auto z ebay

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
oranzadka
Novice
Novice

auto z ebay

Príspevok od používateľa oranzadka »

cauko. potrebovala by som poradit, chcela by som si kupit auto cez ebay, ale s ameriky, je range rover, vyvolavacia cena je 500 dolarov no buy it now je 57 000 dolarv, mam otazku ci ked ho vydrazim povecme za 1000 dolarov naozaj ho budem mat za tych 1000 dolarov plus teda poplatky za shipping a tak tie veci oklo alebo je to len taka drazba na oko a povecme ze predavajuci ma nejaku minimalnu sumu asi 50 000 ktoru mu budem musiet zapaltit.. vie niekto ako to je drazil uz niekto auto cez ebay? diky moc
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: auto z ebay

Príspevok od používateľa Syfon »

Na auto zo zamoria radsej zabudni, toboz cez eBay. Neni sance aby to auto bolo vydrazene za 1000 dolarov, a ak by aj ano tak predavajuci to ma poistene tym, ze nepreda ak sa auto nevydrazi nad urcitu sumu, to je takmer pravidlo pri aukciach s drahsim tovarom. Druha vec, k cene na eBay nieje pripocitana ziadna cena za prepravu auta, jedine tak vramci USA. Nefunguje to tak, ze vydrazim Range-a za liter a o tri tyzdne mi ho dovezu pred dom :)
Na stranke
http://www.denker.cz/poplatky/index.php
si mozes vypocitat kolko by stala preprava, upravy a prihlasenie auta z USA, vysledkom budes prekvapena.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: auto z ebay

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

toto je otazka viac cez drazby ako cez auta, ale myslim ze kazdy kto dava predmet do drazby si moze vyhradit pravo predmet nepredat v pripade ze vysledok drazby nezodpoveda jeho predstavam :-) :-) ...

... zo zamoria sa zpravidla oplati doviezt auta ktore sa na europskom trhu nepredavali, resp. su tazko k zohnaniu (stare ameriky, ako oldsmobily, buicky a pod.), teda za velmi nadnesene ceny ... range rover je aj v europe pomerne bezne auto a za ekvivalent k 57k USD sa trebars v DE alternativy najdu ...

neda sa ale vseobecne kategorizovat ktore auto sa oplati a ktore nie, kazdy si dokaze zakladne veci spocitat na zaklade cla a ceny lodnej prepravy :-) ... takisto sa kazdy jedinec zmyslajuci v realnej rovine dovtipi ze proste novy range za 5000 USD nebude :-) :-) ...
Napísať odpoveď