Iné kafe sa rozpadlo

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Nechcel som skĺznuť do debaty či sú alebo boli lepší HS alebo IK.

Ale keď už sme pri tom tak texty IK boli povrchné bez dvojzmyslov a narážok. Prepáčte ale text ich najväčšieho hitu "Ráno" a klip k nemu môže smelo súťažiť s infantilnosťou súčasného Desmodu.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Obe kapely boli a sú výborné, IK snáď pre mňa o trošlinku lepšie, ale to môže byť spôsobené tým, že na ich tvorbe som vyrastal :)
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

begbeee napísal:Nechcel som skĺznuť do debaty či sú alebo boli lepší HS alebo IK.

Ale keď už sme pri tom tak texty IK boli povrchné bez dvojzmyslov a narážok. Prepáčte ale text ich najväčšieho hitu "Ráno" a klip k nemu môže smelo súťažiť s infantilnosťou súčasného Desmodu.
v pesničke Ráno by sa našlo veľa súčasných, aj vtedajších teenagerov. Ja si myslím že Vratko bol nedocenený textár - dokázal toho veľa povedať cez texty. Viď napr. tento blog :arrow: http://stanko.blog.sme.sk/c/119017/Co-p ... -cast.html

dosť dobre povedané. A akýmkoľvek spôsobomprirovnávať túto LEGENDU ku tým smradom desmodovským je bohapusté rúhanie!!!!!!
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Mňa absolútne nezaujíma, kto z dvojice IK/HS bol lepší, pre mňa je podstatné, že hudba oboch sa dala počúvať, aj keď čo sa textu týka, určite je na tom lepšie IK. Keď mi je ťažko, neraz si pustím songy ako Svätý Pokoj, Biely Hotel či hocičo iné, čo ma aspoň trochu poteší, vyhecuje.. Iné Kafe pre mňa ostane jednou z najlepších kapiel, akú slovenská hudba mala, nehrali sa na niečo, čo nie sú, boli to normálni chlapci, ktorí prišli neraz zahrať aj do dedín (keď mali koncerty na najsevernejšom, najvýchodnejšom atď. mieste Slovenska) a dokonca sa do nich vracali (Nová Sedlica - najvýchodnejšie miesto neďaleko Sniny, boli tu na Kremenci tuším trikrát).. Je škoda, že sa rozpadli, ale tak nedá sa nič robiť.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Iné kafe sa rozpadlo

Príspevok od používateľa kukiak »

IK na topfeste :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Niesom prvy, ani jediny, kto tipoval, ze ich "Koncime koncertom v Prahe" slova su absolutne nepravdive...Dobry reklamny tah na nazbieranie peniazkov do vrecuska..Takze uz su spat a idu hrat for fun len..Som zvedavy...
Na TF snad zbehnem aj tento rok..mohli by byt kvalitny :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

na ine kafe som vyrastal a dodnes mam cd v aute. texty casom sa stavaju smiesne, ale ja su nemozem pomoct, ta hudba a vratkov hlas je super.. moj prvy koncert co som bol, bol v roku 2000, bol som aj na poslednom v BA na mlynoch... extremne sa zas nevracaju, daju 4 festivaly a zas bude ticho... kedze kazdy ma svoju pracu, som zvedavy ako to casovo zladia...
inak ak ste videli DVD live in praha, myslim si ze odkazy ludi bol konecny impulz sa vratit. ved len tak po rokoch ohlasili koncert v BA a bolo tam teda dost ludi... aj prahu presuvali, ved prvu halu vypredali...

tak nech sa dari chalani..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

inekafe malo stale velmi pravdive texty (ak si odmyslim haluze ako vytrhli mi zub), s postupom casu boli menej priame...comeback ma potesil, nenormaaaaaaalne
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Jojo comeback ine kafe potešil asi každého. Už sa teším na leto dúfam že sa mi podarí dojsť aspoň do dákeho Prešova :)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Ja tiež dúfam, že aspoň na jeden z tých koncertov sa dostanem (najbližšie to vychádza do NMnV). :smt009 (edit: asi nakoniec nepôjdem z finančných dôvodov nikam. :( )

Čo si myslíte o novom klipe Mojich Najlepších 15 Ro(c)kov? :smt035

Pre tých, čo nevideli
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Iron-Eddie napísal: ...........
Čo si myslíte o novom klipe Mojich Najlepších 15 Ro(c)kov? :smt035

Pre tých, čo nevideli
Diky o novom songu som nemal sajnu. Mna teda comeback velmi potesil a velmi by som chcel ist bud na Topfest alebo na Dobry Festival. Dufam aspon neico z toho vida :cookies:
Muffi
Addict
Addict

Ja sa veru chystám na Topfest :smt009 Už sa na nich teším ako malý :)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tak ku songu mojich najlepsich 15 rockov tam neni o com :) obe verzie su super a vyzera to tak ze dojdem asi do NMnV ak sa este nic nezmeni... financie problem niesu len, no este sa uvidi
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Tá nová pesnička, má dobrú hudbu podľa mňa, také staré (dobré) IK. Ale ten text čo ja viem... Taký prázdny, bez nejakého hlbšieho zmyslu.
Muffi
Addict
Addict

Boli ste na nich niekto na Novom Meste alebo v Prešove? Ja som bol na topfeste a musím uznať, že to stálo za to. IK tam spravili jednoznačne najväčšiu šou, ako-tak sa podľa mňa na nich chytali len starí mazáci zo Status Quo :) Aj keď môj názor je samozrejme dosť subjektívny, vzhľadom na to, že IK počúvam roky.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Muffi: Ty si bol asi na inom koncerte na Topfeste..Vsak tam boli uplne nudny a nezaujimavy..O com je koncert, kde si pride kapela len pesnicku jednu za druhou odspievat a ide do prdele? Mozno hrali vypekacky a podobne, ale ked seru na divakov, tak ich mozem mat pekne u prdele..Ziadne dakujem a podobne..proste ako keby si si pustil CDcko a pocuvas ho..Tak si ja koncert skupiny nepredstavujem..
A ta pesnicka, ked sa vratili na podium a ani ju nedokoncili? Proste na hlavu..
Muffi
Addict
Addict

Veď tam nešli hovoriť nejaké ďakovné reči, ale koncertovať. A akože serú na divákov :shock: Vratko medzi nich aj pár krát vbehol, osobne sa tam zdravil medzi ľuďmi v prvej lajne, nakonci sa s nimi prišiel rozlúčiť aj zvyšok kapely. Mne to skôr pripadá, že na inom Topfeste si bol ty, lebo poslednú pesničku dokončili :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Koncert je o tom, ze pride kapela hrat pre divakov a tym padom maju byt pre nich aj divaci prvoradi..A oni prisli hrali pesnicky a odisli..Jedna za druhou, ziadny preslov medzi nimi ani nic, ako ine skupiny..Proste aj ked som poznal pesnicku aj slova tak mi to prislo, ako keby som mal mp3ku v usiach a nie koncert nazivo..To, ze sa osobne zdravil s ludmi? Co to ma s atmosferou celeho koncertu spolocne?
Bol si na Horkyzoch? Tomu vravim koncert..vzdy robia show s divakmi a podobne..ale Ine ma vobec nebavilo..

A k tej poslednej?
- toto je cela pesnicka
- toto zahrali
Takze neviem co natom je cela pesnicka..
Muffi
Addict
Addict

Spomienky na budúcnosť boli až potom, čo sa tam 2. krát vrátili. Usudzujem, že producenti im už viac než tie ďalšie 2 minúty naviac nedali. Slíže s ich vystúpením veľmi porovnávať nechcem, keďže len za posledný rok som ich videl koncertovať už 3 krát a tento 4. ma už moc nebavil. A že Kafe viac spievali, než kecali mi vôbec neprekáža, šiel som tam pre hudbu a nie pre ďakovné drísty. A BTW, kde si stál? Ja som bol niekde uprostred toho kotla spievajúcich ľudí a o zlá atmosféra tam rozhodne nebola. Možno snáď niekde mimo davu.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

tak Lasky by sa tomu stredovemu tunelu nepotestil :D
diky za linky na IK na Topfeste, nejak som sa tam nedostal...
ono radi nechavaju spievat divakov, tiez ma to nenadchlo ale pre ludi co boli v tom dave to asi malu inu atmosferu ako tu nam za netom...
Napísať odpoveď