prekliata stolicka
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
prekliata stolicka
pozome mi niekto ja viem ze riesim kravinu ale strasne mi to lezie na nervy mam klasicke kreslo z tym hydraulickym piestom ci co to je a samo od seba klesa ked na nom sedim co s tym mam spravit ..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: prekliata stolicka
v robote mi tiez klesa (stolicka samozrejme), ale ked ju dam uplne hore, tak drzi. Nejako to neriesim, kolkokrat si to po dlhsom sedeni ani neuvedomim.
nesediet na nej ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to je ovsem velmi prevratna rada ako vyriesit problemit_novice napísal:nesediet na nej ?
-
gego
Light Professional
hej lenze ja si sadnem a do 1,5 minuty som som uplne dole ... jak keby to nedrzalo tlak
skontroluj si, či máš všetky šróby utiahnuté. Časom sa šróby uvoľňujú. Možno to nepomôže, ale treba skúsiť
Eruner - neviem ci si niekedy na stolicke pribuzneho druhu sedel, no ak si ju aspon videl, tak by som s tebou rad podebatoval na tuto temu - aky srob je na tom "hydraulickom" pieste?
Dotiahnutim srobu na operadle sa jeho problem zrejme nevyriesi 
to iste mi robi v praci stolicka, nesedim na nej. podomacky neopravitelne..a v dnesnej dobre sa da kupit nova do 40e /bojovnik proti krize/ 
iked u mna v nepravidelnom intervale vypusta vzduch /vsetok naraz
iked u mna v nepravidelnom intervale vypusta vzduch /vsetok naraz
-
Grim
Darca
plusminus - myslíš tú stoličku čo máš v avatare? Lebo tam to vyzerá že si v práci...pozeral som sa na ňu a je stále v tej istej pozícii...nevymýšľaš si náhodou? 
Ak este mas na to kreslo zaruku, utekaj reklamovat. Mne sa to tiez stalo na jednom kresle - tie tesnenia v pieste su v haji a tamade to peruje...
doma to neurobis...jedine vymenit
doma to neurobis...jedine vymenit
-
gego
Light Professional
tak kedze zaruka nebola a nemam naladu vrazit 100 € do noveho kresla tak som sa rohodol ze ho opravim sam .. nozku z kresla som dal dole a tam ako je piest som dal kovovu ruru 10 cm dlhu a tak piest s kresla klesat nemoze vobec a vec je vybavena