co s fotografiami?
co s fotografiami?
vela fotim, ale nie som v tom profik, proste ma to bavi, robim to amatersky. fotim prirodu, ludi, detaily, vsedne veci a vacsinou to ma vsetko umelecky nadych. ale neviem co mam s tymi fotkami robit! chcela by som ich niekde publikovat, ale kde??? 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: co s fotografiami?
...na internete? Sprav si webstránku a publikuj...
ale co tym ziskam?
Ak fotis dobre, tak ziskas trochu popularity, ak budes velmi popularna a ziadana, tak mozes zacat zarabat na predaji fotiek v plnom rozliseni pripadne uz vytlacenych vo velkom formate. Kazdopadne bez volneho pristupu k fotkam popularitu neziskas a bez popularity vela nezarobis 
ok, ale ,,na nete´´ to je velmi siroky pojem, viem, ze najjednoduchsia cesta je tam, ale na nete sa porusuju autorske prava a podobne... chcela by som vediet, kde je to seriozne.. okrem fotky.sme.sk 
Prave preto som spomenul plne rozlisenie. Ked na web hodis fotku v 1024*768 tak pre vacsinu ludi nebude pouzitelna. A nech fotku zverejnis hocikde okrem galerie, tak sa bude dat stiahnut/naskenovat.
super, takze ako ich mozem dostat do galerie? 
Najjednoduchsie to bude asi cez program Picasa od Google: http://picasa.google.com/
Tam by sa malo dat aj znizit rozlisenie.
Tam by sa malo dat aj znizit rozlisenie.
No z picasy mu ich stiahnu len taký fukot. I keď zakáže preberať tak klik pravým a uložiť v picasa albumoch funguje.
Dobre to majú na csfd ale nerozumiem sa tomu. Tam ked das pravym ulozit tak ti stiahne blank.gif...
Dobre to majú na csfd ale nerozumiem sa tomu. Tam ked das pravym ulozit tak ti stiahne blank.gif...
begbee: staci printscreen a ulozis tiez 
Podla mna je jedinou ochranou iba nizsie rozlisenie, pretoze prinstcreen zachrani vsetko.
Podla mna je jedinou ochranou iba nizsie rozlisenie, pretoze prinstcreen zachrani vsetko.
-
Shark NX
Addict
Picasa, Deviantart ... Obe sluzby ponukaju stiahnutie fotografie v plnom rozliseni az po Suhlase uzivatela.
SharkNX, nikto nepopiera tú funkciu, ale v rozlíšení 1024x768 stiahneš v pohode.
s tym PrtScn je to pravda...takze, chcelo by to dostat ich do ozajstnej galerie...ako obrazy 
sprav si ucet na deviantart.. a tam ich davaj.. ale ked to neni nieco extra tak sa to neuchyti
To je podla mna vhodne iba na bezne pozeranie, ked si to chces nechat vyvolat, tak uz v beznom malom formate vidis jednotlive pixely na hranach.begbeee napísal:SharkNX, nikto nepopiera tú funkciu, ale v rozlíšení 1024x768 stiahneš v pohode.
no ved prave, na svete je strasne vela brutalne dobrych fotografov, takze to neni sanca, ze by si ma niekto vsimol len takto z davu... a co to znamena, ze sa fotky odtial uchytia?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ephoto.sk
vivo.sk
aspon zistis ci mas dobre fotky. nieco aj sem kludne hod do temy "Fotite?"
vivo.sk
aspon zistis ci mas dobre fotky. nieco aj sem kludne hod do temy "Fotite?"
No ludia si medzi sebou zacnu posielat odkazy na tvoju galeriu a tak. Ale to nebude za tyzden 
moje sance su mizive, ked vezmem do uvahy ludi, ktori to studovali alebo ludi s namakanymi strojmi, ktore fotia skoro samy...