BD Prehrávač

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pejo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

BD Prehrávač

Príspevok od používateľa pejo »

Zdravím všetkých.. mam otazku pri vybere toho spravneho BD prehravaca.. rozmyslam konkretne nad tymto LG BD370

Kód: Vybrať všetko

http://www.obchodobchodov.sk/produkty/Prehravac/LG_BD370-2084.html
paci sa mi ze prehrava vsetko od BD cez DVD... takisto divx/xvid co je asi zamozrejmost ale takisto aj subory .mkv. Moja otazka preto znie ci je to dobry vyber popripade ci poznate nejaku alternativu maximalne za tolko kolko stoji tento (160 €). Potrebujem to na prehravanie DVDciek, dalej BD ripov vo formate .mkv z externeho disku, spojit to s telkou cez HDMI.. Dakujem za odpovede a rady :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Re: BD Prehrávač

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Ten prehrávač je naozaj dobrý. Ponúka všetko potrebné. Aj keď by som si overil či ti to prehrá z usb aj mkv formát!, lebo ak sa dobre pamätám, keď som to skúšal, že sa mu nejako nechcelo. - ale ak to máš odskúšané, že áno tak smelo do toho.

Podľa EISI bol bd prehrávač roka model 390 - čo je trošku vyšší model od toho tvojho, ale aj trošku drahší.
pejo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pejo »

ano nastudoval som si o tychto dvoch verziach daco viacej 370 je super len externe media (USB, HDD a pod) musia byt fomatovane fat32.. cize exterak co mam hned odpadava.. :) potom som natrafil na 390ku a ta uz podboruje NTFS a celkovo sa mi viacej pozdava ci uz z hodnoteni alebo zo specifikacie cize podla vsetkeho pojdem do tej 390ky.. priplatim sa lepsie..
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Tak, tak správna voľba. Radšej doplatiť a mať už niečo poriadne ako za rok nadávať, že som si mohol kúpiť lepší. Mne sa nechcelo rozpisovať čo všetko má 390-tka naviac a vidím, že si si to pozrel. :) Podľa mňa s tým budeš spokojný.

My máme v obchode napojenú 370-tku a obraz to má naozaj pekný, len mi na nej chýba kompatiblilita čo má vyšší model a bez ntfs sa dnes už ani neobídeme.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja len podotknem, že bez NTFS sa môžeš s BD ripmi rozlúčiť, keďže väčšina z nich má 4.5GB a viac a to už do Fat32 nevtesnáš...Ináč mi to obmedzenie zo strany LG príde ako totálne hlúpe, Fat32 nie je aktuálnou diskovou štruktúrou už veľmi dlho, to je teda od nich pekný krok späť...
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Tak nie len od nich, ale tak sú celkovo stavané nižšie modely. Predsa sa musia v niečo odlišovať od vyššich.
Napísať odpoveď