Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
-
Lord ANAKIN
Professional
Re: Nové hojko.com, fórum, design a štruktúra
koci teraz je farba v pohode .... ovela lepsie ako to bolo na zaciatku to mi vadilo zo vsetkeho najviac ... ostatne veci beriem ze sa doladia a ze to bude este lepsie ako to bolo ... inak urcite respekt za tu pracu okolo toho ... 
Pohoda. Hlavne ze to ide 
Presne tak. Ak mi niekto poradi na moj dalsi stupidny dotaz, je mi uplne jedno, ci je nad textom slabo-modre, silno-modre, alebo ruzove
Na prehladnosti foru urcite neubudlo, takze je to jedno 
Ked editnem svoj post v topicu, ukazuje sa ako neprecitany pre ostatnych alebo musim dat aj novy post (koli topicu kde sa hada film) ?
Ked editnes, neukaze sa ako novy 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na klasickom PC sa mi to cele zdalo take nevyrazne a blede, ale ked si hojko otvorim na 10 palcovom displeji, tak je to proste nadhera, neporovnatelne s predoslym forom. A na tie zmeny sa da rychlo zvyknut.
Mne sa to cele po novom paci
Mne sa to cele po novom paci
-
hojko
Site Admin
Taka otazka ohladom ikonky, ktora signalizuje nove prisepvky v teme. Je modra a zelena, modra je pre stare prispevky a zelena pre nove prispeky. Mam problem rozlisit na prvy pohlad, pretoze podla mna su tie ikonky prilis nevyrazne a na prvy pohlad to nie je vidiet. Na starom fore bola ikonka biela a zlta, pricom na modrom pozadi bolo hned vidiet o aku farbu ide. Tu mi to proste zanika a musim sa zapozerat, aby som to rozlisil. Ma niekto podobny problem a chcel by tuto ikonku zmenit alebo je problem len u mna, pripadne v nastaveni fariem LCDcka???
- Prílohy
-
- a.jpg (10.74 KiB) 1187 zobrazení
-
uplink
VIP
nastav si gamu
len žartujem. Ja to vidím doma allright, ale nastavím to podľa väčšiny 
-
Grim
Darca
...mne by sa to tiež páčilo inak...a tá šípka čo tam je, teda aspoň sa mi zdá že je to šípka, tak tá by mohla ísť preč. Najradšej by som na mieste toho pagáča videl tú klasickú ikonku, ako hojko píše - bielu alebo žltú...klasika
-
kore
Light Professional
Tie tlacitka, ktore oznamuju novy prispevok by som upravil, ako som spominal, a radsej mam hranatejsie tvary fora ako tie zaoblene.
Ja mam problem zase priamo v teme. Ked su nove prispevky tak sa musim o dost priblizit k monitoru aby som videl ktory prispevok je uz novy.hojko napísal:Taka otazka ohladom ikonky, ktora signalizuje nove prisepvky v teme. Je modra a zelena, modra je pre stare prispevky a zelena pre nove prispeky. Mam problem rozlisit na prvy pohlad, pretoze podla mna su tie ikonky prilis nevyrazne a na prvy pohlad to nie je vidiet. Na starom fore bola ikonka biela a zlta, pricom na modrom pozadi bolo hned vidiet o aku farbu ide. Tu mi to proste zanika a musim sa zapozerat, aby som to rozlisil. Ma niekto podobny problem a chcel by tuto ikonku zmenit alebo je problem len u mna, pripadne v nastaveni fariem LCDcka???
k tomuto sa musim pripojit, ikonky su pekne, ale na prvy pohlad tazsie rozoznatelne (oproti kym co boli predtym biela/oranzova) navyse ked mam na NB stihahnuty jas tak aj tie relativne velke ikonky su na prvy pohlad nevyrazne
Taktiez sa pripajam. Mozno by bolo fajn skusit aj nejake ine zobrazovanie novych priespevkov ako len cez tu malu ikonku. Konkretnu predstavu nemam, ale nieco vacsich rozmerov, co si user vsimne hned pri scrollovani.
Ja tie ikony vidím dobre. Pokiaľ však máš problém sledovať ikony, tak pri novom príspevku v téme je okrem ikony zelený aj názov témy. Ten sa už dá odlíšiť lepšie.
Goten, ja som skor hovoril o novom prispevku priamo v teme. Asi sme sa nepochopili...
yazoo: Aha, tak to je iná vec. Potom teda súhlasím s tebou.
čawte chcem sa spýtať kde si môžem pozrieť karmu ktorú som odoslal a prijal ? som asi celkom dosť slepý alebo to v tejto novej verzii nieje ?
Najdi sa dole v tabulke online userov, klikni na seba a v profile to uz najdes.
Nefunguje UP v sekcii "Bazar"