vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
Jasné, ak niečo, píš SS.
Dobre, budem to robiť zajtra nakoľko dnes už nemám čas tak ak by som potreboval s niečim pomoc tak ti napíšem 
prosim vas ako ked mam vela zloziek s fotkami ich dam do mobilu aby tam tie zlozky bolo vidiet
5800 problem
ahojte,
mam nokiu 5800 a ked vyberiem kartu dam do pc nakopirujem zlozky s fotkami do images ukaze fotky ale nie zlozky.....v com je problem
mam nokiu 5800 a ked vyberiem kartu dam do pc nakopirujem zlozky s fotkami do images ukaze fotky ale nie zlozky.....v com je problem
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Nakopíruj cez velkok. prenos klasicky ako zložky. Myslím, že v galérií to uvidíš bez zložiek, tj. všetky obrázky v roote galérie snímok. Ale v správcovi súborov to bude pekne uspororiadané v zložkách. 
Re: 5800 problem
mas symbian. ten nepozna zlozky kt. vytvoris vo windowse. pozna iba tie ktore si bud vytvoril sam alebo kt. vytvoris ty v menu telefonu.
btw toto neje problem len 5800 ale vsetkych telefonov kt. funguju s OS symbian
btw toto neje problem len 5800 ale vsetkych telefonov kt. funguju s OS symbian
novy FW v 40.0.005 je TU!
novy FW v 40.0.005 je TU!
toto mam prebrane z ineho fora od uzivatela "Wishka" ja si prehodim sw mozno zajtra ak sa mi podari rozbehat nsu na win7
toto mam prebrane z ineho fora od uzivatela "Wishka" ja si prehodim sw mozno zajtra ak sa mi podari rozbehat nsu na win7
Kód: Vybrať všetko
Wishka
KS - jen v seznamech, nabídkách, galerii. V integrovaném prohlížeči ani v menu nejede.
Hudební widget - sice funguje pěkně, ale protože přehrávač pořád nemá možnost přehrát přímo složku, tak je mi k ničemu.
RAM - mám o 5mb RAM méně volné
Domácí obrazovka - podpora landscape by určitě potěšila, tenhle FW s ní ovšem nepotěší
Zobrazení emailu - mohly by se tak raději načítat nové SMS, případně svátky, události..
Budíky - pokud je telefon odemčený, žádná změna, pokud je zamčený objeví se posuvníky, kterými musíte šoupnout. (Stop, Odložit). Možná opravili alarm bug?
Hovor - pokud je telefon odemčený, žádná změna, pokud je zamčený objeví se posuvníky, kterými musíte šoupnout. (Přijmout, Odemknout)
Foťák - asi žádná změna, nepostřehl jsem rozdíl ve zlepšení kvality-
Clean_Up
Professional
originali > Ale ten nový FW zrejme nieje pre SVK PC, že? Lebo akurát som pozeral a najnovší je vždy: 31.0.101 
mozno nie neviem...
ja to skusim aktualizovat dnes, zajtra alebo pozajtra(som lenivy jak vos!)
ak sa nebude dat spravit tak si zmenim product code(nepridem o zaruku) na iny a aktualizujem.
ak chces pomoc so zmenenim Product Code tak ti mozem trocha helfnut...
ja to skusim aktualizovat dnes, zajtra alebo pozajtra(som lenivy jak vos!)
ak sa nebude dat spravit tak si zmenim product code(nepridem o zaruku) na iny a aktualizujem.
ak chces pomoc so zmenenim Product Code tak ti mozem trocha helfnut...
da sa nejako spravit aby som mohol wifi z mobilu pouzit aby mi siel internet na notebooku cez mobil ked ho spojim cez kabel??? prosim
-
Clean_Up
Professional
Nemáš na NB Wi-Fi?robinko93 napísal:da sa nejako spravit aby som mohol wifi z mobilu pouzit aby mi siel internet na notebooku cez mobil ked ho spojim cez kabel??? prosim
mam ale sa pokazilo a nejde a chcel by som to spravit cez tento mobil neviete ci to pojde?
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 14:01)
a este mam problem ze ked prezeram internet tak mi hoci kedy sa sam zavre a musim vsetko nacitavat od zaciatku dost ma to stve neda sa to nejako spravit aby to nerobilo
a este mam problem ze ked prezeram internet tak mi hoci kedy sa sam zavre a musim vsetko nacitavat od zaciatku dost ma to stve neda sa to nejako spravit aby to nerobilo
robinko93 napísal:mam ale sa pokazilo a nejde a chcel by som to spravit cez tento mobil neviete ci to pojde?
Myslíš teraz ak prezeráš na tel. internet alebo cez tel. na pc ? Ja mam internet v 5800 z O2 ten za 6€ neobmedzený a niekedy vypadáva cca 5 sekundy nejde, spozoroval som to keď som bol na ICQ
// Ešte by som sa chcel spýtať na symbianmania.sk som spozoroval tento príspevok
včera som bol v Orange v RK a pýtal som na možnosť oficiálnej zmeny FW v mojej 5800 na 40. dostal som ju na ježiška nasmerovali ma do servisu NOKIA Care v RK, treba záručný list tam potvrdia zmenu FW za 15 min som to mal hotové a máš to zo zárukou a zadarmo. Tak že ak máte takúto možnosť je to treba využiť.Re: vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
myslim ked som na internete cez mobil tak normlne som napr. na pokeci otvrim RP a prehliadaca sa zavre a ukaze mi iba dostupne wifi a zase sa musim pripojit a vsetko nacitat od zaciatku a to sa mi stava pri kazdej stranke co pozeram niekedy vypadnie niekedy nie nechapem preco a pochybujem ze to bude wifi lebo mi to robi aj v skole ked sa pripajam na wifi ale aj doma<j3RrY> napísal:
Myslíš teraz ak prezeráš na tel. internet alebo cez tel. na pc ? Ja mam internet v 5800 z O2 ten za 6€ neobmedzený a niekedy vypadáva cca 5 sekundy nejde, spozoroval som to keď som bol na ICQ
// Ešte by som sa chcel spýtať na symbianmania.sk som spozoroval tento príspevokTým pádom ani nestratím záruku v Orange ? Môžem ísť z hocijakou závadou priamo do autorizovaného servisu NOKIA ?Kód: Vybrať všetko
včera som bol v Orange v RK a pýtal som na možnosť oficiálnej zmeny FW v mojej 5800 na 40. dostal som ju na ježiška nasmerovali ma do servisu NOKIA Care v RK, treba záručný list tam potvrdia zmenu FW za 15 min som to mal hotové a máš to zo zárukou a zadarmo. Tak že ak máte takúto možnosť je to treba využiť.
Tak to neviem, čo som sa ja pripájal cez WiFi bolo všetko v poriadku (Možno máš len slabý signál)
slaby signal asi tazko ked som od routera asi 1 meter to nemoze byt signalom ale niecim inym<j3RrY> napísal:Tak to neviem, čo som sa ja pripájal cez WiFi bolo všetko v poriadku (Možno máš len slabý signál)
-
cORP.
Addict
to je ramkou ,ak si myslis osobne ze nie tak preinstaluj fw
ahojte som na tomto fore novy a mam 5800 uz dost ae chcem tu rozobrat temu n-gage na jednom videu je n-gage na 5800 ako to je mozne?dam sem link toho videa diki za odpoved lebo v n-gage su super hry tak sa chcem hrat xD
http://www.youtube.com/watch?v=PF40APhsImE-
wolodo
Professional
Teraz ma napadlo ze sa to mozem opytat aj tu.
Ako zacala zima tak mi akoby zamrza telefon, reaguje, funguje, len na display-i vidim len take rozmazane veci, a ked je v teple je to ok... cim to moze byt??? pomohlo by odlahcit system preinstalovanim op. systemu? ci pisem blbost?
Ako zacala zima tak mi akoby zamrza telefon, reaguje, funguje, len na display-i vidim len take rozmazane veci, a ked je v teple je to ok... cim to moze byt??? pomohlo by odlahcit system preinstalovanim op. systemu? ci pisem blbost?
Takže chcel by som sa spýtať hľadám to no nikde nemôžem nájsť kde naformátujem pamäť tel. nakoľko neviem kde sa stratila všetká pamäť tel. nakoľko mam všetky veci na pam. karte. No v tel. stale hlási, že pamäť je plná, že mam nejaké súbory preniesť na pam. kartu. Ďakujem.