Ako nastaviť prieskumníka vo Windows 7?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Ako nastaviť prieskumníka vo Windows 7?

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás!

Chcel by som poradiť, ako si viem nastaviť zobrazovanie ikon v prieskumníkovi vo Windows 7, ale iba keď otvorím dvd alebo cd. Ide o to, že autorun mám vypnutý a keď chcem zobraziť súbory na dvd alebo cd, tak proste kliknem na tento počítač a kliknem na dvd, na ktorom mám napr. dáta, obrázky... Keď sa mi však otovorí okno s obsahom dvd, tak sa mi vždy zobrazia iba podrobnosti a pod nimi dokonca súbory pripravené na zápis na disk s jedným súborom desktop..... Mám nastaveného prieskumníka na stredne veľké ikony a všade mi to funguje, len pri prezeraní dvd a cd nie. Aj keď následne dám ikony na stredne veľké a cez možnosti priečinka nastavím aby sa zobrazenie použilo pre všetky priečinky, tak pri vložení nového dvd mi opäť zobrazí ikony s podrobnosťami a tým súborom na napálenie. Neviete poradiť, ako zmeniť nastavenie explorera aby mi aj po otvorení obsahu dvd zobrazoval stredne veľké ikony? Pre lepšie vysvetlenie prikladám obrázok prieskumníka..... Dík.....
Prílohy
explorer.jpg
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako nastaviť prieskumníka vo Windows 7?

Príspevok od používateľa cinges »

tam, v pravo hore, kde mas ten otaznik, tam mas take okienka, na tie poklikaj, a ono sa ti to trochu zmeni... skus sa s tym pohrat...
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

To mi je jasné, že sa tam dá zmeniť zobrazenie súborov, lenže problém je v tom, že mi to po nastavení neostane v pamäti a pri druhom otvorené dvd mi opäť ukáže ikony s podrobnosťami.....
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

mozno jedine riesenie by som videl vypnutie pamatania si nastaveni pre kazdy adresar, kedy by sa stale pouzivalo jedno a to iste (aj ked u Windowsu by ma neprekvapilo, keby si vyberal uplne nahodne).

Subor na napalenie - jednoducho oznac a vymaz.
Napísať odpoveď