Nenabehne PC
Nenabehne PC
Mam zvlastny problem, na mojom novom PC AMD Phenom X4 955-chladič Noctua NH-U12P,zakl.doska ASUS M4A79T Deluxe,2x2 Gb Corsair DDR 3 1600Mhz,Seagate 640 GB,zdroj Fotron epsilon 700W,skrina Thermaltek Armor 8003 BWS,zvuk Sound blaster Xfi Gamer,Win 7 64bit Ultimate.Zo začiatku ked som ho poskladal vsetko bezalo bez problemov.Jedneho dna neviem preco ked ho zapnem roztocia sa my ventilatory v skriny na grafike v zdroji a na procesory ale PC nenabehne.nejde dokonca ani otvorit mechanika.V skriny mam dva podsvietene modre chladiče a na nich vidiet normalne že preblikavaju diody prerušovane?Poradte mal som vsetko rozobrate do šrubky a aj tak to roby.Mal som odobratu grafiku,pamete,zvukovu,HDD,mechaniky a nechal som len zapojeny zdroj do dosky s procesorom a chladičom a nič.Dody my takisto preblikavaju aj na Grafike tie co su na vrchu 1,3,4 dioda 2 nesvieti vobec.Skusal som aj nahrat novy bios ale bez zmeny?poradte

-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nenabehne PC
A vies sa dostat do biosu ked si spominal ze si ho prerabal???
Nie.na obrazovke my neda nič.ventilator na grafike sa toči raz rychlejšie potom zas pomalšie.
Zaujimave, tak to vyzera na reklamaciudosky. Skusal si resetnut bios? Ak nie tak to vyskusaj.
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus inu grafiku , prvy by mal nabiehat bios karty , popripade vyskusat ramky jednu po druhej.
Ja viem ventilator na grafickej sa my vzdy rostocil na plne obratky a teraz dokonca aj na nej blikaju tie 3 ledky.pojdem odskusat graficku a uvidim.bol by som rad keby to bolo v nej pretoze ju mam do septembra v zaruke.dam vedet.reset biosu nepomohol skor by som povedal ze to je z napajanim.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 16:12)
Zvlastne teraz my nabehol PC bez problemov a nemenil som nic no uvidim.Esteze mam aj nothebok
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2010, 16:36)
Zistil so zaiumavu vec ked mam vypnuty pocitac tak vzadu na mojom zdroji Fotron 700 Epsilon mam este jedno zapinacie tlacitko ktore pri vypnutom pocitaci blika podobne ako ked pocitac zapnem.cize teoreticky je nieco chyba v zdroji?
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 14:30)
Tak nakoniec som to riskol a kupil som novy zdroj Corsair HX 750 a vsetko ide bez problemov.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 16:12)
Zvlastne teraz my nabehol PC bez problemov a nemenil som nic no uvidim.Esteze mam aj nothebok
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2010, 16:36)
Zistil so zaiumavu vec ked mam vypnuty pocitac tak vzadu na mojom zdroji Fotron 700 Epsilon mam este jedno zapinacie tlacitko ktore pri vypnutom pocitaci blika podobne ako ked pocitac zapnem.cize teoreticky je nieco chyba v zdroji?
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 14:30)
Tak nakoniec som to riskol a kupil som novy zdroj Corsair HX 750 a vsetko ide bez problemov.