PRUSER s VGA ( integrovana ? )
PRUSER s VGA ( integrovana ? )
Sakra praca.
Vcera som pozeral do skrinky , kukam sa na grafiku , ale neslo mi do hlavy , ze preco nie je natiahnuty ziadny kabel od VGA do zdroja.
v kabeloch mam 4 pinovy ( aspon si myslim ze sa da pripojit na VGA. )
iba jeden kabel od VGA ide zo skrinky von , asi ( modra koncovka )
co ej ta modra koncovka ? ja ma pri nej napisane CRT ( ale mam LCD monitor )
v com je pes zakopany ?? mozem sudit to , ze ta VGA je integrovana ?
mam z toho haluz.
da sa vymenit ? popripade ze si kupim novu ?
Vcera som pozeral do skrinky , kukam sa na grafiku , ale neslo mi do hlavy , ze preco nie je natiahnuty ziadny kabel od VGA do zdroja.
v kabeloch mam 4 pinovy ( aspon si myslim ze sa da pripojit na VGA. )
iba jeden kabel od VGA ide zo skrinky von , asi ( modra koncovka )
co ej ta modra koncovka ? ja ma pri nej napisane CRT ( ale mam LCD monitor )
v com je pes zakopany ?? mozem sudit to , ze ta VGA je integrovana ?
mam z toho haluz.
da sa vymenit ? popripade ze si kupim novu ?
no ak sa ta grafika neda vytiahnut tak je integrovana...pozri sa na obrazko co som ti tu pridal....ak je ta grafika zasunuta v niektorom z tych portov kt. su oznacene na obr. v cervenom kruhu tak je to externa grafika, kt. sa da kludne vymeniť, ale ak ten modry konektor vychadza z MB z miesta kt. je oznacene v modrom kruhu tak je to integrovana graf. karta a ta sa neda vymenit. ale kludne si mozes kupit externu grafiku a hodit si ju do PC. 
POSLEDNE OTAZKY su na OBRAZKU.
A este fakt posledna : aky je rozdiel medzi tym MODRYM A BIELYM KONCOM NA DOSKE ?
ten biely sa VOMA DVI a ten modry CRT ? daju sa kupit redukcie ??
ked zapojim monitor do toho bieleho , budem mat lepsi obraz ???
omluvam sa za zle nakreslenu GRAFIKU KARTU NA DOSKU
ale nemam cas 30 minut na hranie sa
obidvom vam dam KARMU . dakujem za info , lebo som uz mal strach
A este fakt posledna : aky je rozdiel medzi tym MODRYM A BIELYM KONCOM NA DOSKE ?
ten biely sa VOMA DVI a ten modry CRT ? daju sa kupit redukcie ??
ked zapojim monitor do toho bieleho , budem mat lepsi obraz ???
omluvam sa za zle nakreslenu GRAFIKU KARTU NA DOSKU
ale nemam cas 30 minut na hranie sa
obidvom vam dam KARMU . dakujem za info , lebo som uz mal strach
nie ten slot mu urcite nebude zavadzat...a do toho bieleho slotu tu grafiku nedas lebo to je PCI slot....ak ta MB co si posielal v tom predoslom prispevku je ta co mas tak ty tam mas slot AGP x8....iba ten slot na tejto MB je urceny na grafiku....jedine ze by si tam chcel dat nejaku prastaru grafiku ktore sa zapajali do tych bielych slotov, ale to urcite nie
....
//edit
rozdiel medzi tymi koncovkami ti presne neviem povedat, ale ano ten biely(DVI) by mal byt kvalitnejsi...ale ked mas na monitore koncovku iba do toho modreho(D-SUB) tak to zapoj donho....a redukcia sa da kupit..ta co som ti posielal na obrazku v predoslom prispevku
//edit
rozdiel medzi tymi koncovkami ti presne neviem povedat, ale ano ten biely(DVI) by mal byt kvalitnejsi...ale ked mas na monitore koncovku iba do toho modreho(D-SUB) tak to zapoj donho....a redukcia sa da kupit..ta co som ti posielal na obrazku v predoslom prispevku
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: PRUSER s VGA ( integrovana ? )
5200-ka nepotrebuje externe napajanie je to velmi slabucka karta
Re:
Rozdiel oproti modremu konektoru je ten ze DVI moze posielat aj obraz do obrazovky/projektora digitalne. ta modra koncovka ho dokaze posielat iba analogovo.job13bb napísal: //edit