj si clanok od hojka a zistis ze sa planuje
mne ta zelena nevadi, skor ju tu vitam... predsa len chcem mat jasne rozsirene ze ci su v tej teme nove prispevky... a urcite to bude lepsie so zelenou ako modrou kedze modra je pre temy ktore su neaktivne.Dunlop napísal:zelené ikony novej správy na hlavnej stránke mi tam vôbec nesedia k celkovému vzhľadu... čo tak tmavo modré?
-
Grim
Darca
...súhlasím...Dunlop napísal:/ a zelené ikony novej správy na hlavnej stránke mi tam vôbec nesedia k celkovému vzhľadu... čo tak tmavo modré?
...aj s týmto súhlasím...ja na to už teraz nevidím...Soviet napísal:Este ak mozem dodat, tak by som upravil ikonku, ktora oznacuje neprecitane posty v teme.
...a jednu otázku odveci, ako zistím, či má niekto blog? A dá sa tá odresa blogu meniť, alebo raz si vyberiem a do konca života budem mať tú istú?
Tá sivá farba je OTRAS. Tak isto aj tá sivá farba písma.
Staré fórum bolo krajšie.
Staré fórum bolo krajšie.
-
audiotrack
VIP
pozreš sa do jeho profilu (neskôr pribudne ikonka aj k postom ako je teraz icq, http://www..). Adresa blogu sa odvíja od nicku, zrejme teda myslíš či sa dá zmeniť názov článku, nie? Nejak neviem o čo ti ideGrim-Reaperka napísal:...a jednu otázku odveci, ako zistím, či má niekto blog? A dá sa tá odresa blogu meniť, alebo raz si vyberiem a do konca života budem mať tú istú?
-
Grim
Darca
...idem do svojich nastavení, vyberiem Blog, a potom Názov a popis blogu. Je tam "Tu môžete zadať názov a popis svojho blogu." To funguje tak že napíšem niečo a potom čo? Osošle sa to kam? Kde si to ostatní budú môcť prečítať? Keď budem chcieť napísať niečo iné, musím predošlý text zmazať, upraviť, alebo napíšem to ako novú tému? V tom blogu sa nevyznám ale rád by som to pochopil...
-
hojko
Site Admin
Grim-Reaperka: V profile, resp. nastaveniach pri blogu mas nejaky nazov, to je ako taky header pre blog, cize ten text sa bude vzdy zobrazovat nad tvojim blogom medzi logom+menu fora a medzi samotnou castou blogu. Ak si chces spravit clanok do blogu, tak kliknes v menu na Blog, vlavo v menu si vyberies Moj blog a potom kliknes na Napisat blog.
-
Jeremy
Medium Professional
ja iba taku drobnu zmenu. Ak by sa dalo nieco vyraznejsie k ikonke zobrazujucej nove prispevky
Dost som sa podla toho od kade mam citat orientoval. Ak sa da budem rad ak nie nevadi
Dost som sa podla toho od kade mam citat orientoval. Ak sa da budem rad ak nie nevadi
- Prílohy
-
- nove.jpg (9.56 KiB) 2025 zobrazení
Jeremy: podla mna je to takto ok, nerusi to a ked uz vies co mas hladat, tak to lahko najdes