uplne v pohode som to nainstaloval,minimalne poziadavky splnam(od doporucenych ma deli len 1 GB ram
-a povedzte ked mate minimalne poziadavky,nemalo by to ist aj v multiplayeru bez chyb
-to bude asi vsetko dakujem
je to tu uz velakrat rozoberane...myslim ze na to nieje fix...skus nahodit najnovsie ovladace na GKViliam Farkaš napísal:-ja mam ohladne COD modern warfare2 jednu otazku alebo skor "dotaz"
uplne v pohode som to nainstaloval,minimalne poziadavky splnam(od doporucenych ma deli len 1 GB ram) a ked to spustim tak sa mi objavi zakladne menu lenze pismenka ktorymi je napisany napr. singlplayer(ak to tak nieje sry,nevidel som to) ked na to kliknem objavi sa mi dalsie menu a vsetkz pismenka tiez rozmazane-vlastne su to len nejake kocky,niekedy sa objavia aj pismenka
-no aj tak nejako instinktom stlacim play a nazov army rangers je citatelny,mena postav v hre uz nie,naboje tiez casto vypadavaju aj kompas a niekedy namiesto cervenej obrazovky pri zasahu vidim pasiky cez tristvrtinu obrazovky-niektore modre ine biele,je tam kopec farieb
-a povedzte ked mate minimalne poziadavky,nemalo by to ist aj v multiplayeru bez chyb(aj v singlu su nejake ako obcasne seknutie a mensie blbosti)
-to bude asi vsetko dakujem
Answer:Can the Care Package have a Tactical Nuke in it!?
No it cannot. That is the only killstreak reward that cannot be obtained through a care package.
Funguje ako ma, mozem prilozit aj screenfilip102 napísal:Ten som skúšal a keďže na ňom beží aj originál, nefungoval.
ok,a co je GK - v znackach sa nevyznamaviceN napísal: je to tu uz velakrat rozoberane...myslim ze na to nieje fix...skus nahodit najnovsie ovladace na GK