Zdravím, chcel by som si dať zaviesť internet od orange tak by som chcel vedieť aké s ním máte skúsenosti. Či nemáva výpadky a akú máte bežnú rýchlosť pripojenia...tiež mi povedali že po prečerpaní dát, čo je 5GB na mesiac sa rýchlosť pripojenia zníži na 64 mbps..dá sa to potom vôbec používať? A koľko sa približne "stiahne" dát za mesiac keď budem len surfovať?
Za odpovede vopred dík
Skúsenosti s neobmedzeným internetom od Orange
Re: Skúsenosti s neobmedzeným internetom od Orange
To asi neni fibernet co? Btw neobmedzeny internet a 5gb na mesiac znie dost komicky 
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ak mas na mysli neobmedzeny fibernet od orange, ktory nema limity na data tak ti mozem povedat ze pri 40/4Mbit davam denne min up 45Gb a dl ani nehovorim
uz idem na druhy rok, zatial facha ako ma. co ma dost prekvapilo, dosiel mi mail ci nechcem zvysit rychlost alebo prejst na nejaky mnou navrhnuty program, nakolko vydeli moj traffic ..ponuku som ignoroval a idem dalej 
Indigo: akoby si nevedel čo sú mobilní operátori zač...neobmedzené obmedzenia
Hellboy248: kdeže fibernet..obyčajná wifina čo majú v ponuke za 15 eur teraz..volá sa to neobmedzený internet na doma
Hellboy248: kdeže fibernet..obyčajná wifina čo majú v ponuke za 15 eur teraz..volá sa to neobmedzený internet na doma