CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

niekde sa rozoberalo (niekde som niečo čítal) že 1000€...čo je podľa mňa prijatelné za srv PC ale vyzbierať to :D..
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Aha to je dost, no... :D ehm, ale urcite ak by to bola nejaka rozumna ciastka bol by som ochotny..sice neviem ci sa to oplati koli jednemu slotu :D :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tie bany za teamkill to tam rozdáva trochu divne, lebo dnes som dostal ban keď maxo s rovnakou IP zabil troch vlastných. Paradoxom ale je, že on ten ban nedostal. Až keď sa zmenila mapa sa mu už nedalo napojiť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sloty som zvysil na 19, cize 18 hracov + admin. Server je mozne upgradnut aj lacnejsie, ak sa vyhnem kupe diskov, ktorych cena by tvorila pri 2x SAS IBM Hot-Swap 73GB - 2x cca. 180 eur + SAS Adaptec Raid radic v cene cca. 200 eur. Cize tym by sa naklady znizili na nejakych 400 eur.

Muffi: Ban sa dava na IP, preco to neba kicklo a jeho, to netusim, mozno nejaka chyba modu pre rozdavanie banov alebo co.
KaptMichal
King
King

Muffi napísal:Tie bany za teamkill to tam rozdáva trochu divne, lebo dnes som dostal ban keď maxo s rovnakou IP zabil troch vlastných. Paradoxom ale je, že on ten ban nedostal. Až keď sa zmenila mapa sa mu už nedalo napojiť.
Muffi aj ja som killoval svojich a ban dostala sestra na druhom PC proste to takto blbne... :) a ja som nedostal :D
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

ked sa na serveri nachadzaju 2 alebo dokonca 3 s rovnakou IP tak to robi toto, hrac A da 3 TK a dostane ban, ale kedze ten plugin vidi 2 rovnake IP tak sa niekedy sekne a da ban na nick hraca B a kickne ho... hrac A si zatial spokojne hra, ale akonahle sa zmeni mapa, server si prekontroluje IP a zisti, ze ta IP ma ban tak uz hracovi A vypise ze je Banned...
KaptMichal
King
King

Chcem sa opytat ci by sa nedalo s tym votom nieco robit, rsp.-nech sa ukazuje na zaciatku kola pretoze v prostred hry to aj tak nikto nema cas sledovat a este k tomu vela krat(aspon mne) sa stane, ze naskoci vtedy ked chcem dat granat alebo nieco take a bud omylom votnem to co nechcem alebo umrem lebo sa mi nedala zbran ktoru som chcel... ???? Je to mozne volako upravit?
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Cojaviem, na zaciatku kola zase nakupujes a stukas o dost viac podla mna :)
KaptMichal
King
King

To je tiez pravda...tak potom najlepsi cas by bol, hmmm tak 5-10 sec po zaciatku noveho kola (kazdy normalny hrac uz ma nakupene)...co poviete?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

wtf? Akože votovanie novej mapy? Je to nastavené myslím 2min pred koncom hracieho času jednej mapy. Takže 25 min na jednu mapu. 23minut hras a potom pride vote. Ci sa to nastavit da aby bol vote pred zacatim, alebo po zacati noveho kola? Neviem, mozno hej ale je to totalne zbytocne. Pred tym nez sa ide votovat ta predsa server hlasovo upozorni ze ide vote, potom sa odpocitava 7sec a zas hlasovo upozorni it's time to choose. Ak si nedokazes toto ustriehnut, tak si divny. Nehnevaj sa na mna.
Pripadne mi postni nejaku IP servera na ktorom maju plugin nastaveny tak, jak pises. Rad by som si to pozrel v akcii...
KaptMichal
King
King

No ved toto som chcel zistit ci sa to da :) Ale leko ja absolutne nemyslim na vote aj ked to hlasovo upozorunje ked sa plne sustredim na hru a odrazu sa tam objavia pismenka a ja ak som zivy a treba strielat tak v 95 percentach pripadoch votnem to co nechcem...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ak sa pamatam tak stary U2 to mal tak spravene ze vote bol par sec po zacati predposledneho kola. To bolo celkom fajn. A to ze odpocitava cas pred vyberom mapy mi ma akoze signalizovat ze schovaj sa bude vote? Tiez sa mi nepaci ze to je takto v priebehu hry. Dost ma to rusi a pomyli. Nie raz som do bytu vykrikol "je*** vout"!!!
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Na dosť serveroch je to tak, že vote po 5 sec (myslím) od začatia kola. Mňa tento vote tiež pekne štve, zavadzia to, dlho to trvá a laguje to strašne, keď sa votuje, bol by som za to keby sa to dalo na začiatok predposledného kola a posledné kolo na začiatku by sa dal vote ak by sa nerozhodlo o nad 50%...
Inak ste si istý, že server zvláda HL dedicate aj phpb3 fórum ? Lebo také lage aké sú tam v poslednom období...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Dnes zhruba o 14:20 bol na serveri cheater, podla viacerych hracov mal wh, resp AB. Ked som ho tocil moc to vidno nebolo, bud to vypol, alebo sa snazil to zakryt, mna osobne dal 2x a to som stal za stenou 100% ma vidiet ani pocut nemohol, a aj viacero hracov tak dal. Pred koncom toho dema vidno pocut ako fullout-uje a kym som sa preklikal na jeho meno uz bolo len vidno nejaku hedku v zapise o kille. Jeho meno bolo ____________________-________________ (neviem kolko presne znakov), IP 85.237.233.168. Co ma vsak zaraza, tak na serveri bol vita aj pomE a zakrocit nemohli lebo vraj nie su admini, ako je to mozne?
Prílohy
ciara.zip
(3.32 MiB) 20 stiahnutí
lekoklatik
VIP
VIP

vita admin nikdy nebol a pomemu boli prava odobrane
KaptMichal
King
King

PsychoS napísal:Ak sa pamatam tak stary U2 to mal tak spravene ze vote bol par sec po zacati predposledneho kola. To bolo celkom fajn. A to ze odpocitava cas pred vyberom mapy mi ma akoze signalizovat ze schovaj sa bude vote? Tiez sa mi nepaci ze to je takto v priebehu hry. Dost ma to rusi a pomyli. Nie raz som do bytu vykrikol "je*** vout"!!!
Presne o tomto hovorim :). OK je mozne to zmenit to uz vieme takze kopmetente osoby nech sa vyjadria
lekoklatik
VIP
VIP

Študujte nastavenie pluginu na vote ja som to tam nenašiel. VIete o nejakom inom sposobe? Kvoli takejto banalnosti menit cely plugin je podla mna zbytocne... Takze pridite na to ako.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

v tom galileovom sa to nedá (dá ale nie jednoducho..), iný vote plugin neexistuje?
lekoklatik
VIP
VIP

lekoklatik napísal:Kvoli takejto banalnosti menit cely plugin je podla mna zbytocne...
Pockajte si na vyjadrenie hojka.
Kamosko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kamosko »

Prosím Vás.
Nemôžem sa dostať na server. Zabanovali našu celú IP. Máme to ako celý Swan v NITRE 62.197.198.35 .. Prosím pozrite sa na to.
Hrávam tam pravidelne.
Zamknuté