Nenavidim svoje telo....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Strašiačik
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Nenavidim svoje telo....

Príspevok od používateľa Strašiačik »

Neznasam svoju postavu...nemam moc zenske tvary...vobec to nieje pekne....bojim sa ze sa priatelovi nepacim...mam z toho depresie on am racej stihlejsie zeny...snazim sa schudnut uz dlhu dobu ale nedari sa mi... :nono:
bojim sa ze o nejaky cas sa mu uz uplne prestnem pacit....
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Nenavidim svoje telo....

Príspevok od používateľa aviceN »

ahoj, uvazovala si o diete?

Pokial iba cvicis a stravu mas na nic tak ti to moc nepomoze ;-)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

hlavne by som to menej prezival, povedal ti priatel ze sa mu nepacis...alebo je to len tvoj vyplod fantazie? Keby si sa mu nepacila a nepritahovala by si ho tak uz s tebou davno nie je... tak ma napada kolko mas rokov?
Strašiačik
Novice
Novice

niesom tucna...iba nemam pekne tvary a mam mozno 2 kila navyse....ale proste podla man som asexual...
samozrejme ze som skusala dietu s jedlom ktore neobsahuje vela tuku cukru a jedla som male mnozstvo viac krat denne spojene s poctivym cvicenim....stale s anedokazem dopracovat k niecomu co by bolo aspon trochu sexy...ani prsia nemam velke...take nic....

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 20:58)
17....bojim sa toho ze pre neho casom nebudem pritazliva...teraz sa mu ako tak vraj pacim ale casom ho to nudne telo nebude bavit...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Súhlasim s Tomom.

Povedal ti azda, že sa mu menej páčiš ako predtým ?

Vieš, trošku keď zhyberbolizujem, tak muži sú povrchní a keby si sa mu nepáčila, tak ťa nechce ;-)
Strašiačik
Novice
Novice

zas taky nie je....on ma miluje....ale aj ked ma miluje mozem ho casom prestat pritahovat stava sa to vo vela vstahoch...

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 21:08)
proste pacia sa mu uplne totalne ine zen...presny moj protiklad...pacim sa mu len preto ze ma miluje...ale ekd z neho opadne to prvotne zamilovanie tak sa mu prestanem pacit
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ty kokos, nehnevaj sa na mna, ale taketo mindraky? To je na mna moc. Pozri si film Ugly Truth :D
Co ti mozem odporucit? Mas chalana, co viac chces? Ako si mozes robit mindraky ze sa mu nepacis? Blbost. A vravis ze ta miluje? To je super, tak ta prva moznost nehrozi. A ak mas mindraky zo svojho tela, tak nie dieta, ale zdravo sa stravovat (poriadne, treba si o tom nieco aj precitat) a zacat robit nejaky sport (posilka, plavanie, volejbal, bedbinton... cokolvek) a nebude to hned, ale urcite za nejaky cas to na sebe uvidis, ale prosim ta, ak sa ty sebe sama nepacis, tak chalan si ma o tom co mysliet?
Ver ze chalani ti budu mozno hovorit ze si pekna a podobne (co zalezi aj dost od toho ako sa ty citis hlavne) ale casom ich to omrzi... takze pekne krasne Get over this, a ak sa ti to nedari, tak chod pre to nieco robit, lebo nariekat tu ti urcite nepomoze :wink:

//edit: Opakujem si tu vetu, pacis sa mu, lebo ta miluje, inak sa mu paci uplne iny typ zien? A mate 17? Dufam ze vam to vydrzi no :/
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Máš 17 rokov, tvoje telo sa vyvíja. Ak chceš na ňom niečo zmeniť, tak môžeš na sebe pracovať, to ti nikto nezakáže. Myslíš si, že veľké prsia znamená hneď, že si sexy? Mala by si najmä popracovať na svojom prijatí sa a naučiť sa mať radu samú seba, to je základ. :wink: A skús sa otvorene porozprávať s priateľom. Keby si sa mu nepáčila, tak s tebou nie je a určite ťa berie ako kompexnú osobu so všetkým a nehodnotí len tvoje prípadné nedostatky. :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ak je tvoj priateľ ako vačšina mužov tak keby si ho vzhľadom nezaujala vtedy, keď ťa uvidel tak by ste teraz ani neboli spolu...
Strašiačik
Novice
Novice

to ze sa moje telo vyvyja viem...a to ze s tym budem nieco robit nezmeni to ze mam zlu genetiku po mame.... ze proste nemam ziadne boky ani prsia a som taky hnusny nechutny neforemny valec :D ....nie teraz neprehanam...este mam aj obrovsky nos...nedokazem pochopit to ako by som s amu mohla pacit........
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Možno keby si sa ho opýtala, tak by ti tiež povedal, že nechápe ako sa môže on páčiť tebe. Netráp sa nad tým zbytočne. Ver mi že je veľa chalanov ktorým sa páčia malé prsia. No a nadváha 2 kg určite nie je nadváha. Určite si pre svojho priateľa sexy a nemysli si že je to len v postave, je to vo všetkom od postavy až po správanie.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

tak sa s nim rozid, lebo podla teba sa mu napcis a budes mat pokoj :?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Strašiačik napísal:Neznasam svoju postavu...nemam moc zenske tvary...vobec to nieje pekne....bojim sa ze sa priatelovi nepacim...mam z toho depresie on am racej stihlejsie zeny...snazim sa schudnut uz dlhu dobu ale nedari sa mi... :nono:
bojim sa ze o nejaky cas sa mu uz uplne prestnem pacit....
chudne sa jednoducho. staci vydat viacej energie ako do seba dostanes. a hlavne behy... a jest trocha pomenej, bez cvicenia to neide. --- a kto bude zvastat typy o chorobnej tucnote alebo niecom inom hodim sem fotky mrtvol z koncentraku, ... jop,lidi tlustej medzi nimi nebyl . . .
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

daj fotku radsej :D ... podla mna si len namyslas
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

dobre mohli by sme tuto temu uzatvorit??? my si to vyriesime medzi sebou toto nema aj tak ziadny vyznam..poprosim lock temy
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

lol? :lol: obe strany vzťahu sa nachadzaju tuna na fore, baba napiše problem (zrejme s vedomim chalana).. ludia ho tu riešia, pričom chalan určite sleduje temu a potom napiše "neriešte to, koniec" I lold
Zamknuté