Dufam, ze mi spravy tohoto typu nebudu chodit odteraz denne a snad sa krasna Jessica neurazi, ked jej neodpisembongo jessica [[email protected]] napísal:Vážení, moje meno je Jessica.I som krásna mladá dievčina 20 years.I videl váš profil na www.hojko.com a páči sa mi to bude páčiť much.I byť vaša friend.If máte záujem, môžete ma kontaktovať späť tak, že ja vám dám moje fotografie a tiež dozviete viac o me.Please vyskúšať a kontaktujte ma na niečo mám veľmi dôležité, budem rád s vami prebrať.
Jessica
Dear,my name is Jessica.I am a young beautiful girl of 20 years.I saw your profile at www.hojko.com and i like it so much.I will like to be your friend.If you are interested you can contact me back so that i will give you my photo and also tell you more about me.Please try and contact me for i have something very important i will like to discuss with you.
Jessica
Neexistuje riesenie, v pripade ze by sa to opakovalo a stavalo viac userom, ze by sa forum proti tomu nejak zabezpecilo? Nech bez registracie nema clovek/bot pristup ku kontaktnym informaciam, alebo daco podobne?