Pri prehravani filmov cez VLC player sa mi stane ked film pretocim ze VLC prehravac prestane pracovat a konci to klasickou chybou a neostava nic ine ako prehravac zavriet, to iste sa deje aj pri inych prehravacoh ako je media player classic a pod.
kodedy mam K-Lite a doinstaloval som este aj CoreAVC H264 Codec ale problem nevyriesil.
stava sa mi to len u HD konkretne u tych s koncovkou .wmv, ostatne filmy ci klipy v HD kvalite funguju normalne aj pri pretacani s ovela vacsou velkostou MB.
viete mi poradit nejake ine kodeky resp.nejaky konkretny na tento typ video suborov alebo pomoct s nastavenim samotneho VLC prehravaca?
dakujem
Problem s prehravanim HD filmov
Re: Problem s prehravanim HD filmov
HD filmy s koncovkou wmv sú pravdepodobne v kodeku VC-1. Takéto filmy mrzli vo VLC aj mne. Na prehranie použi WIndows Media Player 11 resp. 12 tam by to malo fachčit.
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vo windows media playeri mi to hned zatuhne akonahle film pretocim, myslim ze sa to chova este o kus horsie nez u VLC kde mi to zamrzne az na nejaky 2-3x zalezi ako sa mu zachce. skusim ale pohladat nejake info o tom kodeku
Aby si presne vedel v ako kodeku to je, stiahni si Media Info Portable a presuň tam to video. Pokiaľ máš Windows Media Player 11 a vyššie, tak ten už má kodek na dekódovanie VC-1. Alebo vyskúšaj úplne odstrániť ten kodek pack, vyčistiť PC CCleanerom a spustiť to video vo WMP.
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
vsetky kodeky som odinstaloval pouzil ccleaner ale nepomohlo stale sa to chova tak isto, dokonca aj po pouziti tohoto navodu http://www.highdef.cz/menu/navody/x264/x264.php fakt uz neviem co stym asi to len previest na nieco ine nez je .wmv
A je to v tom VC-1 (WVC-1) kodeku? Pošli mi odkaz na to video, cez SS, juknem ako to ide mne.
V tom návode čo si postol je tá utilita na overenie HW akcelerácie. Podporuje ti grafická karta HW akceleráciu VC-1?
V tom návode čo si postol je tá utilita na overenie HW akcelerácie. Podporuje ti grafická karta HW akceleráciu VC-1?
osvedceny program: media player classic homecinema
obsahuje ho k-lite mega codec pack (vyborny pack vsetky codecov co potrebujes)
obsahuje ho k-lite mega codec pack (vyborny pack vsetky codecov co potrebujes)