Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nove hojko.
pekna je ta zelena, ale ajtak si este budem muset zvykat na phpBB3
Nova zmena celkom fajn, aj ked osobne ma ta oranzova laka viac. Kombinaciu zelena-modra velmi nemusim, ale ako uz byva zvykom clovek, v tomto pripade user si zvykne/prisposobi sa.
-
Grim
Darca
...musím pochváliť, je to praktickejšie, ale neestetické. Zelená k modrej nepasuje. K modrej viac pasuje čierna alebo červená...a tie šipečky by som z tých ikon odstránik úplne. Stačí len taký gombík...hento vyzerá jak flusanec...
No ja uz neviem...oranzova zle, zelena zle...nepasuje vam to zas len kvoli tomu, ze to tu je 20 minut, je to lepsie citatelne a z estetickej stranky to chce podla mna iba cas.
-
uplink
VIP
Vybral som síce málo kombinované farby, farby mora, aby neničili oči. Časom sa dá všetko pomeniť, toto je taký failsafe. Teraz. je imo úloha dostať fórum aspoň do stavu, v akom bolo pred zmenou + si zvyknúť na nové funkcie. Skin doladím kedykoľvek...
Mozno to suvisi s tym backgroundom pod tym. Ta grafitova siva s miernym odleskom spravi mozno iny efekt tej farbe ako "stara" svetlomodra, ci? 
-
Hellboy248
Guru wannabe
nebolo by od veci vyskusat trochu tmavsie farby template,pri starom bola ta modra dobra ..nehovorim ze sa treba vratit k modrej, len zvysit tmavost ..
-
Martinspeed
Medium Expert
Súkromné správy
0 nových správ, -2 neprečítaných správ
stále mi tam svieti, pritom prečítané správy mám všetky
0 nových správ, -2 neprečítaných správ
stále mi tam svieti, pritom prečítané správy mám všetky
Je niekde vysvetlene ktore ikonky co znamenaju pre dany topic? Som z tych bledomodrych, tmavomodrych, bielych, orandzovych, sedych atd guliciek trochu pomateny co presne je co ...
Ta orandzova v texte neprecitaneho topicu sa mi trochu zlieva s pozadim, mozno ale to je aj mojim monitorom, bohvie, alebo nezvyk, v kazdom pripade ta orandzova lock ikonka zamku mi furt dava pocit, ze tam je neprecitany locknuty topic. Pricom to je asi len Important Locknuty topic ...
Ta orandzova v texte neprecitaneho topicu sa mi trochu zlieva s pozadim, mozno ale to je aj mojim monitorom, bohvie, alebo nezvyk, v kazdom pripade ta orandzova lock ikonka zamku mi furt dava pocit, ze tam je neprecitany locknuty topic. Pricom to je asi len Important Locknuty topic ...
-
jjj
Guru wannabe
Zacnes robit aj na tom tmavomuplink napísal:Vybral som síce málo kombinované farby, farby mora, aby neničili oči. Časom sa dá všetko pomeniť, toto je taký failsafe. Teraz. je imo úloha dostať fórum aspoň do stavu, v akom bolo pred zmenou + si zvyknúť na nové funkcie. Skin doladím kedykoľvek...
Zatial pekna praca...
-
audiotrack
VIP
ak vidíš orandžovú, máš ešte v cache staré css a obrázkyIndigo napísal:Je niekde vysvetlene ktore ikonky co znamenaju pre dany topic? Som z tych bledomodrych, tmavomodrych, bielych, orandzovych, sedych atd guliciek trochu pomateny co presne je co ...
Hm tak som sa bal ze budem za debila, ale dobre ze som sa spytal, resp napisal. Dik moc, toto je much better 
-
Royalflush
Guru wannabe
Nadhera, gratulujem Uplink.
A taktiez good work audiotrack a spol.
A taktiez good work audiotrack a spol.
-
uplink
VIP
jjj chcem aj tmavý design, úplne tmavý, ale to chvíľu potrvá...rád by som tento dotiahol. Ešte treba doladiť ikonky a dorobiť blog celý...jjj napísal: Zacnes robit aj na tom tmavom
Zatial pekna praca...
-
Homer J Simpson
Medium Star
Jooooj opat si zvykat 
ale trt makovy ze sa modra a zelena k sebe nehodia.. Vo vztahu kontrastnom su si velmi pribuzne a aj spolu ladia, len to chce trosku odlisny odtien (zelena trosku kriklavejsia - ale to by sa zase naslo rejpalov co by sa stazovalo ze im oci taha - vlastne aj u oranzovej bol problem len ten, ze to nebola silna oranzova, ale bledsia). Kedysi som navrh jedneho webdesignu postavil na modro-zelenej kombinacii, tak si za tym stojim. Na druhej strane je fakt, ze ten rozdiel precitana/neprecitana sprava uz tak nebije do oci, ale kto nie je farboslepy, tomu to sice do oci udrie ale netaha.
Cim viac sa bude spekulovat s drobnostami ako je farba toho a farba tamtoho, tym menej casu ostava na dorobenie toho, co skutocne dorobit potrebuje
Cim viac sa bude spekulovat s drobnostami ako je farba toho a farba tamtoho, tym menej casu ostava na dorobenie toho, co skutocne dorobit potrebuje
Re: Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
Chcem sa len opytat, ci tu aj vcera doobedu boli tie tlacidla (zakruzkovane v prilohe) pri zobrazovani priloh? Mam pocit, ze som ich nevidel a neviem ci to bola nejaka chyba u mna alebo ich potom niekto pridal 
//dik, takto je to omnoho lepsie
//dik, takto je to omnoho lepsie
-
audiotrack
VIP
Re: Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
to za "alebo" je správne
By trebalo urobiť nejaký todo list, že na čom sa pracuje a čo je ešte v pláne urobiť.KoCi napísal:Cim viac sa bude spekulovat s drobnostami ako je farba toho a farba tamtoho, tym menej casu ostava na dorobenie toho, co skutocne dorobit potrebuje
Tiež mám kopec pripomienok, ale zatiaľ veľmi nechcem s nimi otravovať.. za všetky spomeniem len vzhľad zoznamu tém po kliknutí na nové príspevky od poslednej návštevy. Je tam jeden stĺpček úplne prázdny.. ale to stačí riešiť, až budú hotové dôležitejšie veci.
//hehe.. no už je tu toľko príspevkov ohľadom nového fóra, že som v tom stratený
-
audiotrack
VIP