hokej/hokejka

O športe...
Bigi
Amateur
Amateur

hokej/hokejka

Príspevok od používateľa Bigi »

ahojte,hram hokej a newim ktora hokejka je lepsia,ci ccm u+ oveckinova ktora na ebay stoji 166€ alebo ccm vector u+ ktora stoji na ebay 122€,samozrejme aj spostovnym.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: hokej/hokejka

Príspevok od používateľa hojko »

V prvom rade si precitaj pravidla, ktore platia pre forum, najma pravidlo, ktore sa tyka pouzivania W v prispevkoch.

Hokejka z teba hraca neurobi a je jedno, ci budes mat Vapor XXXX, Rebook 10K alebo CCM U+. Kup si tu, ktora sa ti paci, vyhovuje ti, ma tvoj flex a uhol...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

nemozes si vyberat hokejku podla toho ci ju ma oveckin, crosby malkin alebo gaborik :D tak ako uz pisal hojko, ked hras aktivne hokej, tak by si uz mal vediet ci ti vyhovuje tvrdsia hokejka alebo ohybnejsia. a zahnutie vecie mensie, vrtula alebo takmer ziadna, grip a este potom aj niektory hraci viac preferuju jednu znacku a nevymenili by ju za nic :D takze vyberaj podla toho co ti vyhovuje a nie oveckinovi :wink:

//jedno z najlepsich(nie prilis rovne ani velmy zahnute, proste taky kompromis zahnutia a vrtule) zahnutie je sakic resp naslund(zhruba to iste)
Bigi
Amateur
Amateur

ako viem ze hokejka zo mna hraca neurobi.len chcem vediet ze ktora ccm je najlepsia,na nu som si uz navykol.mam aj zahnutie gryp a pod. veci.len chcem vediet ze co je kvalitnejsie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rozdiel je v cene, napise oveckin a tipujem ze zahnuti cepele prip. flexe...nemozeme za teba rozhodnut ktora je lepsia
Bigi
Amateur
Amateur

ok.jasom sa len chcel oypatat ze ktora je kvalitnejsie,obydve maju rovnaky gryp,flex a pod.veci rovnake.ja len ze ktora sa mi viac oplati
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ked prides do obchodu a najdes dve rovnake krabice mlieka s tym ze jedno je o 20 centov lacnejsie lebo je o tyzden starsie, ktore si kupis ked mas aktualnu brutalnu chut na mlieko a chces to vypit hned?
(viem blby priklad, ale posluzi)
kup lacnejsiu
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cize chces najlepsiu a teda zrejme aj najdrahsiu na trhu, aby si sa mal cim chvalit, ze? Aby sa nestalo, ze ju na prvom zapase zlomis a ostanes smutny.
Bigi
Amateur
Amateur

heker:ha ha ha
mirak 2:tiez som nad tym uvazoval
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

ja mam dajaku MPS ...to ani dajaka taka znacka jak CCM neni atd...ale mne sedi..co ma vyhodu je to ze je lahka.....taze tym padom...sa aj lepsie drzi ....a aj zahnutie nema brutalne ale take fajne a stala 25 €...taze ako tu ti radili..vyber si taku...aka ti lepsie sedi...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Tomik23 napísal:ja mam dajaku MPS ...to ani dajaka taka znacka jak CCM neni atd...ale mne sedi..co ma vyhodu je to ze je lahka.....taze tym padom...sa aj lepsie drzi ....a aj zahnutie nema brutalne ale take fajne a stala 25 €...taze ako tu ti radili..vyber si taku...aka ti lepsie sedi...
a vyjdes stym na lad jeden poriadny priklep a mozes ist po druhu :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

vobec nie, MPS je byvala Passvillan a to su tak o tri triedy lepsie drevene hokejky ako lion..sice su stale tri triedy pod overenymi kanadskymi a skandinavskymi znackami ale predsa, je to to lepsie
Napísať odpoveď