Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Prehrávanie swf príloh priamo v prehliadači nefachčí, dajú sa však priamo stiahnuť. http://www.hojko.com/post1274200.html#p1274200
Skus pouzit ten tag pre flash, mozno to bude fungovat 
Nieje náhodou chyba v tom, že flash je zakázané? Vkladanie externých obrázkov je povolené?
Aký tag pre flash myslíš?
Aký tag pre flash myslíš?
- Prílohy
-
- flash_image.png (10.29 KiB) 1848 zobrazení
Ja tam taký tag nemám (asi len modi majú). A ten tag nefunguje náhodou len pri vkladaní swf z externého servera?
Asi ano, ale tak odniekial si to musel stiahnut
No nic, ked to je iba pre modov, tak to treba riesit inak a mna sa to uz netyka 
OK. Mne išlo o swf prílohy nahraté na hojko.com - tie sa nedajú prehrať.
podla mna je chyba davat ako default to nove forum. ja by som uvital to stare to bolo ovela krajsie a zrozumitelnejsie a praktickejsie teda rychlejsie a dalsie ..sie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
rýchlejši isto nebolo, už som tu niekde písal že teraz je cca 50% nižšia záťaž na server.juho napísal:podla mna je chyba davat ako default to nove forum. ja by som uvital to stare to bolo ovela krajsie a zrozumitelnejsie a praktickejsie teda rychlejsie a dalsie ..sie
-
Grim
Darca
...a ja som tiež za aby sa nahodil aj starý design fóra...v tomto novom sa topím jak topenička...a topiaci sa aj slamky chytá...
...skúška farieb...
-
kore
Light Professional
Ako tak sa mi to paci, sice phpBB2 mala krajsi dizajn, este by som vylepsil tie ikonky ktore naznacuju na indexe novu spravu, aspon to "h" nech tam je tie sipky sa tam urcite nehodia.
omg...za 2 dni si zvyknete. Keby boli vsetci ludia taki ako vy, tak doteraz si krajame veceru kamenmi.Grim-Reaperka napísal:...a ja som tiež za aby sa nahodil aj starý design fóra...v tomto novom sa topím jak topenička...a topiaci sa aj slamky chytá......skúška farieb...
-
Silmer
Darca
vsetko je v pohode, len taka mala chybicka..
v pravom hornom rohu je "Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 Ďalší " , nemalo by to byt namiesto Ďalší "Ďalšia" ?
v pravom hornom rohu je "Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 Ďalší " , nemalo by to byt namiesto Ďalší "Ďalšia" ?
neviem ci to tu bolo spomenute, ale ako je to s prilohami? otvaral som si obrazkovy vtip od ODB o Kalinakovi, aby som videl precitat text a nepomohlo to vobec: je to velkostou obrazka, alebo je mozne nastavit aby sa to otvaralo zvacsenejsie?
http://www.hojko.com/post1339611.html#p1339611
http://www.hojko.com/post1339611.html#p1339611
-
nejakymarko
Addict
k priloham...
neviem ci bolo spominane alebo nie, ale v topiku kde je priloha bolo zvykom ze ked sa kliklo na spinku, zobrazilo prispevky s prilohami. Nebude to aj teraz mozne?
neviem ci bolo spominane alebo nie, ale v topiku kde je priloha bolo zvykom ze ked sa kliklo na spinku, zobrazilo prispevky s prilohami. Nebude to aj teraz mozne?
-
manager666
Star
co sem napisem, nie je priamo chyba, ale je to vec, co mi vadi a chcel by som sa spytat, ci by sa to nedalo zmenit.
Jedna sa o to, ze ked si dam vyhladat moje prispevky, tak by som uvital,aby bolo vyraznejsie vidiet temy, v ktorych su nove prispevky. A taktiez, ked si tu temu otvorim, kde su nove prispevky, aby bolo vyraznejsie vidiet, ktore prispevky su to, pretoze je tam teraz malicka oranzova sipka...keby bola trochu vacsia, nikomu by sa nic nestalo.

Jedna sa o to, ze ked si dam vyhladat moje prispevky, tak by som uvital,aby bolo vyraznejsie vidiet temy, v ktorych su nove prispevky. A taktiez, ked si tu temu otvorim, kde su nove prispevky, aby bolo vyraznejsie vidiet, ktore prispevky su to, pretoze je tam teraz malicka oranzova sipka...keby bola trochu vacsia, nikomu by sa nic nestalo.
-
audiotrack
VIP
keď to nie je chyba, a si si dokonca toho vedomí, prečo to píšeš do chýb a nie do témy čo by si na fore privítal? 
V súkromných správach je taká chyba , že keď odošlem správu tak na boku sa objaví v zložke Správy na odoslanie a pritom je už dávno odoslaná. Nemala by sa tá zložka volať napríklad Odoslané ale neprečítané správy ? Alebo tak nejak podobne.
-
lekoklatik
VIP
ramaya toto sa aj na starom riešilo že pokiaľ si druhý užívateľ správu neotvrotí, tak je tá správa u teba, v "čakacej listine"... Takže čaká na odoslanie/ prijatie užívateĺom....
leko: to mas pravdu, jeho trapi skor preklad, ktory nie je najstastnejsi. Preklad sme robili prakticky od nuly (na pomoc sluzil iba cesky) a treba ho este doladit.