Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
Re: Nove hojko.
ide aj vám pomalšie hojko alebo to len mne sa zdá??
No pockat pockat. V starom systeme si dostal dost karmy ked si ta niekdo pridal do priatelov. Otazka teda znie, ci sa ti ta karma za priatelov preniesla do noveho systemu, pretoze keby si ta ti ludia znova pridali do priatelov, dostal by si ju znova.
Ja by som bol za obnovenie starych, viem ze je to robota naviac ale moze to predsa pockat.
Ja by som bol za obnovenie starych, viem ze je to robota naviac ale moze to predsa pockat.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Asi som slepý ale ja vôbec neviem v ktorej téme su nové príspevky . Mne to pripadá strašne neprehladné
//Nuž . Nechce sa mi čítat celú tému

//Nuž . Nechce sa mi čítat celú tému
Asi si ozaj slepy ked nevidis ze to tu uz bolo preberane X-krat a uplink uz davno pracuje na novom skine (pravdepodobne je uz aj hotovy).DeJF napísal:Asi som slepý ale ja vôbec neviem v ktorej téme su nové príspevky . Mne to pripadá strašne neprehladné
-
audiotrack
VIP
karma za priateľov sa preniesla, a teraz nie je už karma prepojená s priateľmi takže si ťa môuž pridať znova a nedostaneš 3k+ (takisto pri prípadnom importe starých by si nedostal znova túto karmu)
-
uplink
VIP
90% hotových, ikonky prerobím v iný deň. Na screenshotoch ešte chýbajú ranky, robím v testovacej časti fóra. Takže už dnes okolo 23:00 by fórum mohlo vyzerať takto:
Zožralo mi to cca 5 hodín čistého času, tak snáď to bude k niečomu

Zožralo mi to cca 5 hodín čistého času, tak snáď to bude k niečomu
Pekne, chvalim ale ta tradicna oranzova mohla ostat 
//Skolacik: No parada
//Skolacik: No parada
-
nejakymarko
Addict
gangy...mas ju tam. post reply napr 
-
Royalflush
Guru wannabe
Spravte nejak vyraznejsie tie znacky/farbu, ze niekdo nieco nove napisal do temy. 
(v "Zobrazit vase prispevky")
//Alebo to spravte ako inde ked su nove prispevky - nazov je zvyrazneni nejakou farbou.
//Alebo to spravte ako inde ked su nove prispevky - nazov je zvyrazneni nejakou farbou.
HaloRoyalflush napísal:Spravte nejak vyraznejsie tie znacky/farbu, ze niekdo nieco nove napisal do temy.
uplink napísal:90% hotových, ikonky prerobím v iný deň.
-
uplink
VIP
Royal už sú prerobené v novej téme, čakajú len na upload.Royalflush napísal:Spravte nejak vyraznejsie tie znacky/farbu, ze niekdo nieco nove napisal do temy.
Pod ikonkami som myslel jabber a tak. Tie čo označujú témy sú hotové.
Nadherna praca uplink 
prečoo nemám ani ja Admin Board ?
;( asi niesom admin alebo moderátor čo ?
inak uplink 
-
Clean_Up
Professional
uplink > Gratulujem, tých 5 hodín za to rozhodne stálo. 
-
bolek
Guru
Fakt pekné, skvelá práca 
-
Royalflush
Guru wannabe
To je uz hotove? a ako to ze neni este spravene to "Zobrazit Vase prispevky" ? ci preco mu gratulujete?
-
audiotrack
VIP
srandistaRoyalflush napísal:To je uz hotove? a ako to ze neni este spravene to "Zobrazit Vase prispevky" ? ci preco mu gratulujete?
nie je to spravené preto, že aj my sme len ľudia, a dokonca nás nie je 200 aby sme to stihli behom minúty ako si zmyslíš. Uplink dnes 5 hodín upravoval template a grafiku, ja som práve presedel rovnako asi 5 hodín nad karmou, autoeditom a chybou v profile.
Navyše, zobraziť vaše príspevky tu je od začiatku
-
Royalflush
Guru wannabe
Ja viem ze to tam je, len som pisal nech sa pokusi spravit to prehladnejsie.
Potom tu zrazu zacali gratulovat a ja som nevidel zmenu tak preto sa pytam co sa deje.
A verim vam ze ste do toho "investovali" kopu casu, len som nepochopil sled informacii.
Potom tu zrazu zacali gratulovat a ja som nevidel zmenu tak preto sa pytam co sa deje.
A verim vam ze ste do toho "investovali" kopu casu, len som nepochopil sled informacii.
a to ste všetko stihli spraviť cez skúškové?

-
Začiatok Konca
Professional
pekná robota... ešte pred chvíľkou som to mal na mojom starom monitore oranžové, tak som chcel aj na notebook očekovať, či tak zle vyzerá, ale nestihol som... Teraz je to oveľa lepšie... ešte raz, CONGRATS