Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
ne vysoká ale stredná policajného zboru, dúfam že sa dostanem aj napriek tomu, že teraz je to cele len o tlačenke 
chodíte niekto na Verejnú správu do Trenčína? je to tam ťažké..?
mate niekto skusenosti s city university bratislava a studium toho ich dvojteho programu? privitam hociake info 
Má niekto skúsenosti so štúdiom histórie/filozofie v TT, BA alebo Brne ?
ma tu prosim niekto skusenosti s odborom Letecka doprava na fakulte PEDaS v Ziline? potreboval by som nejake info...
-
Iron-Eddie
Light Professional
Dúfam, že píšem do témy správne.
Zdravím vás. Som v siedmom ročníku na osemročnom gymnáziu (konkretizovať sa mi nechce). V marci si vraj budeme vyberať voliteľné predmety a vraj sa už máme pomaly zaujímať o to, na akú výšku pôjdeme. Rád by som sa spýtal, ktorú by ste mi odporúčili.
Ako seminár mám informatiku, ale neviem, čo sa k tomu hodí. Baví ma ešte dejepis, NOS a ANJ. Keďže žijem na západe krajiny, rád by som mal školu blízko (niekam na východ alebo do iného štátu sa mi dvakrát ísť nechce).
Zdravím vás. Som v siedmom ročníku na osemročnom gymnáziu (konkretizovať sa mi nechce). V marci si vraj budeme vyberať voliteľné predmety a vraj sa už máme pomaly zaujímať o to, na akú výšku pôjdeme. Rád by som sa spýtal, ktorú by ste mi odporúčili.
Ako seminár mám informatiku, ale neviem, čo sa k tomu hodí. Baví ma ešte dejepis, NOS a ANJ. Keďže žijem na západe krajiny, rád by som mal školu blízko (niekam na východ alebo do iného štátu sa mi dvakrát ísť nechce).
-
mirak2
Hardcore addict
k informe bezpodmienecne matika prip. fyzika...dejepis a nos ti tuna nepomozu, tie na pravo skor a samotny jazyk je podstatny stale kvoli moznostiam po skole
-
Iron-Eddie
Light Professional
No tak to som si "dobre" zvolil (seminár).
Práve fyzika a matika nepatria medzi moje obľúbené predmety... A aká škola by sa hodila k tým ostatným, nejaká na západe SR?
Pravo pripadne nejake humanitne/socialne smery.
to sa mi nepáči, že keď chce niekto študovať informatiku tak je k nej všade aj matematika a tú neznášam 
informatika vznikla z teoretickej matematiky a vyuziva vela principov z nej, tak sa nemozme stazovat... pokial chces studovat IT bez teorie - mozes studovat doma
nevie mi niekto povedat ci budem platit ak budem studovat 2 skoly naraz?
jednu budem studovat ako denny a studium mam platene statom a druhu externe a bude to bezplatny studijny program.
ktora skola odomna moze chciet peniaze? predpokladam ze ta kde budem ako externista, ale kedze je to bezplatny tak by nemali chciet nic..nie?
dik za kazdu radu
jednu budem studovat ako denny a studium mam platene statom a druhu externe a bude to bezplatny studijny program.
ktora skola odomna moze chciet peniaze? predpokladam ze ta kde budem ako externista, ale kedze je to bezplatny tak by nemali chciet nic..nie?
dik za kazdu radu
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na komenskeho univerzite plati, ze ak si na dvoch smeroch, resp. dvoch skolach, tak si vyberies a jednej PLATIS prachy a na druhej si zdarma. pripadne sa skoc opytat na studijne oddelenie, tam ti poradia najlepsie
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nestuduje tu nahodou niekto externe informatiku ?
Nejake skusenosti ?
Nasiel som v blizsom okoli TN iba Trnavu
Nejake skusenosti ?
Nasiel som v blizsom okoli TN iba Trnavu
Seriózne sa externe informatika nedá príliš študovať - tzn. učiť sa iba zo skrípt. Je to dosť ťažký odbor, takže ak chceš študovať externe, tak bysom Ti poradil skôr si vybrať nejakú inú oblasť.
existuje nejaký rebríček vysokých škôl podľa akreditácie a iných faktov?
-
MisguidedAngel
Star
http://www.arra.sk/popcorn napísal:existuje nejaký rebríček vysokých škôl podľa akreditácie a iných faktov?
tak som dúfal, že zrovna tento link tu nedáš lebo to som jediné pozeral
tu si pozri toto http://www.topuniversities.com/university-rankings, mozno pochopis ze studium na slovensku je v dnesnej dobe velke terno